Sex, лъжи & TV

• 17 994
  • 112
  •   1
Отговори
# 30
Още не съм го гледала,и аз не знаех, че е почнал - довечера ще наваксам.

Ех, Критикар, толкова беше убеден, че Дървото няма да има втори сезон заради ужасния си, според теб, рейтинг, ама на  Mr. Green Явно според даващте парите за него не е чак толкова ужасен.

vvv9, по мои спомени от предарителните интервюта, и този е съвместен проект на Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева.  newsm78

# 31
# 32
Тамън се зачудих къде мога да гледам миналите епизоди и видях, че TV7 чинно си го качват в сайта, еваларка на сапунерките. Simple Smile

# 33
 Crossing Arms ще взема да го гледам и аз пък да видим...

# 34
КОя актрисаиграе 'кучката, шефка в телевизията' тази, която имаше конфликт с войкова ?

# 35
КОя актрисаиграе 'кучката, шефка в телевизията' тази, която имаше конфликт с войкова ?

Биляна Петринска

# 36
Хаха, това с ареста беше яко   Wink

А музиката на Остава явно е през целия филм, което е много гот  Peace

# 37
Сериалът с всеки епизод ми харесва все повече. Искрено се посмях на някои моменти. Особено как ТВ 7 се опитват да си прокарват политическите пристрастия чрез сериалчето.
Актьорите са доста добри и ме забавляват много. А от Анатолий тръпки ме побиват, което показва много добра игра. Браво!!

# 38
 Hug Hug Hug много ми хареса сериала, (след 1 серия с безкарйно тъпия кастинг)
Наистина гл. героиня много ми напомня Луиза Григирова, а се сетих в кой филм играеше 'кучката' - кръчмарката в сериала за Англичанина..... как го казах и аз....
Има ли качени някъде вп 9 и 10? Искам да ги дръпна, а не да ги гледам онлайн, че много ми забива PC-to

# 39
Hug Hug Hug много ми хареса сериала, (след 1 серия с безкарйно тъпия кастинг)
Наистина гл. героиня много ми напомня Луиза Григирова, а се сетих в кой филм играеше 'кучката' - кръчмарката в сериала за Англичанина..... как го казах и аз....
Има ли качени някъде вп 9 и 10? Искам да ги дръпна, а не да ги гледам онлайн, че много ми забива PC-to

Gold__,
С качването е зор, и аз предпочитах да си ги свалям отнякъде, но никъде не успях да ги намеря, явно Бюрека следи чинно нищо да не избяга от телевизийката му. Иначе ги има в сайта на TV7, с опция да си ги дръпнеш с програма за сваляне, аз например в mozilla browser дърпам с download helper, няма да е убиец качеството, но поне ще си го имаш на PC-то. Simple Smile

# 40
Скрит текст:
в п2п go ima Grinning

# 41
Скрит текст:
Супер, мерси за подсказката, хем имам профил там, хем не съм ги мяркал Simple Smile

# 42
Отдавна се каня да го гледам сериалчето и днес успях !Много ми хареса и ще го следя!Ще прегледам и старите серии , които съм изпуснала ! Peace Peace

# 43
  • Бургас
И аз да се запиша в темата , снощи го хванах за първи път и ми хареса .....някой да каже с две думи каква е историята , че доста серий съм изпуснала .....всяка вечер ли го дават....

# 44
На сайта на ТВ7 има редовно качват епизодите. Сериала става все по ..... актуален. Доста хора могат да се припознаят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт