Отговори
# 615
  • Още у мъглата ...

Големи сладури са и двамата  Heart Eyes Ех, каква двойка,.......мечти, мечти  Blush

Кой каквото ще да казва, ама визуално страшно добре си пасват /според мен/ Heart Eyes Peace, за акъл и всичко останало не знам  Laughing

# 616
  • София
Гъбке  Hug Hug Джейн  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet благодаря вии  Heart Eyes Heart Eyes

И ще има  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 617
  • София

Големи сладури са и двамата  Heart Eyes Ех, каква двойка,.......мечти, мечти  Blush

Кой каквото ще да казва, ама визуално страшно добре си пасват /за мен/ Heart Eyes Peace, за акъл и всичко останало не знам  Laughing

smile3521

# 618
  • В света на мечтите... ❤
Йо, честито, пожелавам ти с новата ти суперска кола лек и безавариен път до прекрасни и мечтани места   car003 newsm01

Дании, честити дрешки, голличък а,  Joy Laughing

Зиз, в началото като почна да пишеш все си представях, че си на около 19-20 г, и още го мисля де, само като влезнеш на дълбокото, вече ти вярвам за годините  Hug

Мерис,мила  Hug  Heart Eyes  Hug голичък най-го 'аресвам  Crazy

# 619
  • Варненска клюкарка
А понеже им знам бомбите, та не съм очаквала кой знае какво, добре поне, че са му поспретнали косата...

Оф момичета в темата за Хазал последните 1-2 страници се пишат ужасни неща. Все си казвам че са трикове  и някой иска да блесне с мисъл из медиите , дори преди 2-3 седмици ги успокоявах в темата за ПО да не се връзват на такива глупости, ама сега чета в тази за Хазал  и съм така  Shocked Shocked Shocked
Мисля си и ако е вярно, че делото не е приключено, Ай Япъм не биха  подписали с него, ама знае ли се ....
Ама и нали по разбираеми причини не пиша в темата, но явно там се следят някакви новини   Tired newsm78
 Някой знае ли какъв е статута на Хюриет и Миллиет- жълти ли са или не  newsm78  И 10% истина да има е направо ужасно, дори я има схемата на разпостранение на дрогата   Shocked

ппЩе гледате ли чучулигата

# 620
Честити ми гащи с голичък Стефко  Чичек за мен   bouquet   Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Честити да са ти Heart Eyes

# 621
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Слънце, честито! Здрава да излезе и безаварино да ти е! Hug   newsm10  

Зизко, не се напрЕгай! Питах на теб не ти ли пречат толкова познания. Laughing Но от това, което си отговорила виждам, че ти доставя удоволствие да задълбаваш в детайлите по филмите. Аз съм повърхностна. Laughing Hug
Профи, точно това за мен е удоволствието да гледам филм. Искам да си извадя изводи, да видя детайли които не се всеки вижда. Задълбавам, вярно е, но така изпитвам удоволствие от гледането. Търся под вола теле.  Joy
Като взема да се замислям....лелеле... hahaha
Така познах финала на Кузей/Гюней....с дълбоки размисли и страсти, малко маркетинг из мрежите и така...за мен това е удоволствието...да се замисля по време на филма, да си извадя някакви изводи и да видя дали съм права. Това ме крепи да гледам разни филми и да чакам финали.
Когато се разлигавя (в 90%) от случаите, си почивам.  Whistling
Да, чета много...за съжаление не романи. На мен ми е интересна философията, икономиката в психологията не съм навлязла толкова дълбоко...обичам семиотичните анализи....за мен и цветовете са от значение...това съм аз. Простачка!!! Joy

Джен, и аз така се чувствам...вписвам се във всякакви възрастови групи...на моите деца приятелите са ми най-големите фенове. Joy Joy Joy Joy Но, това не пречи да съм на 43 и да следва десетична запетая... hahaha

Така това беше лирично отклонение тип "Искрено и лично" Laughing

Сори за обема...не мога да не си зафаля колко съм свет...това е свързано с Нарцистичната ми природа. Whistling

# 622
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А понеже им знам бомбите, та не съм очаквала кой знае какво, добре поне, че са му поспретнали косата...

Оф момичета в темата за Хазал последните 1-2 страници се пишат ужасни неща. Все си казвам че са трикове  и някой иска да блесне с мисъл из медиите , дори преди 2-3 седмици ги успокоявах в темата за ПО да не се връзват на такива глупости, ама сега чета в тази за Хазал  и съм така  Shocked Shocked Shocked
Мисля си и ако е вярно, че делото не е приключено, Ай Япъм не биха  подписали с него, ама знае ли се ....
Ама и нали по разбираеми причини не пиша в темата, но явно там се следят някакви новини   Tired newsm78
 Някой знае ли какъв е статута на Хюриет и Миллиет- жълти ли са или не  newsm78  И 10% истина да има е направо ужасно, дори я има схемата на разпостранение на дрогата   Shocked

ппЩе гледате ли чучулигата
Белче, дадените от теб издания са жълта преса. Никога АЙ ЯПЪМ няма да сключи договор с него ако има и зрънце съмнение около неговата личност. Най-малкото щяха да си прекаратят договора с него още в началото...не вярвам на тия писаници, ама хич. Peace

# 623
  • София
Проф  Heart Eyes  Hug Hug благодаряя  Heart Eyes

Бел  Hug Hug аз мисля да хвърля един поглед на Чучулигата, първия еп. отгоре отгре го попрехвърлих, тя сега ли почва  newsm78

# 624
Дани,какво прави ашкъма ми в левия ти подпис  Thinking  да са ти честити килотите  Hug

# 625
Йо  Hug честита да ти е новата кола   car003  лек и безавариен път и да не забравиш да ни повозиш някой път  Heart Eyes

# 626
  • София
Слънце, честито! Здрава да излезе и безаварино да ти е! Hug   newsm10  

Зизко, не се напрЕгай! Питах на теб не ти ли пречат толкова познания. Laughing Но от това, което си отговорила виждам, че ти доставя удоволствие да задълбаваш в детайлите по филмите. Аз съм повърхностна. Laughing Hug
Профи, точно това за мен е удоволствието да гледам филм. Искам да си извадя изводи, да видя детайли които не се всеки вижда. Задълбавам, вярно е, но така изпитвам удоволствие от гледането. Търся под вола теле.  Joy
Като взема да се замислям....лелеле... hahaha
Така познах финала на Кузей/Гюней....с дълбоки размисли и страсти, малко маркетинг из мрежите и така...за мен това е удоволствието...да се замисля по време на филма, да си извадя някакви изводи и да видя дали съм права. Това ме крепи да гледам разни филми и да чакам финали.
Когато се разлигавя (в 90%) от случаите, си почивам.  Whistling
Да, чета много...за съжаление не романи. На мен ми е интересна философията, икономиката в психологията не съм навлязла толкова дълбоко...обичам семиотичните анализи....за мен и цветовете са от значение...това съм аз. Простачка!!! Joy

Джен, и аз така се чувствам...вписвам се във всякакви възрастови групи...на моите деца приятелите са ми най-големите фенове. Joy Joy Joy Joy Но, това не пречи да съм на 43 и да следва десетична запетая... hahaha

Така това беше лирично отклонение тип "Искрено и лично" Laughing

Сори за обема...не мога да не си зафаля колко съм свет...това е свързано с Нарцистичната ми природа. Whistling

Ох Зиз  все едно моята мама си описала  Heart Eyes  Hug Hug само, че тя е на 40  Hug Hug

Дии  Heart Eyes Hug Hug мерсии, е е се возиме как е до Станбула може да спретнеме един роуд трип  Mr. Green

# 627
Дани,какво прави ашкъма ми в левия ти подпис  Thinking  да са ти честити килотите  Hug
JoyТой не се вижда много Laughing

Бел Laughing Аз ще да чуруликам Heart Eyes

# 628
  • В света на мечтите... ❤
Дани,какво прави ашкъма ми в левия ти подпис  Thinking  да са ти честити килотите  Hug

Мерси,мила  Hug  Heart Eyes  Hug  Към твоя ашкъм нямам никакви мераци,той просто за фон е там  Mr. Green

Хайде сладурки аз отлитам за малко от гнездото,ама по-късно I'll be back   Naughty  ,сигурно ще сте вече в новото крило до тогава  Mr. Green  Hug  Hug  Hug

# 629
  • София

Кой каквото ще да казва, ама визуално страшно добре си пасват /за мен/ Heart Eyes Peace, за акъл и всичко останало не знам  Laughing

smile3521

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И още как  Hug

Бел, и аз съм леко притеснена от писаниците (признавам си без бой)  Embarassed Дано не е вярно. После пък се успокоявам, че да не са луди от Ай Япим, да подпишат с него, ако има и малка вероятност да го опандизят. Ама, това е Турция все пак и всичко е възможно  Rolling Eyes Интересно, че Джемал Хюнал и т.н. ги няма в обвинителния акт  newsm78
Пишело, че имали записи, в които се разкривала схемата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт