Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 446
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
M-r D. , не съм аз!  Peace  velijana да си признае кого има предвид.  tooth  Аз не правя саботажи само мониторинг на подфорума.   typeuu Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
  • Пловдив

Прекрасен колаж на Р. Атанасова. Никой все още не е стигнал рейтинга на КВФ. Който ми покаже по-висок от този в спойлера, получава поздравления.
Скрит текст:

# 167
Деляна,както написах "за едни така,за други друго"-за мен специално е добре Енгин да е на първо място!На други като не им е важно, не ми е ясно защо гласуваха за този и онзи newsm78

# 168
Който ми покаже по-висок от този в спойлера, получава поздравления.[/b]
Скрит текст:

дзак  bowuu bowuu bowuu

Скрит текст:
1 ASK-I MEMNU KAND 1:26:59 19,92% 45,36%

# 169
  • Пловдив
Скрит текст:

дзак  bowuu bowuu bowuu

Скрит текст:

Поздрав... Но става въпрос по същото време... не назад, не напред. Септември 2010/ юни 2012. По време на излъчване. ЗП завърши юни 2010....
.....................
Възможно е да има и рейтинг за всички времена.... това не знам.

# 170
Поздрав... Но става въпрос по същото време... не назад, не напред. 2010/2012.

Защо тогава искате да го сравнявате с новите рейтинги на новите дизита?  Thinking Сега посмъртно не могат да се достигнат такива резултати.  Peace Моето мнение е, че тази индустрия е в криза. Също и, че българския интерес към турските сериали запада.  Peace В началото имаше един бум, който мисля отшумя.  Thinking

# 171
Скрит текст:

дзак  bowuu bowuu bowuu

Скрит текст:

Нещо ме стягаш? Wink Няма как двамата най-слаби аматьор-актьори да са докарали такъв рейтинг! Naughty За мен бозавия дори не е и аматьор-актьор,а обикновен манекен,който дори мотора си не може да кара и е опасен за движението не само в Истанбул,но и в цяла Турция! tooth tooth tooth

# 172

Тцъ!   Grinning И аз не съм фен на точно този филм, но той е бил трепач за времето си. А и недолюбваната от теб Перла ако се върнем назад сигурно ще изкара космически рейтинги.  ooooh!  tooth

# 173

И Кадир е чаровник

# 174

Тцъ!   Grinning И аз не съм фен на точно този филм, но той е бил трепач за времето си. А и недолюбваната от теб Перла ако се върнем назад сигурно ще изкара космически рейтинги.  ooooh!  tooth

Не се шегувай с мен. Naughty Перла,е най-комично и абсурдно дизи което е вървяло в България от турските такива! Mr. Green А там присъствието на бозавия манекен е колкото пародийно,толкова и жалко.Аз съм гледал 4-5 серии и той нито веднъж не разбра къде е камерата и накъде трябва да върви и гледа.Доколкото разбрах,чак след последните снимки  се е
поправил и е успял да уцели басеина заедно с екипа подържащи работници и статисти! tooth tooth tooth

# 175
  • Пловдив

http://www.tvaktuel.com/haber/15808-bir-kucuk-eylul-meselesi39nd … -fotograflar.html

Днес публикувана статия: "Една от първата група снимки зад кадър на Енгин и Фарах."

# 176

Привет момичета !

Докато ви четох, си "драсках" върху един лист

Виждам, че Хаяско усилено    Браво !

Въобще всеки се е заел да прави нещо важно, а Марица се е обзавела с нов аватар 3 в 1

Аз имам да свърша малко работа и после ще споделя също нещичко ...

# 177
  • Пловдив

Гледате ли - в 11 епизод сме.

# 178
  • Бургас
Привет Laughing

Марта  Hugпросто съм под прикритие ....Сега гледам по БТВ.Миличкия как се смути като намериха цветенцето Heart Eyes

# 179

Отново мултиплициране на чар и красота

Общи условия

Активация на акаунт