МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 313
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Обаче ти беше хубаво, въпреки, че хапна доста, нали?  newsm53 Сега ще си легнеш с пълно стомахче и ще се наспиш хубаво! Желая ти успешна седмица!  Hug Всъщност на всички ви я желая! Hug

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:42 от Карола

# 541
Добро утрооо, хубав усмихнат понеделник на всички с много положителни емоции. Вчера пих два пъти по две но шпа, че доста ме наболяваше, имах и някакво странно течение еднократно, а и трябваше да пътувам и се чудя може ли пак от периода на овулация да идва, и до кога ли продължава организма да се влияе от тези периоди на ОВУ и МЦ, някой знае ли долу горе до кой месец или всичко си е индивидуално Simple Smile

# 542
Добро утро, мами Simple Smile

Открих,че варените картофи с лук, зехтин и оцет ми действат страхотно Simple Smile кой знае до кога

Аз да ви се похваля - ще ставам освен мама и леля Simple Smile))) Разликата на бебчовците ще е около 1 месец в наша полза Simple Smile Толкова се зарадвах като ни казаха снощи Simple Smile))  Още не сме уведомили  бъдещите баби и дядовци, но и това ще стане скоро Simple Smile)) А като се сетя,че радостта ще бъде двойна Simple Smile)))

# 543
Здравейте, успешна и лека седмица на всички.
Във връзка с миенето на бебешките съдове, аз ползвах обикновено веро, но имах отделна гъба за тях, която сменях много често. И стерилизирах шишетата и бибероните естествено. Иначе да ви кажа преварявах водата докато малкия стана на 6 месеца и после реших, че вече няма нужда.
За кашлица да кажа още една доста ефективна рецепта - по 1 с.л. мед, ракия и олио се затоплят на водна баня докато се получи хомогенна смес, след като изстине се взема по една лъжица няколко пъти на ден, много успокоява болното гърло.

# 544
Добро утро момичета кокичета!
cherry_spa,и при мен е така,не е кръвотечение,а нещо по-скоро тъмно жълто почти кафяво зацапване в периода на ову и МЦ и болки ниско долу.Кога ще отминава това чудо все се чудя и аз.
 Аз си взех болничен и още ще си полежя в къщи.Сутрин отивам до градината и обратно в леглото.Почти не се движа и не знам с това обездвижване да не стана слоница Flutterнакрая.
 Усмихнат ден  и седмица ви желая Hug

# 545
Добро утро, мадами  Hug
Тук пак е мрачно, пфф...
Аз днес щях да ходя да си правя изследванията на кръв и урина, ама малкото като се запъна,че не иска да ходи на градина  ooooh! рев та рев...Ами аз я водих (иначе баща й изпълнява тази роля откак съм "трудна") и времето за тестване мина, та утре ще се тествам и в сряда за цитонамазка и скрининг...Иначе на мен от време на време пак си ми става лошо, явно няма да се размина съвсем..
А течение и аз имам, обилно, но и с предната бременност бях така и не го смятам з нещо необичайно..
За готвенето - и на мен ми идва вдъхновението понякога (ама само по някога) Simple Smile
За съдовете - ние се кърмихме 2г и 8м  bowuu , захранвах я към 7м и нищо не съм мила с отделен препарат и т.н.

Бейли, ти ли беше от Пз? И аз съм свързана до някъде с този район, защото ММ е от Септември и когато сме там задължително се размотаваме в Пз Simple Smile

# 546
добро утро мами и успешна седмица на всички Simple Smile

Аз уикендите не успявам да се включа, защото нашия батко направи първата си голяма беля и заля лаптопа с вода и не може да се ремонтира, та сега си нямаме компютър в къщи Sad През седмицата си наваксвам от работа Simple Smile

За бебешкото веро, аз все още си ползвам на Бочко , и с бебешки прах за пране пера, ама аз и нашите дрехи и тях почнах да ги пера с бебешкия, та само такъв купувам Simple Smile

# 547
+1  тупкащо сърце  Kissing Heart Сега се връщам от преглед, доктора каза, че съм в края на 9 г.с. началото на 10 г.с. - 22,3 мм. Много съм щастлива, вървя и грея направо. Късмет на всички!

# 548
Мили момичета, последните дни бяха тежки за мен, не можах да ви пиша... По същество-моля да ме отпишете от първа страничка, понеже загубихме нашето мъниче... В събота получих силен кръвоизлив и болки, стигна се до спешно абразио. Днес ме изписват от болницата. Всичко добро ви пожелавам от сърце, да гушкате най- красивите и здрави майски бебчета!!!

# 549
meDDi , съжалявам много.Пращам ти силна прегръдка и  ти желая скоро пак да се появиш с хубава новина  Hug
Viliianka , страхотна новина, зарадва ме и мен.Чувството е фантастично  Heart Eyes
Карола направо се срамувам от себе си, като те чета.Нищо не ми се прави. Нямам желание, а и се чувствам изморена от елементарните ежедневни неща  Embarassed
Напоследък само кекс ми се прияжда и през ден правя.А я дайте рецепта за тези пелмени, станаха ми любопитни.
Малката ми се оказа здрава.Явно е имала само хранително разстройство.В петък пак ми я върнаха и казаха да не нося бележка.Два дена е нямало проблеми с нея, нищо и няма.А тази сутрин след като я заведох на градина започнаха да ми призвъняват от там.Сестрата решила, че сега пък иска бележка WhistlingПратих мъжа ми да взема.Тия хора за всяко разстройство ако почнат бележка да искат...
Желая ви приятен и усмихнат ден момичета  Hug

# 550
meDDi, много съжалявам  Hug Hug Hug Неприятна новина като за начало на седмицата
Честити сърчица, момичета, това са чудесни новини  newsm44

Като чета какви неща ви се хапват да ви се оплача - аз умирам за майонеза, мога да я ям постоянно и в комбинация с всичко. УЖАС! Наистина ще стана малко слонче докато родя.
И да ви се похваля - избрах си лекар за ЖК и се записах даже. Лекарят ми е много мил и съм много доволна   newsm68 Казва се д-р Недялков - изключително внимателен е. Надявам се и до края да съм с такива впечатления от него   Nature Sun With Face

# 551
Здравейте, МАЙски мами Wink И аз да се включа при вас. Вече съм почти в 10 г.с. и чухме сърчице миналия понеделник  Simple Smile Пожелавам ви приятно бременеене   bouquet

# 552
meDDi, много съжалявам за случилото се! Дано скоро отново да си във форума, в някоя от следващите отчетни темички!
Вилиянка, радвам се, че вече и ти видя сърчице! Сигурно място не можеш да си намериш от щастие!  Simple Smile Пожелавам ти да се чувстваш все така щастлива!
Добре дошла на Veninceto  Simple Smile
Вероника Марс, напомни ми за сестра ми, дето като беше бременна, зет ми я сварил да яде кисели краставички и да пие прясно мляко (хоп краставичка, хоп глъдка мляко). Гледал ей тъй  Shocked , а тя му казала "знаеш ли колко е вкусно така smile3521 "  Mr. Green
Д-р Недялков е наистина много внимателен! Като гледам май ще се засичаме с теб  Simple Smile

# 553
  • Варна
Мили момичета, последните дни бяха тежки за мен, не можах да ви пиша... По същество-моля да ме отпишете от първа страничка, понеже загубихме нашето мъниче... В събота получих силен кръвоизлив и болки, стигна се до спешно абразио. Днес ме изписват от болницата. Всичко добро ви пожелавам от сърце, да гушкате най- красивите и здрави майски бебчета!!!
Съжалявам  Hug Пожелавам ти много сила и да не губиш кураж, всяко зло за добро! Peace Hug

# 554
 meDDi,кураж и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт