Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 968
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • 1st floor
Добре, навихте ме за синьото Коколино.  Laughing Ще го потърся някъде другаде, защото при нас нямаше. Има ли значение къде е произведено?

# 481
  • Варна
Вие с какъв омекотител препоръчвахте ОМО?
Черен Медикс!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе как сравняваш Омо с мегаперлите и Вайсе Рийзето?
Сравнявам как изпират бяло. И трите ми са за бяло. Вайсе Рийзето също е на прах. Бива го, не посивяват дрехите, но силно замърсени без допълнително третиране не изпира толкова добре. Мега перлите също не ме впечатлиха. Струва ми се, че не избелват толкова цветовете, което е ОК.

# 482
  • Ланкър, планините Овнерог
НеПоКоРнА, ако намериш оранжевия Софтлан, няма да сбъркаш. Любим ми е и мирише точно на свежо и чисто - цитрус

# 483
  • 1st floor
НеПоКоРнА, ако намериш оранжевия Софтлан, няма да сбъркаш. Любим ми е и мирише точно на свежо и чисто - цитрус
Добре, записвам си го и ще го потърся да видя дали ще ми допадне като аромат! Мерси!  bouquet

# 484
  • Ямбол
Здравейте, искам да ви попитам дали имате мнение за Гел за пране Bingo? В момента го има в Kaufland на промоция, имаше приятен аромат,  дали изпира добре се чудя? newsm78

# 485
 Thinking да попитам още нещо, свързано с омекотителите: до къде сипвате в отделението на пералнята? Аз винаги слагам до ограничителя, не съм сигурна колко мл побира, но ако сложа повече/пробвах/ не си го взима всичкия.
Може да пробвам Бинго, малко му нямам доверие. Ползвах преди години омекотител на Бинго не беше лош.

# 486
Thinking да попитам още нещо, свързано с омекотителите: до къде сипвате в отделението на пералнята? Аз винаги слагам до ограничителя, не съм сигурна колко мл побира, но ако сложа повече/пробвах/ не си го взима всичкия.

Shocked Аз винаги слагам по описание на омекотителя. Рядко надвишавам 1/2 от отделението.
А ти защо слагаш толкова много?

# 487
  • в огледалото на живота
Здравейте, искам да ви попитам дали имате мнение за Гел за пране Bingo? В момента го има в Kaufland на промоция, имаше приятен аромат,  дали изпира добре се чудя? newsm78
Взех си от този вид миналата седмица;беше на 4,60 в нашия супер.
Скрит текст:
Аромат-траен и остатъчен,допада ми.
За 1л-20пранета.За тази цена бива.. Simple Smile
За изпирането нямам специфично мнение,тъй като дрехите ми са с нормална замърсяемост/без петна/

От омекотителите им също  съм доволна  Peace

Дозирам винаги според упътването им.

# 488
  • Русе
Добре, навихте ме за синьото Коколино.  Laughing Ще го потърся някъде другаде, защото при нас нямаше. Има ли значение къде е произведено?
Мисля, че няма да съжаляваш Peace
За производителя, нека и Гес каже, но мисля, че всичкото Коколино, що е по супер/хипермаркетите е Унгарско.

# 489
Във Фантастико Бинго-то е в момента на промоция, течното беше 4.99. Бинго омекотителите бяха на 2.99.

Освен това има намален Персил за цветно, бяло и сенситив(!) - капсули(16 броя), прах и течен (за 20 пранета) -  цена 6.99.
Не бях виждала сенситив-а намален. Изкуших се да взема прах сенситив, за първи път ще го ползвам, досега май даже не го бях виждала  Thinking Видях че е с оптични избелители. Сега си чака реда след корала.

# 490
За производителя, нека и Гес каже, но мисля, че всичкото Коколино, що е по супер/хипермаркетите е Унгарско.
Да, от Унгария е. Имах възможност да го сравня с италианско - същото е и като аромати, и като трайност, и като омекотяване.

# 491
  • 1st floor
Благодаря!

# 492
Не съм гледала назад и ако сте го коментирали вече, моля искрено за извинение. Получих брошура на СБА и там има Коколино 2л за 5,99лв (намалено от 8, 89лв). Чудя му се  newsm78
Имаше пак в този магазин намалени на промоция омекотители на Медикс. Аз хич не съм фен на омекотители, ама нали бяха намалени и да не се мина  Mr. Green та си взех и от трите изложени вида - черен, лилав и златен. Разфасовки от 250мл са, та реших, че ако не стават няма да ме е яд поне. Черният не е лош, макар да не е мой тип аромат. Лилавият е ужас  Sick, а златният лееееко ми хареса. Омото не се усещаше след него. Та сега мъдря за Коколиното, че отдавна го хвалите и пак е на промоция, та се чудя да не взема и там да се мина  Mr. Green Добра ли му е цената в момента?

# 493
  • 1st floor
Не съм гледала назад и ако сте го коментирали вече, моля искрено за извинение. Получих брошура на СБА и там има Коколино 2л за 5,99лв (намалено от 8, 89лв). Чудя му се  newsm78

Сега ще ме караш да бия толкова път пеша, чак до СБА, щото във Фантастико няма син Коколино. Mr. Green

# 494
........ Та сега мъдря за Коколиното, че отдавна го хвалите и пак е на промоция, та се чудя да не взема и там да се мина  Mr. Green Добра ли му е цената в момента?

На Коколиното, редовната цена на 2л. е 7,40 (ориентировъчно). За 6 лв. пак е по-евтино, но тия 9 лв от къде го измислиха, не знам. Аз лично, много го ползвам и бих си взела за 6лв, но си е малко гадно така да лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт