Sex, лъжи & TV

• 17 995
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Еееее,тук вече се изложиха тотално! Ами аз не мога да го гледам,когато го дават по ТВ,къде да го търся сега?!? Остана и "Дървото" да махнат и вече ще е върха на простотията!

# 76
 мда, а сериалът не е толкова добър че да го преследвам по торенти, да платя абсурд. Уеб сайта и,м е единствената причина да гледам тази телевизия, но май вече няма да е и това, повярваха си прекалено. Сега Бареков ще иде в забвение Mr. Green

# 77
  • в 1001-та нощ
Аз започнах да го следя от 13 серия, като всички до тогава гледах безплатно в торент сайтове или сайтове за видеосподеляне.

Не е голяма философия да се намери, освен, ако не е свален от всякъде  Peace

# 78
Върнали са пак епизодите в сайта. Сега всичко е наред.

Днес гледахте ли? Много е интересно. С нетърпение очаквам двойката Саймън-Ина. Толкова са ми сладкии.

# 79
Гледахме даже на спокойствие! Домочадието спи Mr. GreenМного добра серия.Яна много добре знае какво чака Палвоффф но се прави на луда!На Били май ще се развалят плановете!А Саймън що така целуна Инка по челото, ?Това за сега от мен!лека

# 80
Гледахме даже на спокойствие! Домочадието спи Mr. GreenМного добра серия.Яна много добре знае какво чака Палвоффф но се прави на луда!На Били май ще се развалят плановете!А Саймън що така целуна Инка по челото, ?Това за сега от мен!лека

Целува я по челото, защото държи страшно много на нея, но повече като на дъщеря, отколкото като на жена. Поне за сега. Не иска да бърза, не иска да развали силната връзка между тях и приятелството им. Въпреки, че съм почти сигурна, че я харесва. Тяхните отношения са ми най-интересни и наистина искам да станат двойка.
Яна е едно объркано момиче. Иска да сбъдне мечтите си, но не иска да повярва, че това става защото е хубава, а не защото е талантлива. Може и да знае какво иска Павлофф, но не иска да го повярва.

# 81
И аз съм от феновете на сериала. Малко е плосък сценария, но пък се разтоварвам с него. Яна почва да ми изглежда подла и май не само, че много добре разбира, ама и сама си го търси.
При Ина и Саймън по-скоро той я харесва много, тя го приема като баща, но ще има любов там Simple Smile

# 82
 абе какъв за какъв баща говорите? Саймън не е толкова по-голям, че да и е баща. Според мен тя си пада даже повече по него, отколкото той по нея.

# 83
И аз мисля,че Ина вече е доста хлътнала по Саймън. Питам се обаче,също както Павлофф,кой е той,откъде се появи така изненадващо-от някакъв полуидиот в публиката до шеф на голяма телевизия. Има нещо около него,което все още е скрито.
П.П. Божидар ми радва окото,много  Simple Smile
П.П.П. Бориса е истинско ТВ-бедствие! Хубава е,вярно,но за водеща не става!!! Типичен представител на...как го каза Ина...свиркаджийките на Павлофф. Извинявам се за цинизма,но цитирам Ина  Peace Добре че напоследък не се налага да гледаме Саня Борисова с нейното рецитиране. Иначе сериалчето е свежо и ми харесва.

# 84
И аз си мисля, че желанието е повече от Ина към Саймън.
Неговото минало започна да се разкрива, но пак според мен ни спестяват нещо. Изключително умен и еродиран, а да си зареже успешната финансова кариера, за да стане шеф на бг. тв е малко странно. Има някакви подбуди, които ни се спестяват.
Колкото до Яна. Много я харесвах като образ и се опитвам да я оправдая за пореден път, но мисля че е тръгнала по лош път. Накрая ще загуби и Ина (ако вече не я е загубила) и Калоян. Целта й да стане тв. звезда, започна да оправдава средствата и това не ми харесва.

# 85
Ако съдя по прегръдката на Саймън и Ина в края на последния епизод няма нищо бащинско. 100% ще има любов между тях, просто Саймън е достатъчно голям и умен, за да забави малко нещата. Биляна дори и след промяната и желанието и да започне отначало не ми харесва. Мисля, че накрая ще остане без Толя. Няма начин такива главни герои да си хванат самолета и да изчезнат.

# 86
Ако съдя по прегръдката на Саймън и Ина в края на последния епизод няма нищо бащинско. 100% ще има любов между тях, просто Саймън е достатъчно голям и умен, за да забави малко нещата. Биляна дори и след промяната и желанието и да започне отначало не ми харесва. Мисля, че накрая ще остане без Толя. Няма начин такива главни герои да си хванат самолета и да изчезнат.

Аз обаче едно не мога да разбера при Биляна. Тя сериозно ли си мислеше, че този човек, който си е откровен престъпник и мутра, ще се отдаде на семеен живот в топлите страни? Ще й прави деца и ще седи пред телевизора. Как я виждаше тази работа. Мъж като Саймън би го направил, но не и Толя. Биляна милата ще излезе по-наивна и от Яна накрая.

# 87
Зад фасадата си на желязна лейди Биляна всъщност е просто една самотна жена,която копнее да бъде обичана. Според мен това замъгли донякъде преценката й за Толя и може би ще остане дълбоко разочарована. Иначе не си обяснявам обрата в мислите й-докато се страхуваше от насилника в него,в един момент реши просто да сложи живота си в ръцете му. Изобщо не си даде сметка,че само сексът не може да е основа за една здрава и хармонична връзка,както и че мутренският манталитет на Толя не би могъл да се промени,дори заради нея.
Много ми дожаля за Ина. Първо загуби Калоян,после приятелката си,а накрая жестоко се разочарова от баща си /въпреки че той реално нямаше никаква вина за репортажа на "кучките"/. Саймън се държи повече приятелски с нея,отколкото като любим,така че и на този фронт не получава каквото иска.

# 88
 Предполагам Толя ще отвлече Ина, за това Павлофф не искаше никой да знае че има дъщеря. Толя или ще го свитнат или ще избяга,но без Биляна.

# 89
Биляна наистина се прави на силна, но не е. Само пред Нели се разкриваше, а тя някак я предаде. Даже се изненадах, че и прости толкова лесно. Толя не е мъжът за Биляна. Тя просто иска да я обичат, но не е уцелила човека.
Има логика Толя да отвлече Ина. Той много си ги обича тези номеpа. Може тогава Биляна да пpогледне какъв човек е той.

Някой случайно да знае, колко епизода има до края на сезона? Чух Дилов да казва, че е накрая, но не разбрах колко са. И не се знаело дали ще го подновят за втори сезон. Надявам се да стане, защото ми е страшно любим сериал.

П.П Поправям се. Разбрах, че другата седмица ще са последните два епизода от този сезон. Заедно с "Дървото на живота", този сериал ще ми липсва най-много.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 16:42 от Malko_Slance

Общи условия

Активация на акаунт