Sex, лъжи & TV

• 17 999
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
Понеже следя и Четвърта власт малко вповече ми идва това  премиери , министри връзки с мафията и телевизията   Sunglasses
Иначе Биляна много преиграва  ,занимава се с престъпника пък после много нещастна чак изнасилена  , и как почна да се подмазва на Ина като разбра кой е баща и  Laughing
Иначе Толя ме изкефи" Избери си от коя страна да бъдеш на цветята да ги миришеш или да ги гледаш как растат от корените  Laughing

# 61
Понеже следя и Четвърта власт малко вповече ми идва това  премиери , министри връзки с мафията и телевизията   Sunglasses
Иначе Биляна много преиграва  ,занимава се с престъпника пък после много нещастна чак изнасилена  , и как почна да се подмазва на Ина като разбра кой е баща и  Laughing
Иначе Толя ме изкефи" Избери си от коя страна да бъдеш на цветята да ги миришеш или да ги гледаш как растат от корените  Laughing

И аз и се чудя на Биляна. Привлича я това в Толя, че е лош, после я хваща страх. Да лошите момчета са секси, но като са лоши се очаква нещо лошо от тях. То е логично. Саймън е готиния и свестния, но пък той не я харесва май. Биляна зад лошото държание всъщност е поредното момиче, което залита грешно по неправилни мъже и иска да я обичат.

# 62
)Иначе Биляна много преиграва  ,занимава се с престъпника пък после много нещастна чак изнасилена  ,
Между 3 и 4 път веднъж я изнасилил.... ooooh!

# 63
  • в 1001-та нощ
Simple Smile Търсейки 11 и 12 епизод из торентите попаднах на следния цитат, който не касае този сериал, но много ме разсмя и заради това го поствам и тук:
Скрит текст:
Закриваме сезона
Поради факта, че екипът на предаването "Секс, лъжи и телевизия" започна да прави все повече секс и все по-малко телевизия, обявяваме край на първи сезон и ви лъжем, че ще има втори! А ти стига си кибичил в интернет, ами вземи да последваш нашия светъл пример.

Joy Joy Joy

Къде са качени, аз намерих до 10 серия  Blush

Много ми хареса сериала, случайни разбрах от колега, свалих 10-те серии и ги изгледах за нула време  Blush

# 64
търси във Vbox и ютюб, няма ги по торентите

# 65
  • в 1001-та нощ
Мерси, там ги намирам без проблем  Blush

# 66
В сайта на телевизията ги качваха и си вървят добре даже без да се свалят.

# 67
Вече ги има и в най-популярния тракер, сещате се кой е. Само, че пишете в търсачката Sex, Лъжи, а не "Секс, Лъжи и", иначе не излизат Simple Smile

# 68
Здравейте, и аз да се цопна при вас. Мноооого го харесвам този сериал, нищо не изпускам. Биляна откровено казано ме дразни с нейните мелодрами и играта иди си дойди си. Според мен Саймън и Ина ще се залюбят. Малко ми стана кофти за Ина когато разбра за Калоян и Яна. Ама май невинното Янче, ще си поиграе с мистър "ФФ".

# 69
Здравейте, и аз да се цопна при вас. Мноооого го харесвам този сериал, нищо не изпускам. Биляна откровено казано ме дразни с нейните мелодрами и играта иди си дойди си. Според мен Саймън и Ина ще се залюбят. Малко ми стана кофти за Ина когато разбра за Калоян и Яна. Ама май невинното Янче, ще си поиграе с мистър "ФФ".

Съмнявам се Яна да му падне в капана. Но тя толкова се промени от 1 епизод, че няма да се изненадам. С Калоян са супер двойка, а този ПавлоФФ е ужасно противен.
Подкрепям евентуална връзка Саймън - Ина. Ужасно са ми сладки и двамата и в двойка също. И те заедно с Анатолии и Яна са ми любими герои.

# 70
  • в 1001-та нощ
И на мен Биляна ми е неприятен персонаж  Stop

Интересно ми е как ще се развие ситуацията около г-жа Павлова  Peace

А за Яна и Калоян се радвам  Blush Ина го раздаваше прекалено нахакано и може би Съдбата я плесна малко  Hug но .... "всяко зло за добро"  Blush да видим дали със Саймън ще си паснат  Peace

# 71
 всички епизоди ги имаше качени в сайта на телевизията, но вече ги няма, аз ли не търся правилно или наистина са свалени?

Биляна Петринска е чудесна, освен хубава и играе много добре. Ина и Саймън са добра двойка, интересно ми е дали Саймън ще изкара Нели на ''светло'' или ще и дава информация, която той иска да излезе в блога.

# 72
Да, няма ги епизодите в сайта. Много гаден номер. Аз разчитах много на този сайт, нооо се излагат. Жалкоооо! Sad

# 73
Защо така са решили?!
Дървото на живота все още е там...

# 74
 дано е временно и ги качат пак, дано не се излагат като БТВ, не стават по-популярни.

Общи условия

Активация на акаунт