ЛЮБОВНА МАГИЯ И ХОДЖИ

• 171 960
  • 413
  •   1
Отговори
# 300
Хаха вие незнаета на мене какво ми се случва .Една ме кле имала съм магия иска пари звъни била отворила корана не била затворила данните лошо щяло да ми се случи майка им да .... и шарлатани мръсни

# 301
Здравето е най-голямото богатство! Без любов се живее, без здраве не се живее. Само, който не е страдал от сериозни здравословни проблеми, само той не знае какво е. Каквото е писано на глава на камък не отива!
Не на всеки му е писано да изживее любовта в този живот.
Лапни шарани има много, ама много. Дават луди пари на "продавачи на надежди". Купуват билката Обичник или Омайниче от пазара за 2,50 лв. и ви я продават за 250 лв. Да се свари билката, да се нарече докато се вари "Еди кой си да се влюби в мен и бла-бла", напръсквате с тази отвара там, където минава най-често (обикновено входната врата) и след 7 дни обекта на вашите чувства ще е безумно влюбен във вас. Нъцки! След това на жените, ползвали тези услуги им е неудобно или ги е срам да се разправят защо е станало така и бизнеса на шарлатаните върви. Купуват си скъпи коли, благодарение на наивници.
За раздяла използват билката Разтурниче със същата процедура.
На една позната племенницата (водеща на предаване по кабеларка) търсеше навремето вода от мъртвец да прави магия за раздяла,че си харесала мъжа и иска да го раздели със съпругата му. Тя си хойкаше, запознанства в интернет, забременя от някакъв и си мислеше,че ще го върже, но той я принуди да направи аборт. Най-накрая намери ерген и я взе с голямо дете. Роди дъщеря и тя от малка е болна от диабет.
 Оставете се в ръцете на Бога и не се бъркайте в работата му, защото той най-добре си я знае.
Ама много неначесани жени има Simple Smile

# 302
Здравейте!
Преди време и аз бях попитала тук за координати на такъв човек, който може да "помогне". Не бях влизала от много време и сега видях, че съм получила доста съобщения с въпроси дали съм попаднала на човек, който да ми е помогнал...
Е, преди време не вярвах, че и аз ще стига до този извод, но много от хората, които са писали тук са абсолютно прави! Но просто трябва да мине определено време, за да се осъзнае.
Мили момичета, не си губете времето, а и парите по такива знайни ни незнайни хора, които уж ще ви помогнат. Като се замисля, могат да ви помогнат, но ще си пръснете парите на вятъра. Губейки си времето и надеждите да им вярвате, те няма да ви върнат при вашите любими, но това ще е най-голямата услуга от тяхна страна! Аз също не вярвах, а и не исках да повярвам, че "щом сте се раздели, то значи е за добро" и така нататък, но с течение на времето мога само да благодаря, че така е станало. Съдбата наистина си знае работата. Недейте да се опитвате да промените решенията на съдбата, ако това изобщо е възможно. ПОВЯРВАЙТЕ, че ще го осъзнаете и че ще сте благодарни, че не сте направили някоя простия, заради която после да съжалявате. Аз изключително много съжалявам, че си загубих времето, парите и надеждите да търся такива хора. И адски много се надявам тези, при които ходих наистина да излязат шарлатани и всичко е било една простотия за пари.
Намерете си някакво занимание и оставете възможност времето да излекува мъката ви. Знам колко е трудно, ни след време ще си благодарите и ще бъдете много по-щастливи!

# 303
За хапчета и здраве тези пари ще ги похарчат мошенниците. Но здраве няма да си купят.

# 304
Здравейте нова съм в тази тема искам да попитам понеже виждам ,че разбирате .Майка ми ми беше казала ако се съмнявам в нещо за направена магия да напръскам предмета с моята урина ...обувки ,дрехи и тн.Знаете ли нещо по въпроса с урината?Благодаря

# 305
Здравейте нова съм в тази тема искам да попитам понеже виждам ,че разбирате .Майка ми ми беше казала ако се съмнявам в нещо за направена магия да напръскам предмета с моята урина ...обувки ,дрехи и тн.Знаете ли нещо по въпроса с урината?Благодаря
Това са много повече суеверия, отколкото логично справяне с вид енергия. Урината представлява отделената отпадна вода с всички ненужни и неблагоприятни елементи от нашето тяло и това според мен означава, че тя сама по себе си става нечиста и въпроса е как като напръскаш предмет, който евентуално има магия, нечистата вода ще го изчисти? Няма абсолютно никаква логика за мен. Ако човек смята, че за да изчисти нещо трябва да го изцапа още повече, според мен е на крив път.
Има метод, с който се подготвя специална вода за такива енергия, която може да освободи този заряд или както се нарича магията. Някой хора ползват светена вода, но за мен това пак не е сериозно, защото водата следва намерението, което е вложено в нея а светената вода е просто опята вода в сребърен съд в храм, която не я прави кой знае колко специална и за мен доказателство за това е, че ако беше така хората, които пият от нея, не трябва да боледуват и не трябва да имат проблеми с магии и други външни влияния, но уви може да видите във форума и в миналите теми, колко много хора са ходили на Киприянови молитви, водосвети и какво ли не и в крайна сметка не са си решили проблема и за мен това е наълно естествено, защото църквата не е никак свята, както се беше изразила един участник от форума, а е едно от най-богатите търговски учреждения в България.

# 306
Това са много повече суеверия, отколкото логично справяне с вид енергия. Урината представлява отделената отпадна вода с всички ненужни и неблагоприятни елементи от нашето тяло и това според мен означава, че тя сама по себе си става нечиста и въпроса е как като напръскаш предмет, който евентуално има магия, нечистата вода ще го изчисти? Няма абсолютно никаква логика за мен. Ако човек смята, че за да изчисти нещо трябва да го изцапа още повече, според мен е на крив път.
Има метод, с който се подготвя специална вода за такива енергия, която може да освободи този заряд или както се нарича магията. Някой хора ползват светена вода, но за мен това пак не е сериозно, защото водата следва намерението, което е вложено в нея а светената вода е просто опята вода в сребърен съд в храм, която не я прави кой знае колко специална и за мен доказателство за това е, че ако беше така хората, които пият от нея, не трябва да боледуват и не трябва да имат проблеми с магии и други външни влияния, но уви може да видите във форума и в миналите теми, колко много хора са ходили на Киприянови молитви, водосвети и какво ли не и в крайна сметка не са си решили проблема и за мен това е наълно естествено, защото църквата не е никак свята, както се беше изразила един участник от форума, а е едно от най-богатите търговски учреждения в България.

Значи все пак нито си вредя,нито си помагам с пръскане на урина

# 307
  • София
Е, освен че е гнусно...

Сериозно ли човек с глава на раменете може да си мисли, че по този начин може да си помага?!?

# 308
Гледам да не вярвам на такива неща ,но някои като ти вкара нвщо в главата и...
Иначе да гнусно е

# 309
Здравейте! Нова съм и може да ми се изсмеете, но възможно ли е да си въобразявам, че някой ми е направил любовна магия? И как да се отърва от нея?
Става въпрос, че съм във връзка. Преди 3 години един мъж отчаяно се опитваше постоянно да се добере до мен. Още повече, че партньорът ми в живота тогава беше от 2 години в чужбина с рядко и кратко прибиране в БГ. Мъжът,за който се съмнявам не е "мой тип",изобщо не го намирам за привлекателен, не намирам нито едно хубаво качество у него, по-скоро притежава все черти, които..да речем презирам. Не знам как се въвлякох във връзка с него. Постоянно ме преследваше, причакваше, нямах право да прекарвам нито минута без неговото внимание. Дори докато бях на работа искаше постоянно да си пишем или чуваме.Имаше и други "филми".До такава степен ме беше изплашил, че постоянно се стрясках на сън, лях си куршум и въпреки, че не вярвам в тези неща - погледнах куршума и без съмнение фигурката си беше човешка - човека ме бе уплашил, изглеждаше като войниче играчка от едно време. Както и да е, партньора ми се намеси все пак в цялата история и всичко приключи за 2 дни, онзи мъж уж ме остави на мира. Майка му е циганка, чувала съм, че знаят всякакви магии.
С партньора ми всичко се изглади, и е наред, имаме си прекрасно бебе, щастливи сме, обичам го и винаги е било така, не знам покрай онзи мъж винаги се разтрепервам, нямам представа как стана така, че да имам вземане-даване. След целия този роман, който изписах... Три години вече по-късно аз продължавам да сънувам често онзи мъж(а колкото и смешно да звучи имам много верни пророчески сънища), продължавам да се сещам за него сигурно почти всеки ден, но нито искам нещо с него, нито да ме приближава, дори адреса си смених след оная случка,спрях да се движа пеш и т.н.
Чудя се при положение, че си имам семейство, защо тоя човек се меси в мислите ми, в сънищата ми?
Правих вкъщи "проверка за магия " намерена в интернет с олиото и водата и също и със златния пръстен, излезе, че имам магия,според указанията😁😁😁Долна ли съм, глупава ли, или имам нещо направено, някаква там магия... Виждам, че има умни и компетентни хора тук, моля посъветвайте ме нещо. Благодаря предварително!
P. S. Дори да имам магия, по ходжи няма да тръгна. Приемам съвети някак аз да си повлияя на нещата сама.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 01:48 от Chimera92

# 310
"Правих вкъщи "проверка за магия " намерена в интернет с олиото и водата и също и със златния пръстен, излезе, че имам магия,според указанията😁😁😁"
Златен пръстен по лицето? Излязоха ти черни линии?

# 311
И аз благодарение на магия си запазих семейството . Аз вярвам и Ви казвам има ефект .
може ли да ми пишете на лично как и кой ви помогна моля ви спешно е !
На мен също, моля Ви

# 312
За хапчета и здраве тези пари ще ги похарчат мошенниците. Но здраве няма да си купят.
Нищо им няма и апартаменти си купуват. Понеже привличам все хора със способности, с един от известните мошеници 3 години бяхме куку и пипи, та съм виждал с очите си, как се измамват хората, с оправданието "Не крадеш, не убиваш". Едно време се ползваха жълтите медии и като се напишат разни небивалици хората се връзват. Направи фотошоп на снимката на Филип Киркоров и Георги Христов, като сложи неговата глава на мястото на Христов, и статия в жълт вестник,че събрал Алла Пугачова с Филип Киркоров с неговите любовни магии. И като почнаха да звънят онези ми ти жени. Понеже му беше скучно през деня та почти всеки ден му правех компания, а ако има клиент ме представяше като секретар. Една жена каза,че била много впечатлена от историята на Алла Пугачова и затова дошла. То участие в предавания по телевизиите, то чудо. Клиентки фолкпевици и кой ли не. На Бони й беше казал да прави нещо с портокали, което беше прочел в някаква книга.
На рожденият му ден фолкпевци, известна журналистка и аз барабар Петко с мъжете. Като дойде Луна всички бяхме потресени, но в добрият смисъл. Държа се много възпитано и интелигентно. Дойде, каза "Добър вечер на всички!", грабна микрофона и поздрави рожденика, много възпитано се държа. На тръгване,понеже беше преди Коледа каза" Ако не се видим, весели празници на всички!". Другите и 'Добър вечер!' не казаха. Големият цирк беше, когато Луна извика въпросният магьосник в колата си и го питала с коя музикална компания да подпише договор. Казал й, ти ги изброявай, а аз ще ти кажа стоп. Голям смях Simple Smile Погледнах в сайта му, ами пълни измислици и фантасмагории. Носител на незнамси какви  измислени награди. Това,че са живяли 2-3 години в Коми не означава, че завършва средното си образование в Москва. Това да прочетеш 2-3 книги на Наина Владимировна не означава,че си неин ученик и я познаваш лично. Това, че си виждал Филип Киркоров по медиите не означава,че го познаваш лично и т.н.
Не си давайте парите за простотии, а ако имате излишни пари, вместо да ги давате на шарлатани, направете някакво дарение, купете храна на бездомник.
Ако Бог е решил ще бъдете с желаният обект.
Здравето е най-голямото богатство!

# 313
  • в къщи
Нищо им няма и апартаменти си купуват. Понеже привличам все хора със способности, с един от известните мошеници 3 години бяхме куку и пипи, та съм виждал с очите си, как се измамват хората, с оправданието "Не крадеш, не убиваш". Едно време се ползваха жълтите медии и като се напишат разни небивалици хората се връзват. Направи фотошоп на снимката на Филип Киркоров и Георги Христов, като сложи неговата глава на мястото на Христов, и статия в жълт вестник,че събрал Алла Пугачова с Филип Киркоров с неговите любовни магии. И като почнаха да звънят онези ми ти жени. Понеже му беше скучно през деня та почти всеки ден му правех компания, а ако има клиент ме представяше като секретар. Една жена каза,че била много впечатлена от историята на Алла Пугачова и затова дошла. То участие в предавания по телевизиите, то чудо. Клиентки фолкпевици и кой ли не. На Бони й беше казал да прави нещо с портокали, което беше прочел в някаква книга.
На рожденият му ден фолкпевци, известна журналистка и аз барабар Петко с мъжете. Като дойде Луна всички бяхме потресени, но в добрият смисъл. Държа се много възпитано и интелигентно. Дойде, каза "Добър вечер на всички!", грабна микрофона и поздрави рожденика, много възпитано се държа. На тръгване,понеже беше преди Коледа каза" Ако не се видим, весели празници на всички!". Другите и 'Добър вечер!' не казаха. Големият цирк беше, когато Луна извика въпросният магьосник в колата си и го питала с коя музикална компания да подпише договор. Казал й, ти ги изброявай, а аз ще ти кажа стоп. Голям смях Simple Smile Погледнах в сайта му, ами пълни измислици и фантасмагории. Носител на незнамси какви  измислени награди. Това,че са живяли 2-3 години в Коми не означава, че завършва средното си образование в Москва. Това да прочетеш 2-3 книги на Наина Владимировна не означава,че си неин ученик и я познаваш лично. Това, че си виждал Филип Киркоров по медиите не означава,че го познаваш лично и т.н.
Не си давайте парите за простотии, а ако имате излишни пари, вместо да ги давате на шарлатани, направете някакво дарение, купете храна на бездомник.
и за кого става въпрос все пак,мисля,че е редно да кажете хората да го имат в предвид

# 314
Не насилвайте съдбата и внимавайте, какво си пожелавате, че току виж го получите. Тегло ще теглите. А ако и пари давате да ви се смеят зад гърба "хитри Орица", сами сте си виновни.

Общи условия

Активация на акаунт