Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • out of space
Много съм съгласна, че темата зави в грешна посока, но като някой блещи абсолютно неверни неща и ми приказва, че аз съм некомпетентна, ми се ще да поясня за да не заблуждава хората. Ще си напиша, пък модераторите ако решат, нека ме трият. Simple Smile

Скрит текст:
За Меркел и Тачър пряка информация нямам за вещите им, за разлика от за гореспоменатите българки, и за това не мога да ги коментирам. Мишел Обама си получава огромна част от дрехите, аксесоарите и бижутата безплатно, някои от тях - за по една изява само и после връща. И разбира се, е сериозно критикувана за това, че тоалетите ѝ подхождат повече на шоузвезда, отколкото трябва. Хвалят я предимно клакьорите от модните списания. За Германия просто не ми говори какво ще се случи с кариерата на политик, чиито харчове надвишават доходите му. Що не прочетеш какво се случи с предишния им президент Кристиян Вулф, да се замислиш малко и тогава да дойдеш да ни осеняваш пак с компетентността си? Но в Германия и гражданското общество е будно и градивно, а не като у нас да се захласва по това коя дебелана колко е откраднала и изяла. Мъжко внимание, my ass, наистина ли не е ясно, че общуват с нея заради поста ѝ,а не заради визията ѝ?
И последно, но най-важно, парите се декларират. Ако не декларираш значи си в нарушение. Ако са ти дадени на ръка и си го скрил, си в голямо нарушение. Не е само морален въпросът. Могат да те разследват, могат да те викат колкото решат пъти на разпит в икономическа полиция за едно и също нещо и да си даваш всяка седмица показания. Сега, разбира се, за една чанта трудно могат да докажат нещо, но ако се докаже, че с пари от субсидия си си купил кола или къща на твое име - лошо. Не че на Л. парите са ѝ от субсидията, а директно от корупция, което е още по-зле.

Ясна и точна!

# 691
  • с/у ОколоМръсТното
То сигурно ви омръзна  Mr. Green, но...
Лечев, малкото Лечевче в количката и (уж) младата му жена. Последната хич не изглеждаше свежа. Вчера при стадион В. Левски.

# 692
То сигурно ви омръзна  Mr. Green, но...
Лечев, малкото Лечевче в количката и (уж) младата му жена. Последната хич не изглеждаше свежа. Вчера при стадион В. Левски.
Кой Лечев?

# 693
Иван, От ФСБ Laughing

# 694
  • Berlin
Пламен Медаров от ББ в Парадайз вчера, височък е. Simple Smile

# 695
Христо Ковачки в едно бяло Порше,днес.

# 696
Нана, съпруг и дете в един самолет до Испания и след няколко дни обратно.

# 697
Весела Тотева и Елин Топузаков в една лаборатория. Тя е вече в съвсем напреднала бременност, но не е напълняла, много симпатична Peace

# 698
  • Sofia
Петя Дикова и Алиса Софиянска, не заедно,поотделно, но на едно и също място- тенис клуб Малееви.
Алиса излизаше от паркинга в някакъв скромен ,за възможностите им автомобил, Волво,сякаш. Нахилена.
Петя Дикова с емблематичната си коса.
А също и Азис-пак там.
И с някои популярни девойки тренирам там,ама няма да ги назовавам  Hug

# 699
  • София
Ох, 5- ти ден ми се иска толкова неща да ви разкажа, ама заради преписвачите не мога. И все пак ще споделя малко:
Целия елит на родната борба на едно място. От динозаврите до невероятната Станка Златева. Напълниха ми душата тия хора. Голями сърца.
Русата Златка с онова малкото. Хубава е, но с по- малко боя по лицето ще е още по.
Семейство Димитрови. Петко е много хубав мъж. Мислех, че е по- нисък. Много възпитан и със страхотно чувство за хумор. Беше изключително внимателен и мил към съпругата си.  Peace

И много други, ама стига толкова.

# 700
Доста известни хора вчера вечерта в Панорамата на Кемпински. Там винаги е пълно със звезди вк. Слави.

# 701
  • Berlin
abet, на сватба ли?  Mr. Green

# 702
  • София
ха ха
да не сме били заедно?

# 703
Вчера в едно кафене - Коко Каменаров с компания, бяха им изнесли маса навън за да пушат. Както винаги перфектно изглеждащ - този човек сякаш не остарява и много елегантен. Яд ме е, че не е водещ на новините с Радина.
Също вчера около Александър Невски - Явор Дачков с един възрастен политолог, на който не се сещам името. Много висок Simple Smile

# 704
  • Berlin
А, не, подочух нещо тук-там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт