Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • До морето
Айде сега - нито съм я видяла дали са й маркови дрехите, нито знам колко струват - виждала съм я и ми хареса. Не мисля, че е заради скъпите парцалки И да, за мен е поддържана жена, това, че е по- пълна, нищо не означава. Колкото до парите й -мъжът й не е ли доста заможен, мисля че  не разчита на депутатската заплата, но може й да греша.

Деница Караджова не я знам коя, но Мая Манолова ми е толкова противна, че последното, което гледам е колко е поддържана. Добре, че се научи да ходи на фризьор откакто я показват по телевизията, че преди каква опърпана беше......

# 631
  • София
Знам, че си има отделна коментарна тема, но за Маяма - педя човек, лакът уста - никога и нищо по нея или в нея не може да ми хареса.

# 632
И аз да поспамя - Манолова е рядко противна и за мен.
Редовно сутрин виждам Меглена Кунева - дребничка, ситни-ситни с краченцата като мравчица.

# 633
  • Варна
Мислех, че само аз не понасям Мая Манолова.

# 634
Тя Майчето и на мен не ми е любимка, нито Лили, нито която и да е друга тиква от парламент, правителство и т.н. Просто я дадох като външност за пример. Още в предния пост го написах, но пак да го напиша, да не си помислите че харесвам БСП, то и ГЕРБ не харесвам.

# 635
  • София
Ха ха, Манолова може и да е приятна жената, ама толкова е анти, толкова агресивна, толкова нападателна, невъздържана, присвила устета, мята белтъци на ляво и на дясно. То няма нищо женско в нея. Не знам как не се е съсухрила от злобата си. Изключително рядко си позволявам да давам определение на някой, още повече, който не познавам............. ама на тази госпожа просто и личи. Ако е кучка, тя само ще квичи и ще хапе бе............. ужас. Аз, като я видя и изпитвам органическо отвращение  Sick

И да не си помислите сега, че харесвам ГЕРБ  Wink или мишока Станишев, или откачалката Сидуров, или смешкото Бареков..................... само ношите харесвам, повтарям нашите харесвам   ruporuu

Joy Joy Joy

# 636
  • Cофия
Веселин Маринов в един златист джип в района на Орлов мост в София.

А във вторник вечерта със същия този джип беше спрял пред нашия вход. И точно се загледах аз по колата и с мъжа ми обсъждаме, че е готин джипа и се появи шофьора  Simple Smile)))
Друго си е да се прибереш и на входа да те посрещне Веско Маринов  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
RS, не ви ли попя Wink?
Аз бих избягала с крясък, ужасен ми е.

# 638
  • София
Друго си е да се прибереш и на входа да те посрещне Веско Маринов  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Завидях ви! Joy
Пък и ако беше запял: "Горчива обич нека ме опива"...

Тюх, Чери ме изпревари.  Grinning (Може да ти е ужасен, но като бяхме на море се падна да пее точно в деня на рождения ми ден на тамошния мегдан, хихи. Мъжът ми се майтапеше, че специално за мен го е поръчал.)

# 639
Еххх, Ани, щастливка си ти Heart Eyes!
Веско Вазелинов да ти пее на празника... де такъв късмет за мен.

# 640
  • София
С него съм била на един Трифон Зарезан в Сухиндол. Там правеха голям празник на този ден, а и той беше лице на винарната. Направи ми впечатление на много възпитан човек. Любезен и усмихнат. Но откакто се вживя в мелодрамата, наистина е мънинко непоносим.  Laughing

# 641
На Веско Маринов джипът му не е златист, а сребрист и е с полицейския номер 0011.  Simple Smile Пиша го за улеснение на многобройните тълпи от фенки, които го преследват.  Joy

# 642
  • София
Ландоверът му е златист. Преди това беше със сребристо Волво джип.

# 643
  • София
Шушон веднага да се ъпдейтне инфото!  Mr. Green

# 644
Ландоверът му е златист. Преди това беше със сребристо Волво джип.
Хахха, човекът е заможен, има си два  Mr. Green

П.П. И докато пишех това, слушах радио и водещата каза: "Сега ще посрещна моят гост - Веско Маринов"  Mr. Green Mr. Green
Съдбааа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт