Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
a.l.e.n.a, така както я описваш, сигурно не е била тя  Laughing .

# 616
a.l.e.n.a, така както я описваш, сигурно не е била тя  Laughing .
Май да. Laughing Аз я виждам често, но съм на противоположното мнение. Огромна е и дрехите и винаги са страхотни. Да не говорим за чантите и аксесоарите. Винаги носи и много тежък грим.

# 617
Дано няма някакъв проблем жената, но такава мадама относно дрехи, грим, прическа, положение, възможности..... пък сложи си малко спирачки  Rolling Eyes
Никой не иска да е манакенка, но ето една Мая Манолова ме кефи. Само външно де  Laughing

# 618
  • в 1001-та нощ
Не мога да съм сигурна, бяхме фамилията да оставим малкия на градина и да дам кръв за изследвания ...... исках да не шофирам сама на гладно и жадно сутрин в 8 месец .... Видях я докато чаках мъжа ми да остави детето и си взех вода за пиене ...

Питах го после дали живее там и т.н. той също каза, че я засича, че там живее, каква кола кара ... каза, че изглежда както аз видях, освен и той да бърка - възможно е  Peace

Гледах за "Шанелска" чанта - нямаше, носеше лаптоп и потропваше с тънки токчета  Peace

Иначе в глава, лице и т.н. беше барната  Peace С хубаво излъчване, свежарка  Peace

# 619
Току-що - проф. Вучков на Аспарух, подхванал една възрастна дама под ръка.

# 620
  • До морето
И аз съм със същите впечатления от Лиляна Павлова като Алена. Много хубава и поддържана жена и доста по- слаба отколкото "на телевизора". Не е  с манекенски размери, но никога не бих я нарекла "огромна"!

# 621
  • София
Дано да си е хванал сериозно гадже най-накрая, въпреки че възрастната дама надали е била приятелката му - той си ги избира по-младички.  Grinning

# 622
  • в 1001-та нощ
И аз съм със същите впечатления от Лиляна Павлова като Алена. Много хубава и поддържана жена и доста по- слаба отколкото "на телевизора". Не е  с манекенски размери, но никога не бих я нарекла "огромна"!

На мен "по телевизора" ми е доста отблъскваща, а на живо - бих казала "симпатяга", може би защото не съм очаквала да има някакво очарование  Blush

# 623
И аз съм я виждала, "по-слаба" може да е само в сравнение с Искра Фидосова. Иначе е като балон и в лицето много се е отразила дебелината, ужасно нещо и фрапантно за възрастта си, по-скоро не е само от ядене според мен Sad. Но каквато и да е причината, трудно ще нарека трийсет и няколко годишна жена с тая визия много поддържана мадама, колкото и да се гримира и каквито и дрехи да носи. Дето си вика, ми ако не беше министър, че да може да си ги позволи, к'во пра'име? И от БСП има една такава - Деница Караджова, чак да те хване яд какво прахосване на такива пари за скъпите дрехи  и аксесоари върху такива лице и фигура. Релевантен е и въпросът, че заплатите им чисто математически не им стигат хем да си позволят всичко това, хем да им останат пари за останалите битови разходи - лични, и по дома и семейството.

# 624
Дамата беше възрастна, вероятно не му е гаджето.

# 625
Дано да си е хванал сериозно гадже най-накрая, въпреки че възрастната дама надали е била приятелката му - той си ги избира по-младички.  Grinning

Много често го виждам по пейките на Патриарха или Витошка (живее в района) и винаги е с по няколко негови набори, мъже и жени  Mr. Green

# 626
  • в 1001-та нощ
Е, нали го даваха, че се е хванал с някаква жена  newsm78 Rolling Eyes

# 627
  • София
Дамата беше възрастна, вероятно не му е гаджето.
Чери, аз просто си разсъждавах, не че съм си помислила, че въпросната дама му е гадже.  Grinning

Е, нали го даваха, че се е хванал с някаква жена  newsm78 Rolling Eyes
Да, и май се позадържаха повечко. Поне година вече.

# 628
  • в 1001-та нощ
Тя май беше 20г по-млада от него, но визуално е възрастна  Blush

# 629
Руса дама - платине, с къса коса, леко едра.

Общи условия

Активация на акаунт