Отговори
# 510
Анито, на финала не казаха нищо различно от това което сме чували от тях до втръсване.
Нямаше да се промени нищо, защото чувствата щяха да излязат на преден план отново. Пак щяха да се завъртят в онзи омагьосан кръг...и пак и пак...защото се обичат и нямаше да се откажат един от друг. Но това беше адът...не знам в този целият ад в които живееха през цялото време дали даже щяха да намерят време да си направят едно дете.  Whistling

Не знам...аз не съм го изживявала и ми е чуждо,но все си мисля,че човек може да се промени стига да иска,може да се научи да споделя и да вярва в другия...

# 511
Благодаря за новата тема! Зиз  bouquet

Как сте момичета? Оф,гадно време,за малко да ме отнесе този вятър и дъжд.  ooooh!  Wear Umbrella

Честит рожден ден на Хазал,само напред и нагоре!  Simple Smile

Ирче браво за клипа и на всички спомогнали за него.  smile3525

Ей опасни сте туйтърджийките и аз на няколко пъти ви ретуйтнах Wink

# 512
Анито, на финала не казаха нищо различно от това което сме чували от тях до втръсване.
Скрит текст:
Нямаше да се промени нищо, защото чувствата щяха да излязат на преден план отново. Пак щяха да се завъртят в онзи омагьосан кръг...и пак и пак...защото се обичат и нямаше да се откажат един от друг. Но това беше адът...не знам в този целият ад в които живееха през цялото време дали даже щяха да намерят време да си направят едно дете.  Whistling[/b]
Еми права си Зизу, как да не се съглася с теб...от караниците нямаха време за дете и то никой не им беше виновен според мен, а самите те.
Просто им прощавах всичко на ФЕмир, но не бих си и помисляла дори да водя подобен живот на техния, защото не бих издържала и ден. Караха се и се сдобряваха защото се обичаха, но се и изтощаваха, и съсипваха взаимно. Това не е живот за мен, но пак казвам, на тях всички магарии и небивалици им прощавах.
Даже намоменти ми писваше от гоненицата им на котка и мишка, и на зрителите им писна, и затова вкараха целувката в унито 4 серии преди епизода, в който трябваше да се целунат, защото всяко търпение си има предел, и искаха да покачат поспадналия зрителски интерес.

# 513
 И един спам от дискусията  Blush
Скрит текст:
Беше ми мн приятно да се попързалям с вас  : Party А дали някой ще ме светне колко кръга на състезанието остават...7 ли,че се чудя дали съм в час с резултатите  Whistling

# 514
Иркаааа, човек да иска да ти каже две думи в лично съобщение и да не може, заради препълнена кутия!  Crossing Arms  Heart Eyes

Такааа, хиляди благодарности! Няма да уточнявам, всички сме наясно!  newsm51 newsm51 newsm51

Това, по-долу, си е само за теб! Поднасям ти го в този вариант, защото часът за другия вариант още не е подходящ! Enjoy it!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

love001   love001   love001

# 515
Скрит текст:
Беше ми мн приятно да се попързалям с вас  : Party А дали някой ще ме светне колко кръга на състезанието остават...7 ли,че се чудя дали съм в час с резултатите  Whistling
Ани, точно така, седем кръга остават от състезанието.

# 516
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нямаше да се промени нищо, защото чувствата щяха да излязат на преден план отново. Пак щяха да се завъртят в онзи омагьосан кръг...и пак и пак...защото се обичат и нямаше да се откажат един от друг. Но това беше адът...не знам в този целият ад в които живееха през цялото време дали даже щяха да намерят време да си направят едно дете.  Whistling

Не знам...аз не съм го изживявала и ми е чуждо,но все си мисля,че човек може да се промени стига да иска,може да се научи да споделя и да вярва в другия...
Да, човек може да се промени...ама ако другият е различен. При Фемир нямаше разлика...и двамата си бяха един дол дренки и нямаше кой да ги научи да бъдат различни. Не приемаха ничии съвети, не слушаха никой, даже и себе си. Така, че практически и фактологически промяната нямаше от къде да дойде. Да, всеки път се връщаха към себе си по-силно, но и всеки следващ повод за раздяла или цупеници до зори беше по-сериозен. Не решаваха проблемите си, а ги задълбаваха още повече.

# 517
Скрит текст:

Момичета
Скрит текст:
,нещо съм изпуснала,да няма нова серия?

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:

Момичета
Скрит текст:
,нещо съм изпуснала,да няма нова серия?
smile3521 smile3521 smile3521

# 519
Зиз  Wink

Дани,благодаря за светкавичния отговор  Hug   bouquet

# 520
  • В света на мечтите... ❤
Зиз  Wink

Дани,благодаря за светкавичния отговор  Hug   bouquet

Hug  Hug  Hug

# 521
  • В света на мечтите... ❤
 Mr. Green
Скрит текст:
Връх на ревността:
- Къде си, мило?
- Разхождам кучето.
- Ритни го да чуя как скимти.

# 522
Mr. Green
Скрит текст:
Връх на ревността:
- Къде си, мило?
- Разхождам кучето.
- Ритни го да чуя как скимти.

Joy

# 523
  • Варненска клюкарка
....но как така бързо сменят севгилитата си и то масово, #Crazy те това ми е непонятно, но пак е до човека според мен.
...

Наде, според мен те не търсят любовта като такава за цял живот, а се водят от тръпката. Свърши ли тръпката, се отекчават и продължават да я търсят на друго място  Peace Те са чувствителни хора и действат само според чувствата и това, което ги кара да се чувстват живи. Битовизмите са им чужди и бягат от такива улегнали връзки  Peace

Според мен живота на свързаните с този бранш изобщо не бива да се сравнява с живота на обикновенните хора. Първите живеят на много високи обороти и както това може да изтощи двигателя, така се получава и с емоционалното изтощение и психичната умора при човека живеещ така. Не случайно залитат по разни стимуланти, за да си попълнят липсите ( може би за кратко им се получава но после настъпва адът) и попадат в омагьосан кръг. Имат нужда от нова тръпка, както художника има нужда от нова муза за да е продуктивен на платното... Не случайно в тези среди е изключение да не си опитвал, отколкото обратното Peace Не е случайно и това, че в повечето случаи създават връзки с подобни на себе си, а не обикновенни хора, макар, че около тях непрекъснато циркулират всякакви .... За да покаже нещо на екран, един актьор наистина трябва да се тресе в някаква емоция- любов ли, омраза ли, дори гняв...това винаги въздейства положително на играта и образа, а монотонността и улегналостта, постепенно правят същото и с актьора и играта му т.е. пълна скука ...
И аз съм с любимия образ от почти 20 годишна,( и аз бях студентка) а той беше на 27, но и през ум не би ми минало да се сравнявам с някого на същата възраст от актьорския бранш- просто от всякаква гледна точка, хората от шоубизнеса са от друга планета  Peace

# 524
Здравейте,момичета!Искам да ви попитам дали някоя от вас би ми помогнала да си обуя и аз кънките,за да се попързалям?Благодаря ви: newsm51

Общи условия

Активация на акаунт