Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 416
  • 728
  •   1
Отговори
# 555

Скрит текст:

Тук вече е изправен...

Скрит текст:

А тук е уловена Фара...

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 18:58 от marytza

# 556
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekfanslatinamerica

Още един фейс на Енгин, нов, на феновете от Латинска Америка...

................................
Да обобщим за новите снимки. Ето линк със всичките на едно място:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.676306499076758.107374 … 425620&type=3

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 19:08 от mariana51

# 557

Потрудих се да изчистя надписите от лицето на тези два разкошни кадъра...

# 558

Марица видя на една от снимките, че пак е небръснат / обичайният му вид /, но на мен ми се струва, че е облечен с някаква връхна дреха с по-голяма яка / пак обичайният му вид /.

В тоя ред на мисли, в "КВФ" обличаха Керим в много хубави пуловери. Помня далеч назад в темите бяхме  ги "вадили" в своеобразна колекция 

# 559
  • AMS

Поздравления, Ангела!!!
Страхотен колаж си направила и то от най-любимият ми момент в сериала.
Благодаря ти!!!

Радвам се, че Енгин е завършил снимките на проблема и се връща към позната визия.

# 560

Разкошен е тук...
Всъщност, като се замисля, повече го харесвам с леко набола брада...

# 561
Скрит текст:

Разкошен е тук...
Всъщност, като се замисля, повече го харесвам с леко набола брада...

Очертава добре линията на челюстта на красивото лице. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 21:00 от marytza

# 562
  • Пловдив

Така... и аз го харесвам с леко набола брада. Ако нямат снимки в Истанбул и ангажименти по монтажа на филма - ще си почине, ще излезе от ролята на Текин. Ще сме в очакване за потвърждение на нов проект, влизане в "друга кожа". Дано, дано, че стана студено за "студена вода".
...............................
Ред е да чакаме и някакво трейлърче за филма, постер да излезе...

# 563
Най-напред потвърждение да дочакаме... Много трудна наука е търпението. Simple Smile) За мен поне. Simple Smile))

Sunglasses

Элиза пак разузна. Simple Smile)) Снимки на човека изпратил ни снимки от острова:

Скрит текст:

Негов ли беше и чепика на преден план? Simple Smile И все пак - благодарим и за далечния кадър. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 21:28 от marytza

# 564
Така... и аз го харесвам с леко набола брада.
Това в турско ще да е мода, сите са с набола брада, но на Енгин най-много му отива разбира се  Smile

# 565

Момичета ще стане - просто търпение.

Марица -

# 566
Аз съм с най-великото възможно търпение, не ми е проблем да чакам, "Вината" не съм изгледала още...  ooooh!

# 567

Марица -

Е, еееее... Тез красоти в този час на денонощието ги поднасяй само с хубавите хапченца. Simple Smile)) Ами то и без това ми е трудно да съм търпелива, пък и като остана и безсънна... съвсем ще я втасам. Simple Smile)

# 568
Аз съм с най-великото възможно търпение, не ми е проблем да чакам, "Вината" не съм изгледала още...  ooooh!

Я кажи какво те спира? Вярно, че аз от нея започнах, но си я изгледах с нетърпение от средата до края и после от началото да края. Simple Smile А като разбрах, че Енгин има и други филми, не мирясах, докато не погълнах всичко. Simple Smile

# 569
Скрит текст:

Я кажи какво те спира? Вярно, че аз от нея започнах, но си я изгледах с нетърпение от средата до края и после от началото да края. Simple Smile А като разбрах, че Енгин има и други филми, не мирясах, докато не погълнах всичко. Simple Smile
Ми то и аз с нетърпение де yes затова превъртам, и гледам моментите само с Енгин.... за другите нямам нерви. Мука ме кефи с номерцата дето им върти... Ще го изгледам целия, до 15 епизод съм вече.

Общи условия

Активация на акаунт