Хидротубация - Цветна снимка!! Да поговорим!! 2

• 69 828
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, искам да ви питам, ЦС знам че не минава по здравна каса, но мога ли за  микробиологията да си взема направление и като стане само да я занеса в клиниката където ще ми я правят?

# 76
Здравейте,

Повечето изследвания могат да минат по здравна каса , но ЦС-не. По -добре е ЦС, тъй като освен проходимост на търбите може да се види и състоянието на матката, т.е как е разположена нормална ли е , двурога ли е и др.
При запушване на тръба от полип и др. може да има доста сериозна болка.

# 77
На мен ми правиха цветна снимка преди 2 месеца в Пловдив, с пълна упойка - за да няма евентуални спазми от напрежение, които да имитират запушване. Няма никакви болки, съвсем леко напрежение, като преди цикъл. На следващия ден си бях на работа. Цялата процедура трае не повече от 15 минути.

# 78
Здравейте, искам да ви питам, ЦС знам че не минава по здравна каса, но мога ли за  микробиологията да си взема направление и като стане само да я занеса в клиниката където ще ми я правят?
може да си направиш микробиологията където решиш преди това. Важното е да не се изолират някакви бактерии, за да ти направят снимката.

# 79
  • Plovdiv
Вики, ти къде я прави в Пловдив?

# 80
Аз я правих в Селена, тъй като преди известно време имах възпаление на тръбите и знаех, че може да има проблем. Предварително бяхме решили, ако се стигне до ин витро да е в Селена и за това я направих там

# 81
  • Plovdiv
Мерси, много Simple Smile

# 82
Мерси момичета вече пуснах микробиология, но докато излязат ще съм вече към овулация, така че другия месец 😒

# 83
Записвам се в темата за да следя.И на мен ми предстои да направя цветна снимка в Пловдив, но все още се чудя къде.Двоумя се между Селена или клиниката на Васил Даскалов.Ще се радвам да чуя мнения за да имам някаква насока. Благодаря.

# 84
Според мен трябва да решиш ако се стигне до ин витро къде ще го направиш, за да не те карат да повтаряш изследвания. Аз правих цветна снимка в Селена, с пълна упойка. Нямах никакви болки

# 85
  • Plovdiv
morningglory, аз ще я правя при Даскалов. Той по принцип я прави с упойка в клиника "Медикус алфа" (намира се до Царсимионовата градина)

# 86
Аз знам,че вече не е там, а има частен кабинет на Пещерско шосе.Също така е част от екипа на новата клиника за инвитро New life. Както и да е ,пиши после да кажеш как е минала процедурата.

# 87
  • Plovdiv
Ами, вчера говорих с него и процедурата я извършва в Медикус Алфа. Кабинета наистина му е на Пещерско шосе (аз там бях, за да говоря с него).

# 88
Разбирам,то сега има такава практика да обикалят няколко кабинета.А като цена можел ли да кажеш, колко ще ти излезне.

# 89
  • Plovdiv
Не съм го питала още за цената, следващия път като се видим, за да се разберем за точния ден, че още чакам цикъла

Общи условия

Активация на акаунт