Отговори
# 495
  • София
Дани,оха,йедини на корем,гледай Релаксче,по една торта за теби и мени,Урааааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Гледайте сега,ама много мразим да се изказвам по такива теми,ама от моя гледна точка де......Аз като бях на техните години и ми вреше кръвта,исках баш такава страстна любов,спокойните хора като Левент ми се струваха скучни,не купонджии и не ми привличаха вниманието ,ама по никакъв начин,на тези години на човек му се живее,дивее,правят му всякакви налудничави неща.....След като минат няколко години приоритетите стават други,осъзнаването идва и човек се оглежда за нещо по-спокойно,по-надеждно.....Аз съм омъжена по любов,но ако бях срещнала съпругът ми преди 15 години нямаше да го забележа...Честно......Та така и при тях,не бяха порастнали.....пак казвам,мое виждане Peace

# 496
  • София
Рени, аз пак да направя лек паралел: Невена се е притеснявала от мъжа си и родителите си, Ферия и тя мислеше за баща си, майка си, брат си и т.н. Е, едната поне изживя донякъде любовта си,а другата изобщо  Rolling Eyes
Та, в сериала се разминаха Ферия и Емир, ама Хазал и Ча, къде се разминаха в реала (не говоря за интимни отношения). Отначало толкова усмихнати, излизаха заедно, имаха поне приятелски отношения, а сега  ooooh!

.........
Мише, ами като ги гледам актьорите как ги сменят има няма като носни кърпички..... Tiredне знам как преживяват тези любовни раздели и набързо се хвърлят в нова връзка, аз не бих могла, затова пак казвам, според мен е до човека, разбиранията му и нагласата му хората.

Е, точно това се чудя и аз  Tired Някой, ако има предположение, да сподели.

Скрит текст:
Онзи ден четох, че Джейда Джувенджи се развела, после имала връзка с 7г. по-малък, после с друг и т.н.

В този ред на мисли, що е то любов при актьорите?  newsm78 Засега май само Бергюзар и Халит се задържаха  newsm78

# 497
 wavey

доста неща щях да казвам и дано не забравя нещо  Rolling Eyes

Ирче, клипа е уникален  newsm51    smile3501
Благодарности и на всички, които са спомогнали с нещо за създаването и разпространението му  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  smile3501

Зиз  smile3501 newsm10

Мише, хареса ми много днешната тема, която си ни поставила  Hug  За това дали са се разминали не знам, но ще ти отговоря на другия въпрос. Не мисля че си струва , на мнение съм, че е по-добре да изживееш любовта си дори и после да боли  Peace

да ви се пофалим  Laughing
Скрит текст:
Скрит текст:
дано някога получа и от Ча  Praynig Heart Eyes

и пак забрайх половината писания:ooooh:

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, Фемир нямаше да оцелее нито в реала, нито във виртуала. Peace
Няма как да стане и те ни го доказаха. Целият 2-ри сезон беше посветен на това послание. Как хората не трябва да живеят единствено и само с чувства.
Сещам се за един диалог м/у Фериха и Емир
Емир- не успяхме да живеем заедно...
Фериха- изглежда само любовта не беше достатъчна...
Ето, точно, ясно и десетката. Нямаше бъдеще за тях.

# 499
  • Варненска клюкарка
smile3501 момичета,

отразиха ни турските медии   bouquet

Наде, то и аз така си мисля, че уж съм с правилния човек, дано животът не ме опровергае  Praynig

Чудя се, защо понякога хората се разминават и в какво? Замислих се за Ферия и Емир, замислих се и за Хазал и Ча (без да сме сигурни, дали са имали нещо), но поне в началото си личеше, че са близки дори като приятели, в последствие обаче нещата се промениха. Затова се замислих, защо хората се разминават понякога в живота (било то с любовта или с приятелството)  newsm78

Чакам с нетърпение включване и от Бел, че тя е като енциклопедия на взаимоотношенията им  Laughing

Ако щете в оригинала Райън и Мариса се размнаха. Бяха двойка, ама нещо не се получи  Tired

Мише и аз нямам отговор на този въпрос- разминаха ли се, зазминаха ли ги един господ знае newsm78
 Конкретно за тези двамата, та те са едни дечковци- при започването на снимките, са току-що станали на по 20 г, а Хазал, даже започва да снима по-рано първите сцени на АФК, може още и да не ги е навършила, към момента на събирането на екипа. А на такава крехка възраст е трудно да задържиш каквото и да било, когато си воден само от чувства, камо ли сериозни отношения да изградиш, когато си притискан от всички страни. А при известните има и други фактори, които допълнително усложняват нещата....

Най показателно ми е, че нито веднъж не отрекоха, дори и след карая на снимките, даже и Хазал дето няколко месеца след края на сериала пусна онези изречения, като я знаем, колко внимателно се изказва- случило се нещо, усетила нещо и то толкова силно било, че и зрителите го почувствали....или пък камъкът хвърлен в градината на един красив мъж  Crazy Ами за това, че Ча я ревнувал, Laughing ами той пък какви ги наниза за ревността и че е нормално да ревнуваш любимия човек Laughing И най прясното интервю Чаатаево, в което казва, че не вярва в любовта , а в лоялността Shocked...някой го е излъгал струва ми се на мен....23 годишните не говорят такива неща- те по принцип още вярват в розовите слонове   Crazy Crazy Crazy

А Емир и Ферия са си от филма, и там се случва каквото кажат сценаристите и режисьора- логика липсва Peace Можеше и до стотния си юбилей да си откарат заедно без мир, но в любов . В любовта и обичта няма логика, а просто чувства, и докато ги има, въпреки всички и всичко, нещата вървят-примери колкото си искаш. А някои хора са си мазохисти по рождение Peace

# 500
Стана тя каквато стана, задушевна обстановка, искрено и лично, но ми харесва. Grinning
Не мога да се въздържа след поста на Линчето, та да си кажа и аз, че да не остана по-назад.
Аз пък и като ученичка, и като студентка да бях срещнала сегашния си съпруг, пак него щях да избера пред мимолетните увлечения. Така и стана, оженихме се още, като студенти.
Не знам ФЕмир дали бяха порасли или не, за такава връзка, но май им дойде като гръм от ясно небе и не бяха подготвени за нея, и тепърва откривайки се трябваше да се учат как да се обичат, и докато се учеха се нараняваха жестоко, и болезнено. Tired
Наистина Зизу, самите ФЕмир осъзнаваха жестоката истина. Жалко, че не ни ги показаха поне малко израсли и взели си поуки от преживяното, а завърши толкова нелепо и недовършена историята им. Sick

# 501
  • София
Наде, Фемир нямаше да оцелее нито в реала, нито във виртуала. Peace
Няма как да стане и те ни го доказаха. Целият 2-ри сезон беше посветен на това послание. Как хората не трябва да живеят единствено и само с чувства.
Сещам се за един диалог м/у Фериха и Емир
Фериха- изглежда само любовта не беше достатъчна...
Ето, точно, ясно и десетката. Нямаше бъдеще за тях.

Така е Зиз.Съгласна съм и с Надето,и с Белорчето,и с Миши......е как възможно Shocked
Беше ми много приятно,ама детето ме е задърпало да спинка.....ще вървя,какво да правя...айде до по-късно Hug Hug Hug

# 502
Рени, аз пак да направя лек паралел: Невена се е притеснявала от мъжа си и родителите си, Ферия и тя мислеше за баща си, майка си, брат си и т.н. Е, едната поне изживя донякъде любовта си,а другата изобщо  Rolling Eyes
Та, в сериала се разминаха Ферия и Емир, ама Хазал и Ча, къде се разминаха в реала (не говоря за интимни отношения). Отначало толкова усмихнати, излизаха заедно, имаха поне приятелски отношения, а сега  ooooh!

.........
Мише, ами като ги гледам актьорите как ги сменят има няма като носни кърпички..... Tiredне знам как преживяват тези любовни раздели и набързо се хвърлят в нова връзка, аз не бих могла, затова пак казвам, според мен е до човека, разбиранията му и нагласата му хората.

Е, точно това се чудя и аз  Tired Някой, ако има предположение, да сподели.

Скрит текст:
Онзи ден четох, че Джейда Джувенджи се развела, после имала връзка с 7г. по-малък, после с друг и т.н.

В този ред на мисли, що е то любов при актьорите?  newsm78 Засега май само Бергюзар и Халит се задържаха  newsm78
Аз говоря като връзката на Фемир Peace

Мурат и Бурчини Peace бщата на Мерт от ПО и жена му Peace

И аз бих си избрала мойто слънчице и сега Heart Eyes

Феичка Hug браво Heart Eyes аз много и харесвам гласа на нея Peace

# 503
Ивче, с моя мъж бяхме и ние по на 20 години когато се срещнахме както Хазал и Чаатай, но бяхме стъпили здраво на земята и знаехме какво търсим в другия, и по този начин се разпознахме един-друг сред тълпата от хора. Така, че за мен е до самия човек, а не до възрастта му или до това, че си известен или не. И богатите, и влиятелните, и известните също могат да обичат, стига да са се научат как се обича, но как така бързо сменят севгилитата си и то масово, #Crazy те това ми е непонятно, но пак е до човека според мен.
За Хазал и Чаатай съм без коментар.

# 504
  • София
Бел, вероятно си права  Hug На мен също ми направиха впечатление думите на Ча, че не вярва в любовта, а в лоялността  newsm78 На 23 ми е малко рано за такива думи и мисли  Thinking Преди време беше казал, че няма да си вземе любима от бранша, защото ще я ревнува от целувките  Laughing Може би наистина трябва да спре да му ври кръвта и да погледне нещата от другата страна, но може би след години. Дано дотогава да не се е разминал някъде с любовта  Peace
Наде, и мен ме е яд, че ни показаха израстнали, променени, улегнали и влюбени по друг начин  Crossing Arms
Рени, да, тях ги забравих, както и Туба + Онур засега  Peace

Момичета, толкова интересни разсъждения. Благодаря ви, че и вие разсъждавате с мен по тези въпроси. Просто днес са ме налегнали подобни мисли  Hug

Бел, като вземеш да пишеш и аз хуквам да търся изявите и интервютата, които съм пропуснала  Laughing  Hug

# 505
  • София
....но как така бързо сменят севгилитата си и то масово, #Crazy те това ми е непонятно, но пак е до човека според мен.
...

Наде, според мен те не търсят любовта като такава за цял живот, а се водят от тръпката. Свърши ли тръпката, се отекчават и продължават да я търсят на друго място  Peace Те са чувствителни хора и действат само според чувствата и това, което ги кара да се чувстват живи. Битовизмите са им чужди и бягат от такива улегнали връзки  Peace

# 506
Аз в подкрепа на тезата си ще извадя само няколко диалога и излизам от дълбокото.
Те лирическите герои си го казаха много пъти...за нас остана да си извадим изводите.

Емир- много ли искам Фериха, един ден прекаран приятно, без скандали и сръдни...много ли искам...?

Емир- ...ето, най накрая го постигнахме...разхождаме се, говорим си, смеем се...

Фериха-...аз не гледам на семейството така...омъжих се за него, не за да създавам семейство, а защото много го обичам.

Емир- най-накрая закусваме спокойно...без спорове, скандали и сръдни....

Емир - защо не изчака Фериха, защо не нахълта и не събори всичко...защо не поиска обяснение?

Ще повторя и репликите от по- горния си пост за дам завършеност на този

Фериха- изглежда любовта не беше достатъчна...

Изводите оставям на вас....може да не ми отговаряте.

За мен е от ясно по-ясно къде щяха да свършат нещата.

# 507
Напълно съм съгласна с всички,че едно от най-важните неща е диалогът! Но също така си мисля,че и други фактори влияят,като уважението например. За мен идеалната точка във взаимоотношенията м/у давам души са съвкупност от любов (обич),уважение,комуникацията помежду им, възможността на самия човек да прави компромиси със себе си понякога и т.н.
И все пак си мисля,че Ф/Е биха имали шанс в реала като тип любов...Наистина в целият филм ни показваха това,че само любов не стига.Но нали точно на финала те разбраха,че точно грешката им е в това,че не се доизказват и доизслушват взаимно...Можеше да им дадат шанс,шанс за промяна.

Но и сте прави за това ,че като,че ли известните личности живеят по различен начин...За мен Х/Ч се разминаха поради намесата човешка... Все пак Хазал е здраво стъпила на земята и в него момент може би нещо и е подсказало,че тази любов ще я нарани или няма да и влияе добре.Съответно пък Ча няма как да е останал не разочарован!

С едно нещо не съм съгласна
Цитат
23 годишните не говорят такива неща- те по принцип още вярват в розовите слонове   Crazy Crazy Crazy
Зависи от хората! Аз на 23 изобщо не хвърчах в облаците и вече създавах семейство! Според мен си е до човека това. Пък и когато от рано започнеш да работиш и да се налага сам да се грижиш за себе си (като Хазал) и съзряваш по-рано.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 15:42 от anitto

# 508
Анито, на финала не казаха нищо различно от това което сме чували от тях до втръсване.
Нямаше да се промени нищо, защото чувствата щяха да излязат на преден план отново. Пак щяха да се завъртят в онзи омагьосан кръг...и пак и пак...защото се обичат и нямаше да се откажат един от друг. Но това беше адът...не знам в този целият ад в които живееха през цялото време дали даже щяха да намерят време да си направят едно дете.  Whistling

# 509
И най прясното интервю Чаатаево, в което казва, че не вярва в любовта , а в лоялността Shocked...някой го е излъгал струва ми се на мен....23 годишните не говорят такива неща- те по принцип още вярват в розовите слонове   Crazy Crazy Crazy

Струва ми се, че Чаатай помъдря. Май разбра, че "не всичко, което лети, се яде". Мисля, че скандалът с наркотиците му подейства "отрезвително". Номерата на аблата също бяха от всякакво естество. Може би тогава си е отговорил на много въпроси. Помните как се скри от медиите, нали? Купон, жени, алкохол, ама май не там е смисълът.
Преди Хазал ми изглеждаше доста по-зряла от него, сега ми е любопитно да видя дали предположенията ми, че и той е съзрял, са верни.

[/quote] А някои хора са си мазохисти по рождение Peace
[/quote]
Напълно съм съгласна с това мнение!

Общи условия

Активация на акаунт