Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от идеите за хранене и спане на кучета, споделени в публикацията?
Какви са някои от предложените модели за кучешки дъждобрани в публикацията?
Можете ли да предоставите информация и адреси за безплатни кастрации на кучета и котки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от идеите за хранене и спане на кучета, споделени в публикацията?
-
Какви са някои от предложените модели за кучешки дъждобрани в публикацията?
-
Можете ли да предоставите информация и адреси за безплатни кастрации на кучета и котки?
В публикацията са споделени информация и адреси за безплатни кастрации на бездомни и домашни кучета и котки в различни градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Русе и Казанлък. Тази информация включва имената на организациите или клиниките, които предлагат безплатни кастрации, както и контактни данни за връзка.
-
Какви са някои от рецептите за храна за кучета, споделени в публикацията?
-
Какви са някои от предложените модели за „направи си сам“ легла за кучета в публикацията?
такова скачане, тичане не е имало преди все едно съм дала анаболи.Ужас направо ме е побъркала, снощи тича като бясна и блъсна малката, тя падна удари се и писна да реве, кучката се скри зад дивана и от там като нададе един вой все едно я колим, докато успокоя детето мина половин час, добре, че беше станало време за лягане.Тая сутрин пак ме подлуди, нали я водя в гаража докато сме на работа и до днес нямаше проблем с тръгването, тази сутрин слагам нашийника отварям врата и тя като се дръпна извади си главата и хукна да се крие аз с децата на врата готови за тръгване кучката навряна зад дивана не иска да излиза аз закъснявам
и като ми падна пердето свих вестника на руло и като я запуках с него да видите как стана послушна и сама тръгна.Ама ми вдигна кръвното маймуната от сутринта, не знам как ще се оправям с нея ако не се кротне, такова куче до сега не сме имали.
Едните са от вчера преди да настроя апарата на датата което много трудно се оказа 
) и тя някакси тогава въобще не и идва на ума да се дърпа и понеже са ни дълги разходките, тя вече на връщане е изморена и си върви съвсем спокойно. 

, татко ни е много голям 76кг. беше в началото на май като ходихме на сватба, не ми се вярва да е заслабнал
да видим къде спи Белисимата.