Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Тази т.нар. миска, на мутра ли се прави?  ooooh! А ако някой бабаит като нея "забърше" детето и на улицата, ей така, защото правилата за него не важат?Тогава друга песен ще запее. Егати простачката!  #Cussing out

Ейй, много се дразня на такива.   #Cussing out Вярно е пълна простачка, иначе такива като въпросната като ги дават по Тв са много добри, мили и подкрепят благотворителността.  

А, това че вестниците си пишат статиите от тук, за пореден път показват колко са жалки.  Peace

# 226
По същество не е лоша жената. Външният й вид не коментирам. Направила е обаче типичната като за хора като нея грешка- да важничи и да се прави на нещо повече от това, което е.
А първо, могла е да си замълчи, второ, могла е да се извини.

Инак, може да си направим тема, в която да я обсъдим, да публикуваме нейни снимки и накрая да приключим с наши. Накратко- да помърсуваме. smile3508

# 227
Не е лоша за какво? За водеща? Че тя фъфли! Все ми е тази известна ли е или не. Проблемът е в това, че калпавото й шофиране й е навик и това дори я забавлява. Чудя се дали когато вози сина си продължава да е "с бензин в кръвта".  Thinking

# 228
  • София
Не е лоша за какво? За водеща? Че тя фъфли! Все ми е тази известна ли е или не. Проблемът е в това, че калпавото й шофиране й е навик и това дори я забавлява. Чудя се дали когато вози сина си продължава да е "с бензин в кръвта".  Thinking

Много точно  Peace

# 229
Като човек не е лоша, като човек. Вероятно не е лоша и жената, която днес опита да ме забърше с децата на пешеходната пътека пред училището. Но, уви, надниквайки в колата, не ми се стори известна, за да я наклепам публично.
А дали фъфли, грозна ли е или пр., няма връзка с начина й на каране. Има връзка с опит за заяждане.

# 230
Е, кое е заяждане? Факт е, че самочувствието и безочието й са породени от факта, че е популярна. Дали е фъфлещата екзотична Маги, (която е известна и аз не знам с какво) или е някоя лелка, удари ли ми колата, блъсне ли ми детето, бързо ще й се изпари бензина в кръвта. 

# 231
Като е без значение дали е фъфлеща или 50-годишна, защо изобщо подчертаваш горното?

# 232
Защото самочувствието й е без покритие.

# 233
Защото фъфли? Не ставай смешна, моля те.
По начина, по който ти я обиждаш тук, не си с нищо по-различна от нея като поведение във ФБ.

# 234
Първо съм втрещена как вестник си пълни страниците с новини от тук.  Twisted Evil

Второ...дали някой е грозен, красив, фъфлещ или какъвто и да било не ме интересува.
Там където видях Маги Желязкова идват доста хора от провинцията които не винаги добре се ориентират. Отгоре на всичкото все пак е болница и хората са притесненени.

Моето желание да и кажа, че е в насрещното беше породено именно от това, че може да не е видяла.
Но реакцията й според мен не беше от проблем с ВИП  представянето й по скоро от липса на едно възпитание което даваме на децата си до 7 годишната им възраст.

За коментара във Фейса нямам думи...какъв бензин, каква кръв, какви 5 лева. Незпазване на правила и закони незнам как се измерват с нещо в кръвта. Ако шофирането и е добре за разлика от готвенето...направо съм newsm17  

# 235
  • бургас
Миналата събота- Петко и Яна Димитрови в МОЛ в Ст.Загора.

# 236

Веднага ти отговарям Да. Синът и учи до работата ми. Понеже училището е в центъра и няма къде да се спре, защото веднага ще и вдигнат колата, тя се завира с колата отстрани на училището в нещо като много малко импровизирано паркингче, запушва колите, прави безумни маневри и псува винаги като я засека. Не обясних много добре местоположението на паркинга (то дори не е паркинг, а мини тясна уличка), но само подчертавам, че е безумен шофьор и то при наличието на толкова деца там.

# 237
Миналата събота- Петко и Яна Димитрови в МОЛ в Ст.Загора.

Да не видим тези дни в някой клюкарник Петко и Яна се отдали на шопинг и бла, бла, бла....  smile3503

# 238
С Маги Желязкова живеем в един и същи квартал и мога да потвърдя, че в случаите, в които съм я виждала на живо, винаги е карала колата си в насрещното, в еднопосочна улица! Правилата за движение за нея не важат. Много неприятна жена, доста грозновата... А без грим е направо страшна.  Sick

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201720307222405&se … ype=1&theater

Възмутена съм от коментарите на снимката й,потресена даже!По нагъл човек едва ли има от нея в предвид какво е направила  Shocked

Напълно подкрепям написаното. Това са хора, които уж трябва да служат за пример, да носят някаква социална отговорност, а те се държат толкова грозно...  Crossing Arms В този смисъл, Касита, има значение дали си неизвестна 50год. лелка или набедена за красавица кобила с популярност в медийното пространство. Когато един човек ми става антипатичен и с външност, и с поведение, тогава е трудно да не ми се набият в очите немалкото недостатъци на персоната: във външността, образованието, културата, отношението към хората, фъфленето и т.н. Като снежна топка е.
Както помните, и Максим имаше бензин /и не само/ в кръвта, и той е бил по-сигурен зад волана, отколкото зад печктата... Не дай си боже ..дано няма повече жертви на подобни самонадеяни "звезди"!  Praynig

И като антипод, и защото ми се иска хората да стават популярни заради добрината си, а не с простащина и лошотия, да похваля поведението на съседката Евелина Павлова. Не ми е особен фаворит като начин на водене на предаване, но не мога да не изразя възхищението си от обноски, шофиране, културна работа! Винаги усмихната, внимателна, отстъпва ред, изчаква ни с детето...  Ето така става човек "красив" в очите на околните!    bouquet

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 18:59 от Doro

# 239
Много ви се,следващия път,когато ОТНОВО направи такава простотия тая смачкана жена,направете клипче,така че всички да се убедят,в това,в което говорите!!!

Общи условия

Активация на акаунт