ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 42 тема

• 39 444
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Още не е готово,че татко прави ремонт , спи в нашето сега  Mr. Green пък как топли ,...  Heart Eyes
Хахахахха, аз помислих, че си има свое, само незнам после как ще я отучиш от вашето легло, вярно топлят много Joyколко килограма стана Белисимата, нашата лудата е вече на 9 месеца и е 16кг.не е много даже за ръста и месеците е малко, но за сметка на това е много жилава и доста силна.
Да ти кажа не ми пречи,той ММ почти винаги заспива на дивана,поне тя да ме топли  Mr. Green
Като я гледам около 10 може да има  Mr. Green и тя доста жилава и силна,тегли яко  Peace

# 61
Ето голямата чушка, таткото на мойте  Mr. Green
http://brtinfo.ru/dog.php?screen=1&id=14925&userif=1

# 62
Машааа страхотен е!Бе той май със синя кръв ще се окажеш тъща и мама на царско потекло #CrazyА снимки на младоженците има ли от сватбата, то е ясно, че не е имало булчинска рокля тя нали нудиска JoyМаша да не се окаже някоя баронеса Thinking

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 12:56 от Тони-мама

# 63
  • София
Ох тази Маша, иде ми да я намачкам и нея и бебетата.  Heart Eyes
И таткото е красавец.  Wink

П.П. Имате ли стопани за всички бебета ?

# 64
 Hug идвайте да мачкате на воля, маТрял за мачкане много има из нас!
Оффф тя една сватба беше..наща капризка не го щя, аз вървя из двора, тя след мен, жениха точи лиги след нея.., та се наложи да ме изгонят от сватбата  hahaha
Болна тема ми е това за новите стопани.. мЪ не смях да се оплача.. все още не можем да им намерим, то пусто  Sad не е само да ги създадеш и отгледаш добре, свестни стопани да им намериш е най-важно..

# 65
Hug идвайте да мачкате на воля, маТрял за мачкане много има из нас!
Оффф тя една сватба беше..наща капризка не го щя, аз вървя из двора, тя след мен, жениха точи лиги след нея.., та се наложи да ме изгонят от сватбата  hahaha
Болна тема ми е това за новите стопани.. мЪ не смях да се оплача.. все още не можем да им намерим, то пусто  Sad не е само да ги създадеш и отгледаш добре, свестни стопани да им намериш е най-важно..
Joy JoyЕ ми тя госпожицата от сой, нормално е да прави фасони, току виж я помислили за лесна Joyправа си е.
Стискам палци дано намерите свестни хора за чушките Praynig Peace

# 66
Ммомичета, не мога да се нагледам на сладурите ви Heart Eyes

Маша, чушчиците наистина изглеждаш много мънички пред мама. А онази снимка , на която мама спи, а мъникът похапва е толкова мила гледка. Heart Eyes  Таткото определено е красавец голям и той.
Ако нямах вече един зверо вкъщи, направо щях да си взема една чушчица. Толкова много искам да имам няколко кучета, но за съжаление нямам нито пространство, нито физическа и финансова възможност Tired

Тони, и аз мисля че е реакция от упойката. Дано се кротне животинката!

Аз тия дни ще водя Ричи за годишна ваксина и ще обсъдим с вета кастрацията му. Толкова ми е притеснено от тази манипулация и най-вече за упойката. Той вече има една операция с пълна упойка, добре я понесе и всичко беше наред.  Въпреки това ми е дерт голям... Confused

# 67
 Hug Благодаря, момичета!
Охх тези упойки.. дано всичко да бъде наред! Абе аз срам не срам ще питам, че нали все женски съм гледала, кастрирате си ги, за да са по-кротички ли или ви е страх да не заплодят нежелано? Embarassed

# 68
Ммомичета, не мога да се нагледам на сладурите ви Heart Eyes

Маша, чушчиците наистина изглеждаш много мънички пред мама. А онази снимка , на която мама спи, а мъникът похапва е толкова мила гледка. Heart Eyes  Таткото определено е красавец голям и той.
Ако нямах вече един зверо вкъщи, направо щях да си взема една чушчица. Толкова много искам да имам няколко кучета, но за съжаление нямам нито пространство, нито физическа и финансова възможност Tired

Тони, и аз мисля че е реакция от упойката. Дано се кротне животинката!

Аз тия дни ще водя Ричи за годишна ваксина и ще обсъдим с вета кастрацията му. Толкова ми е притеснено от тази манипулация и най-вече за упойката. Той вече има една операция с пълна упойка, добре я понесе и всичко беше наред.  Въпреки това ми е дерт голям... Confused
MALVINA а, защо ще го кастрираш, той е толкова сладък мъник предполагам, че не прави бели и е кротушко поне така изглежда.
И мен ме беше страх от упойките, даже Сара след кастрацията получи гърч там в клиниката и после в къщи, вета каза от упойката е, но вече мина почти месец, раната се затвори остана на корема и като една чертичка.Възможно ли е от тези два гърча нещо да и е станало, а наименованието на упойката не запомних нещо с буквата к беше.
Маша  Домашните любимци се кастрират не само за да няма нежелани раждания, а и да се предпазят от някои заболявания. При женските животни това са рак на млечните жлези, гнойно възпаление на матката (пилометрия) и други заболявания на матката. Интензивността на другите типове агресия, например доминиращата агресия, също много намалява.
Когато така наречената раздразнителна агресия при женските е свързана с хормонални дисбаланси, лъжлива бременност или раздразнение, дължащо се на самата разгоненост, тя напълно се елиминира чрез кастрацията.
Ако се притеснявате, че кучето няма да пази дома  след кастрацията, териториалната агресия не се намалява от кастрирането.­ кастрацията намалява много поведенчески проблеми, както и предпазва животните от редица заболявания.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 14:37 от Тони-мама

# 69
  • София
Хари вече не ми е сърдита. Омилостивих я с две обезкостени пилешки кълки  Laughing

Ужасно е това с тези упойки. Много ме е страх от тях. Косата ми побеля, докато чаках да ми се обадят, че са приключили с операцията на крачето и се е събудила от упойката...

# 70
Тони, много е кротък , послушен и изпълнителен.  Но нали уж е по-добре за здравето им, затова....
Ох и на мен така ми побеля косата, докато ми се обадят. Милото като отидохме да си го вземем се напишка в краката ни. След това общо взето до  края на деня се съвзе, ама докато живне всичко ми беше свито.  Tired

# 71
Ц ц ц.. гадна работа са т'ва упойките.. Аз да чукна на дърво само с котарака така съм треперила, наистина е ужасно, а той миличкия, толкова премеждия имаше и все по операции.. Sad

# 72
Сега като чета за тези упойки, те правели и инхалационна която била по скъпа, но пък се събуждали по бързо и ефекта на замаяност още няколко часа след операцията го нямало, за пръв път разбирам за такива , но и в нашата клиника не са ни питали с каква упойка да я приспиват направо я бодат.

# 73
  • София
Аз предполагам, че в събота пак ще трябва да упояват Хари, за да свалят конците и да вземат отливка, а ще трябва и снимки да ѝ правят, за да разберем какъв е проблемът със задницата - дали шипове, дали тумор, дали някой нерв при откъсването на опашката е засегнат  Thinking
Миналия път всъщност я упоиха само заради снимките, а то се наложи и операция и успяха да я направят веднага, за да използват докато е упоена.
Дано не се налагат повече операции, защото вече тотално фалирах  ooooh!

# 74
Графинче нямаше ли Вет.институт в София  newsm78, аз защото моите дом.любимци ако нещо по-така ги водя в клиниката към Вет.институт в Стара Загора и цените са им просто несравними с тези по частните клиники, нивото е много добро..  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт