ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 42 тема

• 39 443
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Моето добиче след кастрацията стана по диво  newsm78 такова скачане, тичане не е имало преди все едно съм  дала анаболи.Ужас направо ме е побъркала, снощи тича като бясна и блъсна малката, тя падна удари се и писна да реве, кучката се скри зад дивана и от там като нададе един вой все едно я колим, докато успокоя детето мина половин час, добре, че беше станало време за лягане.Тая сутрин пак ме подлуди, нали я водя в гаража докато сме на работа и до днес нямаше проблем с тръгването, тази сутрин слагам нашийника отварям врата и тя като се дръпна извади си главата и хукна да се крие аз с децата на врата готови за тръгване кучката навряна зад дивана не иска да излиза аз закъснявам #Crazy и като ми падна пердето свих вестника на руло и като я запуках с него да видите как стана послушна и сама тръгна.Ама ми вдигна кръвното маймуната от сутринта, не знам как ще се оправям с нея ако не се кротне, такова куче до сега не сме имали.

# 46
  • Варна
Ето снимки  Hug Едните са от вчера преди да настроя апарата на датата което много трудно се оказа  ooooh!

# 47
Hrisi• Сладък плюшко дано е и послушко Heart Eyes

# 48
Много е сладък наистина  Heart Eyes

# 49
  • на морето
Малко данъци ... Laughing

/Приемен дом сме на тези две бебета-котета .Дойдоха при нес още слепи на 1.09 а от няколко дни вече са самостоятелни и дивеят /

Мартичка , слава богу ! не е второто , за съжаление не е и първото .И в двата случая благодаря - И вие да сте добре !
Скрит текст:
Имаше един останал проект ,който след години влачене се наложи да бъде направен за "вчера " ...

# 50
asha ,сладурчета  Hug

# 51
Привет, момичета!  Hug Всички муцунки са прекрасни!
Тони сигурна съм, че всеки е изпадал в такива ситуации да си изтърве нервите. Преди време имахме котарак, който всячески се опитвахме да излекуваме, но все нещо не ни се получаваше, та беше опериран и като излезе от упойка и той се държеше като полудял едно известно време, с обръснатия корем и висящи конци скачаше като пинпонка, катереше се по асмата, луда работа! Ама след месец се кротна  newsm78.
Колкото за повода и разходките, нашата мецана и на мене ми прави номера (макар и рядко) да се дърпа на където си иска, при съпруга ми няма такова нещо. Аз обаче съм и намерила цаката - като тръгнем на разходка (повода даже в повечето случаи го оставям да си виси) забързвам темпото колкото мога (направо съм на ръба на подтичване  hahaha) и тя някакси тогава въобще не и идва на ума да се дърпа и понеже са ни дълги разходките, тя вече на връщане е изморена и си върви съвсем спокойно.   bouquet
Графиня  Hug нали за това сме в тази тема - да споделяме всичко за четирикраките "човечета".

# 52
ето обещаната снимка на нудистката, слагам точка 18+ Joy

http://postimg.org/image/nxpci0dtx/

и една моя много любима снимка, как най-лакомата ми чушка (и до ден днешен е така  Laughing) даже докато мама спи я полазваше да яде
http://postimg.org/image/o30jovqjf/

# 53
Машка проблемът ни е в къщата, разходката е ок имаме си малка полянка и там ги пускаме да тичат колкото искат, сутрин ги води мъжът ми, а след работа сме двамата и за по вече време, там се държи добре и слуша, но в къщи е неуправляема не знам дали от упойките нещо откачи направо снощи като заби малката в люка на пералнята направо изтръпнах, днес има цицина на челото като циклоп уж снощи лед слагахме.И то добре че е по дребна иначе щеше да и разбие я носа или устата, ама и то като слонче не и идва на ума като види, че пада да се подпира с ръце, а като отсечено ooooh!Направо се замислям напролет, ако все още е такава дива и ще я засиля на село при нашите. newsm78

# 54
ето обещаната снимка на нудистката, слагам точка 18+ Joy

http://postimg.org/image/nxpci0dtx/

и една моя много любима снимка, как най-лакомата ми чушка (и до ден днешен е така  Laughing) даже докато мама спи я полазваше да яде
http://postimg.org/image/o30jovqjf/
Хахахах нудиската е срамежлива  JoyСега като я гледам ми се вижда направо огромна  hahahaВероятно на ръст е колкото нашата Хера която е БОК.А чушчиците ми изглеждат супер малки в сравнение с майка си, такива ли мънички се раждат.....аз мислех, че ще са по едри като са от по едра порода... newsm78

# 55
 Joy ааа хич не беше срамежлива нудистката, просто не са я уцелили на снимката.
Бебчетата ни се родиха между 550-400 грама, а мама си е наистина големичка, така като я гледаш до мене.. пъъък аз хич не съм от дребничките  Embarassed Crazy, татко ни е много голям 76кг. беше в началото на май като ходихме на сватба, не ми се вярва да е заслабнал  Joy (мога да изровя и негова снимка ако искате да го видите)
Тони, мацка.. ами ако трябва на село на село, няма да утрепва дечицата.. тя и там ще си е супер добре, така, че и това е вариант  newsm78.

# 56

Тони-мама и Анабел дивее така,всекидневно

# 57
Joy ааа хич не беше срамежлива нудистката, просто не са я уцелили на снимката.
Бебчетата ни се родиха между 550-400 грама, а мама си е наистина големичка, така като я гледаш до мене.. пъъък аз хич не съм от дребничките  Embarassed Crazy, татко ни е много голям 76кг. беше в началото на май като ходихме на сватба, не ми се вярва да е заслабнал  Joy (мога да изровя и негова снимка ако искате да го видите)
Тони, мацка.. ами ако трябва на село на село, няма да утрепва дечицата.. тя и там ще си е супер добре, така, че и това е вариант  newsm78.
А, то най лесно да я засиля на село, ама ще и дам още малко време и малко преди съвсем да ме побърка ще я командировам там.Покажи таткото на чушките ще ми е кеф да го видя.400-500 грама не са малко, но като я гледам как се е изпънала и малкото направо се губи на нея, аз съм виждала новородено булонче, то колкото мишле hahahaА за Маша не си я представях толкова едра, но чак сега в сравнение с теб ми се видя огромна newsm78 изненадах се.
Лиси дай снимки на леглото де  Simple Smileда видим къде спи Белисимата.

# 58
Още не е готово,че татко прави ремонт , спи в нашето сега  Mr. Green пък как топли ,...  Heart Eyes

# 59
Още не е готово,че татко прави ремонт , спи в нашето сега  Mr. Green пък как топли ,...  Heart Eyes
Хахахахха, аз помислих, че си има свое, само незнам после как ще я отучиш от вашето легло, вярно топлят много Joyколко килограма стана Белисимата, нашата лудата е вече на 9 месеца и е 16кг.не е много даже за ръста и месеците е малко, но за сметка на това е много жилава и доста силна.

Общи условия

Активация на акаунт