Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 455
  • 728
  •   1
Отговори
# 180

Относно анкетата , нали се разбрахме, че тези анкети служат само за феновете да си мерят ........ smile3533/ не можах да намерят подходящ емотикон/.  И  тези сайтове не ми изглеждат много сериозни, нещо подобно на нашите клюкарски сайтове, като гледам какво се публикува в тях. Така, че не е нещо кой знае какво.

Тук въпроса е друг – Нали знаете, че броят на феновете на другите актьори е много по-голям, според официалните им фейсбук страници / Берен – над 3 000 000, Туба – над 2 000 000, Хазал Кая и тя, Чагатай, Къванч – сигурно двойно повече/ , така че Енгин въобще не може да се мери с тях.

Аз и друг път съм споделяла своето мнение, че фенове на Енгин гласуват толкова ревностно, като реакция на неговото поведение в публичното пространство – той въобще не се рекламира, не се промотира и т. н.

Затова феновете му са толкова отдадени на каузата, верни, настоятелни и обсебени до лудост, да доказват колко добър актьор е, като гласуват в де що има анкета. Тук не става въпрос до свободно време, а до желание. Мислим си, че поне малко му помагаме по някакъв начин, защото го обичаме и му се възхищаваме. Аз поне затова гласувам.

Правилно - онази анкета за най-добре облечен актьор беше голяма тъпотия, най-малко за него може да се каже, че се облича добре!

# 181
# 182

Интересно - "черният злодей" се вписва в семейството и всички го приемат / а би трябвало да го мразят /. Тези с   най-чистите по детски души първи го прозряха. Колкото повече Керим се доказваше като добър човек, май толкова повече омразата на Фатмагюл растеше.

Това плетено цветенце си "изгради" цял образ в сериала. А пътя който "извървя" - изплетено, намерено, пазено като скъпоценност, изпратено като надежда, целувано от щастие, превърнало се в символ на една любов.

Просто ... Керим.

# 183
Здравейте!
Моля,Енгин има ли официална фейсбук страница ?
Как му преброихте феновете?
Фенове ли са тези,които тичат по всички теми да призовават да се гласува против него?

# 184

Момичета, да си пийнем горещ чай - поднесен с усмивка ...

Както Мука "пророкува" още при закупуването му този лаптоп добра работа свърши и на двамата ...

# 185
В мрачното и дъждовно време една слънчева усмивка от Кадир.       

# 186

Сладкишче,заливам се от смях,като го гледам

# 187
И той направи какви ли не глупости за да задържи Назлъ,но не се получи,затова пък до края на филма успя да се влюби още няколко пъти.       

# 188
Привет на всички! Heart Eyes   bouquet

Дойде и месец октомври, нека е щастлив и изпълнен с усмивки
за всеки от вас! txtloves

# 189
Привет, момичета. Simple Smile

# 190

Видях, че Валя и Марианка са сложили видео с Енгин. Ами то веднага се
вижда, че не е от сега. И косата е различна, но там се вижда по-пълното
лице на Енгин отпреди. Сега е доста отслабнал, няма ги бузките, скулите
са изпъкнали. Simple Smile

# 191

От Фейсбук Simple Smile Simple Smile

# 192
...важното е,че Енгин и Фарах са на първо място!! ...

Защо е толкова важно?  Thinking Защото са симпатяги и си ги харесваме поединично или заедно на някоя снимка?  newsm78
Тази двойка още не сме я гледали във филм. Знаем, че се снима, но не знаем дори какъв ще е сценария. На някой ще се хареса, на други не. Божа работа! По-скоро резултата от анкетата може да се разглежда като чии фенове са най-чевръсти в пръстите и с най-свободно време.  Wink Grinning

Деляна разреши ми да те поправя - заедно на снимка не сме ги виждали, само на една-две далечни и неясни. Колажи, мила, колажи! и то какви колажи..............................дето хич не са за харесване.
Когато Къванч взе Златна пеперуда незаслужено (според феновете на Енгин), се изписа какво ли не.
Когато Енгин печели анкета незаслужено, се приветства!  newsm78
Всеки е свободен да постъпва както си е избрал. Моят избор е честната игра. "Клик за спорта" не ми е по вкуса.

Елинор познах по визията на Енгин, че клипчето не е ново, но не бях го виждала и затова го публикувах, за радост на феновете. Ако за вас е известно, моля за извинение.

# 193

Бей гиби. И аз като него... хич не се притеснявам да броя фенове. Simple Smile Аз си го харесвам навсякъде, където съм го гледала.

Р.Р. Освен това намирам за излишно противопоставянето с когото и да било. За всеки влак си има пътници и за всеки актьор/художник/певец или какъвто и да било (та даже и политик) - привърженици, фенове и почитатели.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 20:00 от marytza

# 194
  • Пловдив

Един мой колаж за всички фенове на Енгин!

Здравейте!
Моля,Енгин има ли официална фейсбук страница ?
Как му преброихте феновете?
Фенове ли са тези,които тичат по всички теми да призовават да се гласува против него?

Знаем, няма. Но аз си позволявам да сложа моя списък с фейсовете на Енгин. Да не забравяме, че ел. изданията многократно са писали - Енгин Акюрек има една от най-мощните фен групи. Слагам списъка в спойлер - вероятно не е пълен, но с това разполагам аз:
Скрит текст:

Фейсбук страници на Енгин Акюрек

1.  Engins Akyürek ve Altan Global Fans – 864
2. We love Engin Akyürek – 38 316
3. Engin Akyürek RusFanClub – 4 078
4. Engin Akyürek Fan Club – 29 049
5. Engin Akyurek fans in the Middle East – 40 970
6. ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI  - 45 680
7. Engin Akyürek International Fans – 683
8. ENGINcilerr (Engin Akyürek) – 30 450
9. Engin Akyürek Forever – 728
10. Engin Akyurek Bulgarian Fans – 23 136
11. ENGIN AKYUREK (24) – 39 528
12. Engin Akyurek Universal Fans Club – 632 980
13. Engin Akyürek Greek FAN CLUB – 36 371
14. ENGIN AKYUREK MUSTAFA BULUT GREEK FANS – 7 082
15. Engin Akyurek USA Fans – 102 624
16. Engin Akyürek FAN CLUP – 44 801
17. Engin Akyürek Palestanian Fans – 355
18. Bir Bulut Olsam مسلسل تركي مترجم لو أكون  - 17 122
19. Engin Akyürek Moroccan Fans – 109 914
20. Engin Akyürek Croatian Fans – 4 017
21. Engin Akyurek Fans Pakistan – 7 815
22. Engin Akyürek – 12 096
23. Engin Akyurek Arab fans – 137 385
24. Engin Akyürek Fans Around The World – 15 146
25. Bir Bulut Olsam مسلسل تركي مترجم لو أكون  - 17 122
26. Engin Akyürek ( Black Olive ) – 8 029
27. Engin akyürek Prince charming انجين اكيوريك الامير الساحر‎ - 10 101
28. Engin Akyürek Lovers – 20 118
‎29. Bir Küçük Eylül Meselesi - مشكلة صغيرة في أيلول‎ - 1 620
30. Engin Akyürek&Farah Zeynep Abdullah"Bir Küçük Eylül Meselesi" – 629
31. Engin Akyurek (dizileri seyret) – 15 030
32. Engin Akyürek Romanian fan club – 1 263
33. Engin Akyurek Egyptian Fans – 7 115
34. Engin Akyürek Global – 1 068
35. Engin Akyürek Mimiklerin Efendisi – 9 094
36. ENGIN Akyurek Fans Israel – 1 031
37. Engin Akyürek Romanian fan club – 1 263
38. Engin Akyürek Official – 5 557
39. Engin Akyürek Serbian Fans – 9 256
40. Engin Akyurek Albanian Fans – 136
41. Engin Akyürek – 691 744
42. Ölümüne EnGiN AkYüReK - 22 041

Сбор: 2 203 407 харесвания към 02.10.2013 г.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 20:17 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт