Sex, лъжи & TV

• 17 999
  • 112
  •   1
Отговори
# 15
Свежарски е филма наистина. Прави ми впечатление, че няма много рецитации и преиграване. Нещата си вървят естествено. Картинката и звука също са на ниво.  Дано така продължи  Peace

# 16
Свежарски е филма наистина. Прави ми впечатление, че няма много рецитации и преиграване. Нещата си вървят естествено. Картинката и звука също са на ниво.  Дано така продължи  Peace

Може и да не продължи... никой не го гледа!

# 17
Не съм съвсем съгласен, че никой не го гледа. Като някаква по-приятна и ненатоварваща версия на "Четвърта власт" е, да не говорим, че кастът е много добре подбран. Почти няма актьор, който да звучи дървено, а Юри Ангелов е изключителен - да зарязва това село, дето беше решил да живее като отшелник и да се връща към киното.

Малката, Евелин Костова също е талантлива - определено след 15-те минути, които и бяха отредени като отвлечената Маги в "Къде е Маги", тук има шанс да блесне, въпреки факта, че ми е като близначка на Луиза Григорова  Hug

# 18
Сериалчето все повече ми харесва. Свежо и приятно, но казва и много истини. Каста е просто страхотен. Стават все по-добри с тези кастинги. Само не знам, защо и за Саня Борисова са намерили роля, като тя е пълно дърво.
Младите са ми много добри, чак да не повярва човек.

Сега гледах някакви рейтинги и сериала не е зле. От българските е на последно място за сега, но има повече от уж хитове предавания като Африка по БТВ, Комиците или Музикална академия по Тв 7.
Аз не мисля, че това е липса на гледане. Но някой хора тука, ако не гледат нещо, значи никой друг не го гледа.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 01:29 от Malko_Slance

# 19
Много ми харесва.Цялото семейство го гледаме.Свеж и динамичен,а пък актьорите  newsm10

# 20
Гледах половин час от първата серия на това нещо и не бих повторил дори пред заплаха от мъчения. Поне ми се изясни кой е бил главният виновник за идиотската абсурдност на сценарно ниво в Седем часа разлика. Явно не ще да е била Фучеджиева.

п.п. Къде ги гледате тези рейтинги?

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:33 от vvv9

# 21
ХАха

ама вие може и да си го харесвате, но рейтинг 1.1 означава 70000 зрители, което за национална телевизия наляла стотици хиляди в тоя продукт е трагедия!!! Такъв рейтинг прави и семейство Симпсънс по FOX - примерно!!!

Между другото Секс, Лъжи &TВ прави по-голям рейтинг от Дървото на Живота, който удари дъното с рейтинг 0,6 тази неделя!!!

# 22
Да си призная, въпреки че не понасям TV7 заради Бареков и хората, които стоят финансово зад телевизията, има доста свежи продукции. А иначе Любо Дилов буквално се излага там с онова прасе, как въобще му дойде наум да се навие на подобна простотия, нямам идея.

# 23
Критикар,
Общо взето съм съгласна с повечето ти постове,но тук за рейтинга не съм. Какво значи рейтинг-гледаемост,предпочитание на едно предаване пред друго от масовия зрител. В никакъв случай не значи качество. Не защитавам нито този сериал,нито "Дървото на живота" , който гледам с интерес.
Говоря по принцип. Нека пуснат някакво предаване с оперна или симфонична музика в праймтайма или когато по други телевизии излъчват чалга или поп или в което и да е друго време и да видим що за рейтинг ще има. Вероятно 0. Или 0,1  Laughing. Което няма да е критерий за качество, а за нещо друго. Смятам,че се сещаш.

# 24
Определено не е критерий рейтингът за качество. Дървото на живота, с всичките му кусури, е може би най-добрият от новите БГ сериали, предвид слабия трети сезон на Под прикритие. Жалко, ако му е ниска гледаемостта.
Отделно меренето на рейтинги е дълбоко съмнителна шашма у нас. Пак да припомня случая, когато БТВ регистрираха най-голям рейтинг, докато имаха профилактика. Оказа се, че имат и много голям рейтинг, когато излъчваха голф в късните часове, което е просто смешно.

# 25
Съгласна съм, защото Дървото на живота е много качествен сериал, а според вас рейтинга му е плачевен. И къде ги тези рейтинги?

# 26
Някъде повтарят ли го?

# 27
# 28
Ако гледате внимателно сериала ще разберете, колко непонятно нещо е рейтинга. Той не само не гарантира качество, а и май и гледаемост не е сигурно дали гарантира. Виждала съм професионални рейтингови скали. БТВ поддържат едни рейтинги и то на малоумни предавания постоянно. 100 % нещата са много близки до това, което показва сериала. Точно затова е интересен и трябва да се гледа от хората, за да не ги лъжат.

Рейтинга е ужасно нещо. Благодарение на него спират предавания, само защото от реклами не могат да си избият вложените средства. А дали предаването или сериала са смислени и качествени, хич на никой не му пука. Само, че колкото и да не ни е приятно без рейтинг телевизиите и рекламните агенции просто не могат да живеят. Затова искат не искат всички се водят по него. Примерно парите за реклама на БТВ за поне двойно на всички други телевизии. Аз я харесвам, но това не значи че всичко си струва в тази телевизия. И по този начин винаги имат пари за правене на простотии.
Имам чувството, че ББН в сериала го играе точно БТВ. Което е жалко, защото си ми е (или поне беше) любимата телевизия.

# 29
Снощи за пръв път гледах. Не знаех, че е започнал. Харесва ми сюжетът.
От актьорите най- много ми допада играта на Юрий Ангелов, Стефания Колева
и Аня Пенчева. Харесвам още Димо Алексиев, Евелин Костова. Продължавам
да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт