Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
хладнокръвие...нали за това са форумите, който му се споделя да го направи; благодаря на тези, к отговориха на въпроса ми, аз нямам време за 38страници постове
Ти не си питала за лидълското ОМО, така че не виждам защо се засягаш.

# 601
  • Варна
Може ли линка към клипче за гладене на ризи?
И понеже обсъждаме Лидлския ОМО, да кажа че според мен и ЛИДЛския течен Ариел за цветно не е съвсем добре. Струва ми се, че ми избелваше цветното, затова го употребих за бяло с устойчиво цветно.

# 602
Здравейте, взех си прах  Ариел за цветно в кутия предназначен за Гърция, но ми направи впечатление, че прахът не е бял а леко сивее, също така има и цветни частици. Пуснах една пералня, няма грам пяна, което доколкото разбрах е добре, но по вътрешната страна на уплътнението намирам неразтворени цветни частици. Има ли някакъв начин да разбера дали е менте?

# 603
Момичета, днес видях в едно магазинче ето този гръцки Ариел
http://www.wilko.com/washing-powders/ariel-actilift-biological-l … 800g/invt/0132133
 за 16.50 лв. (мисля че беше за 70 пранета)на редовна цена- не беше намален. И понеже бях чела някъде, че има фалшификат на точно този вид гръцки прах, се отказах да го взема. По какво да разбера дали е менте.

# 604
Щом има biological значи не е гръцки, а английски.

# 605
Този който аз видях е гръцки, този в сайта може и да е английски, не знам-просто го посочих като пример Simple Smile 

# 606
  • Варна
Само минавам да ви благодаря за съветите. Пуснах почистващ цикъл на пералнята, вече няма и следа от гадната миризма на тиня. Сега мирише супер, на всяко минаване покрай нея се навеждам да душа Laughing

# 607
  • София
Вчера видях My Forest в дрогерии Lilly. Помирисах течния, но не ми хареса. Направо мирише гадно. Затова се въздържах от покупка. Иначе струва 11,15 лв за 20 пранета...

# 608
  • София
Аз пера с Корал за черно пране. Чакам да свърши и повече не бих го купила. Голям фен съм на синия Корал, но този за черно и този за вълна са с много тежки миризми. А и честно казано не виждам смисъл от използването на препарат за черно пране, този за цветно върши същата работа.
Не остават ли разни мъхчета по черните дрехи?

Наличието на мъхчета зависи от материята и доколко тя се наелектризира. Препаратът за черно не спасява от това, по-скоро омекотителят, който действа и против наелектризиране.

# 609
  • София
Момичета, препоръчайте ми с какъв течен препарат да заменя любимия ми Даш, който ми зилиза доста скъпичко и ще трябва да се откажа за кратко от него...Sad  Гледам има добри отзиви за Персил, но кой по-точно? Мисля да го съчетая с омекотител Бинго розов или Коколино син....но клоня повече към Бингото, като че ли...Усещала съм миризмата от една приятелка,която го ползва и много ми хареса и я питах какъв парфюм използва.. Crazy  Но течния перилен не знам какъв да е....Помощ.. Praynig

# 610
  • Europe
Аз от опит мога да ви споделя как си махнах гадната миризма от пералнята. Понеже се бях увлякла по течните препарати и само такива използвах близо половин година.

Просто по препоръка на приятел от сервиза на Миле си пуснах една празна пералня на 95 градуса без никакъв препарат и в последствие като поддръжка започнах да пера поне 1-2 пъти в месеца с прахообразен препарат на 60 градуса и вече не ми се появява такава миризма.
Peace

Иначе @ddicted_to_ аз имам в момента Персил голд зеления, който се води пълнител около 2.5 литра е, но мога да погледна с точност едва след час, за 36 пранета беше около 20 лв холандски е със сигурност. Ползвала съм и синия. На мен ми харесва как миришат и двата и след сушилнята остават като миризма.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 18:26 от aleina

# 611
Уф, като се вманиача по нещо... Направили една малка Билла почти до вкъщи и днес минах през нея да взема нещо за вечеря. Та покрай другото награбих и един омекотител My Forest Violet Fields 28 пранета за 4.49 лв. да го видя какъв ще е. Само тази разновидност имаше, но предполагам, че ще предлагат и други аромати. Ето го как изглежда:

Прахът засега изключително много ми харесва: маха петна и избелва хубаво, изплаква се добре. Добра работа от Фикосота. Даже се замислям дали да не взема да пробвам и праха за цветно. Течен не мисля да купувам, защото не съм голяма почитателка на течните.

# 612
Точно влизам и аз да пиша за My Forest Laughing И аз се прибирам от Била. Ти за омекотителя вече си написала... Аз видях малки кутии за 4 пранета на цена 2,49 лв. Ще ми се да пробвам праха за цветно... Какво ще ме посъветваш? Hug

# 613
  • гр. София
И аз тази вечер видях в Кауфланд "My Forest".Помирисах течният , от който имаше само за цветно и много ми допадна аромата.Но реших да изчакам евентуална промоция. Laughing

# 614
Точно влизам и аз да пиша за My Forest Laughing И аз се прибирам от Била. Ти за омекотителя вече си написала... Аз видях малки кутии за 4 пранета на цена 2,49 лв. Ще ми се да пробвам праха за цветно... Какво ще ме посъветваш? Hug
Е, супер, че имате малки кутии за проба. Абсолютно, опитай го. После пиши как е. Но не очаквай да прави пяна. Нали ти беше с Бинго и липсата на пяна? Laughing Никаква пяна не прави My Forest, от което съм доволна.

Други аромати от омекотителя имаше ли при вас?

И аз тази вечер видях в Кауфланд "My Forest".Помирисах течният , от който имаше само за цветно и много ми допадна аромата.Но реших да изчакам евентуална промоция. Laughing
Да, най-добре. thumbsup Но кога ще е...

Общи условия

Активация на акаунт