Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Шушон веднага да се ъпдейтне инфото!  Mr. Green

През ноември поне си караше сребрист "Range Rover autobiography" CA 0011 TT. Да си е купил нов ли?  Thinking

# 646
  • София
Шушон, според мен е същия джип, но ако е този цвят за който си мисля, той се води бежов металик и е нещо средно м/ у сребристо и златисто. Особен цвят е и според светлината се мени. Така, че всички са прави  Hug

# 647
Същия е. По-интересно е да видим коя ще подкара колата на Цветанка, която той си прибра.  Mr. Green

# 648
  • София
Най- вероятно щерката. Не ми се вярва толкова бързо да се хвърли в нови драми. В интерес на истината ми се струва, че е чувствителен и раним. Нъл е човек на изкуството.

# 649
Бе той е зодия Лъв, няма как да не е раним и чувствителен Crazy.

# 650
При Антон Хекимян пак за някакви любовни трепети разказваше. Май бяха несподелени, ама може вече да са се споделили.  Simple Smile

# 651
Същия е. По-интересно е да видим коя ще подкара колата на Цветанка, която той си прибра.  Mr. Green
Сигурно не му е лесно на човека. Провалили са му се 2 брака, независимо от причините, не е лесно това. Разчиташ и вярваш на някой и после всичко се разпада.....че и два пъти. Какъвто и да е и той душа носи..

# 652
На Веско Маринов джипът му не е златист, а сребрист и е с полицейския номер 0011.  Simple Smile Пиша го за улеснение на многобройните тълпи от фенки, които го преследват.  Joy
Прочетох многоброойните му тъпи фенки ,вместо тълпи от фенки Mr. Green
иначе и аз съм го виждала на живо,идваше с една жена да продава билетите си за концерта,купиихме около 150,и после отида в кабинета на шефа,много скромен и възпитан ми се стори

# 653
На едно коледно парти пееше в ресторанта, където бяхме-много усмихнат и мил ми се стори и на мен.

# 654
  • София
Васил Петров днес следобяд близо до НДК. Все така с костюм и гел на косата. Винаги е официален, когато съм го виждала.

# 655
На Вучков приятелката му се казва Диана, съсипа се да ходи по телевизиите с нея и да й се кълне във вечна вярност. Запознали се в някаква книжарница, там я и свалил Mr. Green Тя продавала, той си търсел собствената книга (последната до тоз' момент Mr. Green), дали се предлага. Тя ми е рядко противна, по-иритираща и от самия него ми идва.

# 656
Вчера на детска площадка - Жоро Костадинов с по- малкото детенце  Heart Eyes

# 657
  • Западен парк
В сряда, прибирайки се от работа видях Георги Първанов на пазар "Росица" в Красна поляна. Измежду останалите по телевизията не изглежда кой-знае колко елегантен, но на пазара просто "светеше" в сравнение с околните.

# 658
  • София
Антон Божков пред Кумбаре. Пушеше с бодигарда си пред ресторанта. Количката с бебето беше 'паркирана' пред него.
В началото не го познах. Загледах се по бодигарда (познах, че е такъв по слушалката в ухото му).
После загледах другия и вече разпознах Антон. На живо е много симпатичен. Много сърдечно си говореха с бодигарда докато пушеха заедно - изглеждаха като двама приятели.

# 659
Първанов и аз го виждах преди 2-3 месеца, да не ме разберете погрешно само  Mr. Green, но изключително изглеждаше. Много висок, много добре сложен, елегантен и неостаряващ в лицето.
И Кошлуков видях преди две седмици някъде в Музикалния театър, отдалече го видях, но ми се стори по-дребен отколкото на екран, доста разочароващо.
Пак да си кажа, че и двамата не са ми във възрастовата група, просто отбелязвам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт