Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога може да се види сърцето на ембриона?
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога може да се види сърцето на ембриона?
-
Какви са причините за студените усещания по време на бременност?
-
Как мога да управлявам гаденето по време на бременност?
-
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с храненето?
Много сватби много нещо. Моя приятел ми подари пръстена още Юли месец и решихме направим сватба тази или следващата година, но след като през Септември разбрахме че съм
решихме да е тази година. Той хареса датата 11.12.13г. , която си е точно нашата дата. Сега и аз се чудя като
Ние държим да е на 14, защото и двама сме родени на тази дата и се оказа, че 14 има декември и следващата,която да е събота или неделя е чак юни догодина
има 3 седмици

, ако ти е мн зле защо не звъннеш на акушерката или да идеш до болницата 
Аз се омъжих, когато бях в началото на 5 месец и почти не ми личеше.Роклята си купих около 2 седмици преди сватбата. Беше страхотен купон
Тогава за съжаление съобщих на майка по телефона, че е в чужбина, не можеше да повярва. А сега и казах в едно кафе, а тя ме гледа, гледа и попита само дали съм сигурна, но пък видимо много се развълнува. А свекърите тогава реагираха мега тъпо и нетактично. Аз още не се бях запознала с тях и ММ им каза сам. Свеки му казала - " Ама вие защо не ползвате презервативи
" А детенце си го планирахме.Сега я обожават, но тази реакция я помня.Сега пак съобщихме по отделно, защото не знаех какво може да чуят ушите ми сега,но са се зарадвали
Повечето ми познати вече знаят, включително и шефките 
Обаче като ви прочетох и ми поолекна и се усмихнах... 
Ние за сега не мислим да правим сватба преди да родя и май ще отложим за след раждането. Като поотрасне детето - тогава 
Стискам палци всичко при тях да е добре 

)