Sex, лъжи & TV

• 17 990
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
Сериалът е доста актуален, но с няколко месеца назад. Дразни ме, че прокарват политика чрез него, но явно това е задължително за телевизията. Малко е излишно, но явно няма как.

Иска ми се, в тази тема да се събираме и да си обсъждаме сериала, не само кой го гледа и кой не. Виждам, че на много хора вече се харесва. Имате ли любим герой? А най-неприятен? Кое ви харесва и кое не? и т.н.

Аз лично най-много симпатизирам на Ина, Яна и Саймън. Но и Анатолий ми е много интересен като герой. Биляна също е противоречива, въпреки че дразни доста. Този ПавлоФФ много ми е неприятен, но актьора още от "Седем часа разлика" не ми е симпатичен, въпреки че си играе много добре ролята. Та това от мен. Вие сте.

# 46
Според мен сериала не прокарва политика, а е политически. Много от случките са действителни, т.е. Дилов ползва факти като показния арест на Цонев, манипулираните рейтинги на БТВ.... За забежките на наш премиер съм чувала много, за завземане на бизнеси също и т.н.т. Интересно са завързани нещата, а последните две серии бяха много динамични.
Страхотна актьорска игра, повечето не декламират и не преиграват. Най- много ми харесват Яна и Биляна, от мъжете Анатолий. Тези тримата са ми най - убедителни. Реалити героините се справят също удивително добре( Мария, Чан, и Валя Войнова особено). Павлов не го дишам, което пък иде да докаже, че Юри Ангелов отново е блестящ в ролята си.

# 47
Показва неща, за които всички знаем. Просто не знам, защо го прави за старото правителство, а не за новото. Затова мисля, че е малко тенденциозно. Все едно сме 1 година назад. Доколкото знам, сериала се е правил лятото, така че можеше да вкарат малко по-актуална ситуация в страната. Затова мисля, че леко е политизиран. Но, че нещата са били така, всички знаем.

# 48
  • София
Приятно съм изненадана от сериала,Започнах на шега да го гледам в сайта на тв7 и вече се улавям,че нямам търпение за новите епизоди. Simple Smile

# 49
 Simple Smile Търсейки 11 и 12 епизод из торентите попаднах на следния цитат, който не касае този сериал, но много ме разсмя и заради това го поствам и тук:
Скрит текст:
Закриваме сезона
Поради факта, че екипът на предаването "Секс, лъжи и телевизия" започна да прави все повече секс и все по-малко телевизия, обявяваме край на първи сезон и ви лъжем, че ще има втори! А ти стига си кибичил в интернет, ами вземи да последваш нашия светъл пример.

Joy Joy Joy

# 50
  • София
 Joy Joy
В началото не знаех,че го има на сайта и се ровех и аз и така открих,че има и предаване с това заглавие.

# 51
Първите две серии не можех да реша дали ми харесва. Зарязах го,а сега гледам сериите една след друга. Отличен каст,само Саня ми е доста в повече. Адски ми е дървена и красотата й не компенсира липсата на талант.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 12:44 от sad_woman

# 52
Към Саня бих добавила и Бориса - второто дръвче във филма.

Чалгата в клуба ми идва вповече.

# 53
Мен ми е чудно, как това момиче Яна успя така да се отпусне изведнъж пред хора?! Още я помня в първи епизод на кастинга как се свиваше, а сега е отпусната, усмихната и все едно е друга. Мисля, си че докато пее актрисата не е в роля, а си е себе си. Това според мен й е пропуск, защото ми е неестествено. Аз самата съм била и още съм свит човек и знам, че такова отпускане с магическа пръчка няма как да стане. Става с години труд. Иначе актрисата е супер симпатична и ми харесва.
Колкото до Саня, тук поне не е в главна роля, както ни мъчеше в един друг сериал. Не знам обаче, кой я излъга че е актриса. Бориса поне не е, и е разбираемо да е дърво. Друг е въпроса защо са ги взели?!

# 54
Там е въпросът, че за съжаление иначе хубавата идея са на път да я съсипат с политическа пропаганда. Някой горе се чудеше защо показва неща отпреди време, много ясно защо - защото сега комунистите са на власт. На всички е ясно на кого е TV7, логично е, че ще се опитат пак в стил "Бареков" да нападнат ГЕРБ и Бойко. Дори това с гласа на Любо Нейков, който имитираше Борисов, беше тотален смях.  

Не стига другите им измислени предавания, а започнаха и със сериалите, жалко е просто. Да не говорим, че иначе филмчето много ми допада, Юри Ангелов е направо великан - толкова добър актьор не помня откога не съм гледал, сравним е с величия като Пачино и Де Ниро като игра. И другите също са добри, но с тая явна манипулация, дано не го съсипят наистина...  Simple Smile

# 55
Дилов беше разказвал, че е предлагал проекта на много телевизии, но не са го одобрили. Чак в тв 7 са му обърнали внимание.  Явно това е била цената. Дилов не е червен човек и мисля, че просто е целял да си продаде сериала, а телевизията му е извила ръцете. Което е грозно и загрозяват иначе прекрасният и свеж сирила.

# 56
Кой е прототипа на ТВ на Юри Ангелов?

# 57
Кой е прототипа на ТВ на Юри Ангелов?

Според сериала - БТВ!

# 58
 newsm78 те нямат такъв шеф, който да е с такива връзки в правителството и такъв плейбой..или бъркам?

# 59
Такъв шеф нямат, но не може всичко да е едно към едно. Той и Саймън не е Бареков. Самата идея за телевизията на Павлофф идва от БТВ. Или поне това се мъчат да ни внушават. Игрите с рейтинга, връзките със старата власт и т.н. Поне аз така мисля. Някой ако има друго предложение да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт