ВМ-НВХ, част 65

• 51 239
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Alma, защо не опиташ с малко кардио и съвсем леки тежести - 2-3 кг гирички? А вкъщи може да пробваш леки пилатес упражнения ...в youtube има доста клипчета. Аз лично харесвам клипчетата на Каси - > http://www.youtube.com/user/blogilates

http://www.blogilates.com/

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 16:37 от Лилава_коса

# 451
Алма, ходи на фитнес, но не наблявай на силовите упражнения, а на кардиото- примерно 5 мин бързо ходене редувай с 5 мин много бързо ходене или много бавно бягане. И така ги върти. За мен това топи най- добре. Ако намериш дамски фитнес ще се чустваш по-добре като тренираш.
Аз смятам да се кротна, защото прекалявам със силовите упражнения и най-вероятно също трупам +-чета под формата на маса.  Peace
 Малко спам- редовно коремни преси. За себе си открих, че тези с медицинска/ швейцарска/ топка ми действат най-добре. С останалите само се мъча без ефект.

# 452
Неприятното е, че в моето 108кг положение ще се увелича още повече, тъй като фитнеса работи за напречното сечение на мускула и ще наедрея още. Затуй може би на йога да отида на първо време, а фитнеса ще оставя за когато намалеят сланините.

Въобще не се притеснявай за това. Не вярвам да наедрееш толкова. Аз също съм доста кг, но от тренировките ефекта, който съм постигнала е, че като ходя не се друса по мен почти нищо. По съвсем друг начин започва да изглежда тялото, дори и да е пак обемно. Йогата не лоша идея, също   каланетиката върши чудеса. Зависи теб кое те кара да е чувстваш добре, тялото ти ще реагира на всякакво движение Simple Smile
Мен лично ме привличат по-кратките тренировки с тежести /с по-голяма интензивност/, защото иначе ми доскучава.

Не знам какво ти е нивото, но ще ти предложа домашни тренировки отРуми

# 453
При нас в залата идва една дама, която е била 156кг и е смъкнала до 80. В началото я е било срам да ходи на фитнес/ не знаела, че има такива само за жени/ и сега го определя като много голяма грешка от нейна страна. Peace

# 454
Независимо от килограмите - 50, 100 , 150 - човек не трябва да се срамува да отиде във фитнеса. Simple Smile В началото и на мен ми беше някак странно да ходя сама, а сега започвам да развивам някаква пристрастеност. Blush Чувството след качествена тренировка е страхотно. Пък и нали знаете - единствената лоша тренировка е неосъществилата се .

# 455
Аз обичам да тренирам сама! Не обичам да ходя с приятелки, защото те наблягат на бърборенето, не на тренирането. Като ми приказват не ми пречат чак толкова много, но като почнат да питат нещо трябва да им отговоря и си обърквам дишането  Naughty/ или ако си брои серии и повторения/  ooooh!

# 456
  • Варна
Благодаря за подкрепата, момичета!
Аз срам не изпитвам от фитнеса, ходила съм вече там. И на женски, и на мъжки, и на степ айробика, на йога, зад йога, не помня на какво още. Богат жизнен опит, жалко че изтървах коня последната гадина. Но щетите са поправими, просто се организирам все още.
Във Варна има ли треньори на Спайдъра, чували ли сте?

# 457
Отнело му е 14 месеца след това:
 It took Spurlock fourteen months to lose the weight gained from his experiment using a vegan diet
А преди това:
Prior to the experiment, Spurlock ate a varied diet but always had vegan evening meals
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Size_Me

Всъщност ето какво намерих, специално за темата:
Morgan Spurlock's girlfriend from the SUPERSIZE ME documentary says "I’m not vegan anymore
http://www.livinlowcarbdiscussion.com/showthread.php?tid=10202

Wink

# 458
Скрит текст:
]XXX_ ,  newsm10 Компанията само пречи освен ако не е някой супер напреднал приятел, който да дава съвети с трeнировките.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 17:05 от Лилава_коса

# 459
  • SA
Yoya , аз чак сега си спомних за проблема на дьщеричката, ти за който беше писала преди. Сега вече си обясних, защо толкова хормонални изследвания са ви провели! Стискаме палци и растежния хормон да е в норма! Но и добре сте решили да ги направите тези изследвания, поне ще сте спокойни, че всичко си е наред с детето.  Hug
Баничка*, и аз мисля, че може да си понапомпала мускули. Защо не поискаш да ти измерват процента на подкожните мазнини? Мисля, че в спайдьрспорт предлагат такава услуга.
solima ,  Hug, страхотен резултат и много мотивиращ постинг!  Hug Сигурна сьм, че още много хубави неща ще забележиш с този режим.  Hug Напоследьк си мисля, че все пак има смисьл да се пише и в други теми, макар и пререканията, които неизбежно вьзникват.  Embarassed

# 460
  • София
Има Кам, има  Hug
Я виж как се обаждаме една по една ...
Само който не е минал през всичко на първа страница на Подфорум Диети, той не е уврял.
Ама както казахте, трябва да се поблъскаш, да се поопариш, да понаучиш това онова, къде от опит, къде с ровене и четене. А вашите постове с Шоки са винаги добре обосновани, не просто гола агитация. И който желае, би могъл да чете и още ...   Hug

Аз съм ви благодарна от все сърце, че ме "спасихте", дори и да звучи малко ...
Все ми е тая, чувствам го и го споделям  Hug

# 461
Аз обичам да тренирам сама! Не обичам да ходя с приятелки, защото те наблягат на бърборенето, не на тренирането. Като ми приказват не ми пречат чак толкова много, но като почнат да питат нещо трябва да им отговоря и си обърквам дишането  Naughty/ или ако си брои серии и повторения/  ooooh!

И аз така-тренарам сама Simple Smile
Баничка,същото стана и с мен наскоро-натежах,обиколките също се уголемиха Мисля,че съм била повече протеинова,затова.
 Мазното го пренебрегвах /нямах време, не съм го махала нарочно.Сега пак папкам масло с яйца/ Пробвай да вмъкнеш и кардио няколко пъти седмично

Добре дошли на новите момичета .Успехи от мен  bouquet

# 462
А аз предпочитам груповите тренировки. Те ме мотивират да не се отказвам и да карам до край. Да засилвам темпото и увеличавам тежестите всеки път. Гледайки, че останалите се справят, си казвам, че и аз мога. Фитнеса ми е скучен. Така и не можах да го харесам. Но тренировка с яка музика и съмишленици е моята страст.
Баничка, предполагам, че плюса в обиколки е точно от нарастване на мускулите. Не се отказвай, скоро ще започне желаното от теб моделиране. Само след няколко месеца ще се оглеждаш със задоволство в огледалото. На тази височина и кг, и с тренирано тяло, е просто неизбежно  Peace
Solima, вдъхновяващи резултати. Чакам с нетърпение времето, когато и аз да мога да напиша подобни неща   bouquet
Благодаря за подкрепата, момичета!
Аз срам не изпитвам от фитнеса, ходила съм вече там. И на женски, и на мъжки, и на степ айробика, на йога, зад йога, не помня на какво още. Богат жизнен опит, жалко че изтървах коня последната гадина. Но щетите са поправими, просто се организирам все още.
Във Варна има ли треньори на Спайдъра, чували ли сте?
Още по-добре, че вече знаеш какво ти допада и харесва на теб. Смятам, че никога не е рано да включиш и тренировка към режима и няма как да навреди  Wink Не знам спайдъри дали има във Варна, но все ще намериш твоя инструктор  Peace А и понякога няма значение дали тренировката е кардио или силова, важното е да я има... Постепенно ще откриеш кой е твоят начин на трениране и кое ти носи най-голяма полза с оглед целите ти.
Кам   bouquet  Hug
Вдигнах си малко бойния дух, че беше позамрял напоследък и се стягам за степ...  newsm39

# 463
Колко хубави неща сте написали, докато ходих на разходка! Hug

alma, аз бих те посъветвала да си харесаш някакъв вид тренировки, които няма да товарят ставите. Т.е. ако ще е кардио, нека да е кростренажор или велоергометър, а не бягане, дори и да е на пътечка, защото бягането натоварва много и коленете, и тазобедрените стави, сигурно и глезените (заради удара в земята при стъпване), а на теб ти е противопоказно това в момента - ставите ти носят повечко тегло и не им трябва допълнително износване Embarassed По същата причина не са препоръчителни и танците. Но фитнес (най-добре под ръководството на инструктор отначало), плуване, йога - това да. Щом имаш енергия, това е много добър знак.

По отношение на Морган Спърлок и Макдоналдс, Том Нотън казва, че той е приемал да суперсайзва порцията всеки път, когато му предложат. Освен това явно е избирал най-нездравословните варианти. А и може да е преувеличил малко нещата, т.е. Том Нотън беше открил нередности в информацията, която Спърлок представя, но сега не се сещам какво още беше, трябва да видя пак Fat Head. И точно за да обори Спърлок, Нотън провежда своя експеримент - умереновъглехидратно хранене, макар и във фаст фуд вериги. И показва, че човек има избор - от теб зависи дали ще суперсайзваш, никой не те кара. Освен това никой не те кара дори да влизаш в Макдоналдс. А и не те карат да си поръчваш най-вредните (по каквито и да било критерии) опции, а може да поръчаш например салата и кафе и да пропуснеш шейкове, пайове и подобни. Сандвичите също не са задължителни, а и като си вземеш сандвич, може да не изядеш хляба. От самия клиент си зависят нещата - това доказва Том Нотън. Да, храната вероятно е нискокачествена, но не е задължително да се напълнее от нея, ако поне избираш правилно.

И още нещо: има нов филм за захарта с Лъстиг - http://www.youtube.com/watch?v=xDaYa0AB8TQ Не съм го гледала още, но сигурно ще бъде интересен.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 18:13 от Cioccolata

# 464
  • София
Ох, като ви чета така ми се прииска вече да мога да спортувам, да плувам, но засега май само ще продължа да се окръглям Simple Smile

Между другото, преди няколко дни ми пристигна "Good calories, bad calories" от амазон и вече съм във възторг! Цитирам откъси и изследвания на всеки, който прояви търпението да ме изслуша. Просто не мога да повярвам, че няма кой да издаде тук толкова ценна книга, но пък от друга страна, в държава, в която рулират турските сериали и в отделите по здравословно хранене в книжарниците рядко се открива нещо различно от гладувания, пречиствания, Ковачева и Байкова си е в реда на нещата май.

Общи условия

Активация на акаунт