Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои ефективни начини за справяне със стомашен вирус?
Какви са оптималните съотношения за HDL, триглицериди и LDL и как се изчисляват?
Какво може да доведе до високи нива на HDL и LDL?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои ефективни начини за справяне със стомашен вирус?
-
Какви са оптималните съотношения за HDL, триглицериди и LDL и как се изчисляват?
Оптималните съотношения за HDL/общ холестерол са по-големи от 0,25, а за триглицериди/HDL - 2 или по-малко. В случая с Лила_коса нейните стойности показват, че няма причини за безпокойство. Съотношенията на HDL/общ холестерол и триглицериди/HDL се изчисляват чрез разделяне на стойностите. Оптималните стойности са над 0,25 за HDL/общ холестерол и 2 или по-малко за триглицериди/HDL. За Apo B, стойност от 93,3 mg/dl е в рамките на нормалното, но може да бъде оценена от специалист.
-
Какво може да доведе до високи нива на HDL и LDL?
-
Какви са различните видове холестерол и как се тълкуват техните стойности?
-
Какво представлява простият анализ на риска за холестерола?
)
Някак ми е по-спокойно. Това се отнася предимно за храна и за книги. Толкова книги имам свалени на дискове, телефона, разни флашки, че не знам дали ще ми стигне животът да ги изчета. 

голяма вкусотия...това го ползвам като заместител на фъстъченото масло, защото така и не успях да открия свястно в магазина.

Опитай следващия път и виж колко време ще те държи сита. Аз много често закусвам само кафе с масло вътре и до обяд съм сита. То вярно, че всеки организъм е разлиен, но аз по прицип нямам проблем с апетита
И за мен беше учудващо как само с едно парче масло сутрин мога да съм сита и то доволно сита до към 12ч/закусвам в 6-6:30/.
Много важно за доброто усвояване на храната е и това да ни е вкусно и храненето да ни носи удоволствие, а не мъки и неща правени насила. В този ред на мисли не се мъчиш да преглъщаш сухото яйце, а му се наслаждаваш както казах полято с масло