Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз доколкото разбрах става дума не за Николета, а за Део.

# 211
  • До морето
А аз доколкото разбрах, съфорумката говореше не за Део, аз новата му приятелка  Wink

# 212
Именно, че Део е гостувал на Николета и е разказал и за новата си приятелка - мулатката.

# 213
Калина Крумова - без грим, небрежно облечена и въпреки това изглеждаше много добре bowuu

# 214
  • в 1001-та нощ
Именно, че Део е гостувал на Николета и е разказал и за новата си приятелка - мулатката.

Това имах предвид - Део при Николета разказа за връзките си - настояща и бивши и т.н.  Peace

# 215
Сега се редих на една опашка с Теди Велинова за колекцията на Изабел Маран H&M. Чакаше си чинно жената 1 час на студа навън и не пререди никого! Не мина за ВИП, нито я поканиха отделно при все че вчера беше на Вип партито със сигурност, а и познава всички. Има страхотно поведение и изглежда все по-добре. Хубаво облечена, без грим и винаги усмихната и приветлива. Само добро мога да кажа за нея.

# 216
Людмила Филипова и Азис в един самолет - не бяха заедно.
При Азис имаше някаква драма, но няма да задълбавам  Mr. Green
Людмила Филипова изглежда страхотно.

Преди няколко седмици Миленита с детенцето си на Витошка - много е слаба.

Иво Инджев виждам доста често, винаги е много елегантен.

# 217
  • София
С Маги Желязкова живеем в един и същи квартал и мога да потвърдя, че в случаите, в които съм я виждала на живо, винаги е карала колата си в насрещното, в еднопосочна улица! Правилата за движение за нея не важат. Много неприятна жена, доста грозновата... А без грим е направо страшна.  Sick

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201720307222405&se … ype=1&theater

Възмутена съм от коментарите на снимката й,потресена даже!По нагъл човек едва ли има от нея в предвид какво е направила  Shocked

# 218
В 4 изречения Маги е успяла да направи 5 грешки, ама то и образованието й е никакво... Едва е избутала гимназия Mr. Green Потресена съм и от коментарите на полуграмотните й приятели в стил "Гази и мачкай наред!" и "По-добре в насрещното, отколкото на едно място". Пожелавам на всички, които бяха въодушевени от простащината й да бъдат качени на някой тротоар от шофьор като нея.

# 219
Като имала бензин в кръвта да ходи да скача с бънджи, а не да се прави на голямата работа по улиците.  #Cussing out

# 220
  • София
Този вестник събира информация от тази тема???  newsm78 newsm78 newsm78 Спирам да пиша тук. Rolling Eyes

# 221
С Маги Желязкова живеем в един и същи квартал и мога да потвърдя, че в случаите, в които съм я виждала на живо, винаги е карала колата си в насрещното, в еднопосочна улица! Правилата за движение за нея не важат. Много неприятна жена, доста грозновата... А без грим е направо страшна.  Sick

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201720307222405&se … ype=1&theater

Възмутена съм от коментарите на снимката й,потресена даже!По нагъл човек едва ли има от нея в предвид какво е направила  Shocked
Нямам фейсбук, каква е снимката и какви са коментарите? Има ли нещо общо с това, което беше споделила една съфорумка преди дни, че карала в насрещното?

# 222
Коментарите са:

Газиии и мачкай наред

Магиии дай газ, газ на мах! Simple Smile)

samo taka Magi, gaz do dupka

mda 6tom niama jertvi i susedkata e ciala vsi4ko e ok:)))))

xaxaxaxaxa….Bravo Magi!!

# 223
Тази т.нар. миска, на мутра ли се прави?  ooooh! А ако някой бабаит като нея "забърше" детето и на улицата, ей така, защото правилата за него не важат?Тогава друга песен ще запее. Егати простачката!  #Cussing out

# 224
  • София
Тази т.нар. миска, на мутра ли се прави?  ooooh! А ако някой бабаит като нея "забърше" детето и на улицата, ей така, защото правилата за него не важат?Тогава друга песен ще запее. Егати простачката!  #Cussing out
Ами че тя си е мутреса, предвид мъжа й.  Peace
Никога не съм я харасвала - обикновена устата и нагла простакеса.

Общи условия

Активация на акаунт