Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 364
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Вчера на Витоша,Поли Генова,с приятели и кучето си.Свежарка.

# 586
  • с/у ОколоМръсТното
Атанас Месечков, танцьора...
Вчера в Борисовата.
Формите на тялото му ме изненадаха, на база професията му.

# 587
  • Cофия
Башар Рахал с "Дарина" от Столичани в повече. Не й знам името на актрисата. В столичен мол миналата седмица, а няколко дни преди това пак тях в един ресторант.... или са гаджета или просто са много близки  Thinking

Николета и Валери снощи в киното..... той определено е прекалил със солариума, на циганин се е докарал Mr. Green

# 588
Башар Рахал с "Дарина" от Столичани в повече. Не й знам името на актрисата. В столичен мол миналата седмица, а няколко дни преди това пак тях в един ресторант.... или са гаджета или просто са много близки  Thinking

Гаджета са!!!

# 589
  • Cофия
И аз така предположих, но нали той беше женен?

# 590
  • София
И какво сега - новина ли имаме?  Mr. Green

# 591
  • София
И аз така предположих, но нали той беше женен?

Отдавна вървят публикации, че заради актьорската му кариера в България семейството му се разпада. Даже бяха писали, че жена му (която живее с децата в САЩ) му била поставила ултиматум да се прибира там.

# 592
  • в 1001-та нощ
....

Николета и Валери снощи в киното..... той определено е прекалил със солариума, на циганин се е докарал Mr. Green

А аз мислех, че си е тъмничък  Rolling Eyes

# 593
  • с/у ОколоМръсТното

ми да са си лика-прилика с Николетка, бре... Laughing

# 594
BIBI, ти като си в Пловдив как разбра, че са гаджета?  Thinking

# 595
Башар Рахал с "Дарина" от Столичани в повече. Не й знам името на актрисата. В столичен мол миналата седмица, а няколко дни преди това пак тях в един ресторант.... или са гаджета или просто са много близки  Thinking"

И аз често ги виждам двамата. Последно ги засякох в един магазин. Тя се допитваше за мнението му.

# 596
  • София
BIBI, ти като си в Пловдив как разбра, че са гаджета?  Thinking
Сигурно си има някакви тайни информационни канали.  Mr. Green

# 597
BIBI, ти като си в Пловдив как разбра, че са гаджета?  Thinking
Сигурно си има някакви тайни информационни канали.  Mr. Green
Мда, точно инфо Laughing Преди около година чаках мой  близък и състудент на "Дарина" след преставление. Башар също чакаше, беха едни целувки.......Питах и ми казаха :ааа те отдавна, и доколкото знам той е бута по филмчетата Simple Smile

# 598
  • София
Е, то Америка си е далеч. Не че се учудвам за Башар. Не бих се учудила, ако и Калина си има някого (аз пък познавам нея - прекрасна жена  Wink).

# 599
Е, то Америка си е далеч. Не че се учудвам за Башар. Не бих се учудила, ако и Калина си има някого (аз пък познавам нея - прекрасна жена  Wink).
Не я познавам , но това което виждам по снимките, наистина е прекрасна

Общи условия

Активация на акаунт