КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 579
  • 343
  •   1
Отговори
# 210
направила съм тези нещица( извинявам се за лошото качество на снимките,но са от телефона).

Нямам претенции къде да ги пратя ,затова ако ги харесате за някой базар ,пуснете ми адрес Grinning

# 211
хубави са, ще изпращам за пловдив, ако искаш мога да ти изпратя изпратения ми адрес

# 212
Момичета и аз напредвам леко по леко с джунджурийките правя ги с много любов и влагам много старание, но като гледам всички неща, които са изпратени се чудя дали моите изобщо имат място до вашите красоти. не са толкова перфектни все пак се включвам за първи път.
и имам още 1 въпрос имам няколко чифта нови  детски обувки за студено време тип апрески малки номера са 15,20,22 не съм сигурна колко точно са, но ще ги извадя утре и искам да попитам на кои да ги дам знаете ли някой найстина да има нужда.

# 213
...правя ги с много любов и влагам много старание, но като гледам всички неща, които са изпратени се чудя дали моите изобщо имат място до вашите красоти. не са толкова перфектни все пак се включвам за първи път. ...

Вложила си истински ценното в това,което правиш. Hug  Само "старите кучета" тук вероятно нямат твоите притеснения.Новобранците се стараем с всяка година да надскачаме себе си  Simple Smile

В   Благотворителност  вероятно ще има нужда от ботушки,или от ДБМ,които четат темата ще те насочат.

# 214
  • пловдив
Момичета и аз напредвам леко по леко с джунджурийките правя ги с много любов и влагам много старание, но като гледам всички неща, които са изпратени се чудя дали моите изобщо имат място до вашите красоти. не са толкова перфектни все пак се включвам за първи път.
и имам още 1 въпрос имам няколко чифта нови  детски обувки за студено време тип апрески малки номера са 15,20,22 не съм сигурна колко точно са, но ще ги извадя утре и искам да попитам на кои да ги дам знаете ли някой найстина да има нужда.

kimi kim такова чудо, като неперфектни неща , за творби изработени с много любов и сърце, за да се помогне на нуждаещ се - НЯМА! Всичко е перфектно ! Не се подценявай! Благотворителните базари, са място на което се продават творби предоставени от хора с големи сърца, и доказани творци, и самодейно творящи. Хората, които посещават базарите ни идват с ясното съзнание, че искат да подкрепят дадена кауза ! "Хората", които отминават базарите ни , смятайки нещата за несъвършенни и короната на английската кралица да им предложиш пак ще и намерят кусур, само и само да не помогнат! Останалите, които не посещават базарите са хора, които просто нямат парички.... Уважавам и се покланям на първите, разбирам третите, вторите ... просто съм спряла да забелязвам, защото го смятам за загуба на време  Mr. Green
Относно ботушките- от кой град си? По лесно мога да те насоча, ако знам от къде си .

# 215
  • София
Момичета, има ли някой, изпратил колетчета за София, Коломан 6? Чак започнах да се притеснявам, че нищо не е пристигнало още Sad

# 216
Момичета, има ли някой, изпратил колетчета за София, Коломан 6? Чак започнах да се притеснявам, че нищо не е пристигнало още Sad

аз пратих на другия адрес,който ми дадоха за София.търпение Simple Smile и при вас ще запристигат.

# 217
# 218
Момичета, нашите базари не са само начин да събираме средства, ако беше само това, щяхме да продаваме китайски евтини боклуци. Нашите базари са извор на желанието, старанието и обичта, която всяка една от вас влага в тях помагайки, давайки от себе си и с това подарявайки на деца, които са най - святото нещо, независимо дали са нечии или ничии! Никога не го забравяйте, за нас, за каузата и за децата всяко нещо, което правите е безценно и не бихме го сменили за нищо. Не го казвам от куртоазия, вярваме го, мислим го и се надявам да го усещате. БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 219
  • София
Момичета, нашите базари не са само начин да събираме средства, ако беше само това, щяхме да продаваме китайски евтини боклуци. Нашите базари са извор на желанието, старанието и обичта, която всяка една от вас влага в тях помагайки, давайки от себе си и с това подарявайки на деца, които са най - святото нещо, независимо дали са нечии или ничии! Никога не го забравяйте, за нас, за каузата и за децата всяко нещо, което правите е безценно и не бихме го сменили за нищо. Не го казвам от куртоазия, вярваме го, мислим го и се надявам да го усещате. БЛАГОДАРЯ ВИ!
smile3501 Кристинке  Heart Eyes!

# 220
  • София
Здравейте!
Позволете ми да се включа и в тазгодишния Коледен базар с тези трима 27-сантиметрови бандити
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401864979916954&set= … ype=1&theater
Малко, но от сърце! Simple Smile

Моля някой да ми напише адресите в София, за да видя къде ще ми е удобно да ги занеса.
Благодаря!

# 221
  • пловдив

Здравейте!
Позволете ми да се включа и в тазгодишния Коледен базар с тези трима 27-сантиметрови бандити

Моля някой да ми напише адресите в София, за да видя къде ще ми е удобно да ги занеса.
Благодаря!

Пускам ви адресчета, момичета  Hug Прекрасни неща   bouquet

# 222
Здравейте, сега попаднах на темата - може ли да се включа с някакви бижута? - няма да са тематични, празнични, просто ръчно изработени от мен  Embarassed Мога да направя определена бройка разнообразни видове и да кача снимки в темата, преди да ги изпратя към някой от градовете (не съм си избрала конкретен). Може ли да попитам и цените им как се сформират? Или колкото купувачът дари за дадената вещ, толкова .... не, че е от значение, просто информативно  Rolling Eyes

# 223
Здравейте!

Благодаря!

от фейса днес ги показвах на колегите в офиса и както винаги получих 40 оферти за 3 -мата сладура, но стоически удържах фронта и отказах да ги продам преди базара Hug
Не че на базара няма да ги продадем в първите 5 минути, но с твоите играчки сме свикнали - продават се изключително бързо и са изключително търсени, но ти си го знаеш, аз само исках да ти благодаря, че всяка година се включваш.
Пускам на ЛС вариантите за предаване Hug

# 224
Здравейте, сега попаднах на темата - може ли да се включа с някакви бижута? - няма да са тематични, празнични, просто ръчно изработени от мен  Embarassed Мога да направя определена бройка разнообразни видове и да кача снимки в темата, преди да ги изпратя към някой от градовете (не съм си избрала конкретен). Може ли да попитам и цените им как се сформират? Или колкото купувачът дари за дадената вещ, толкова .... не, че е от значение, просто информативно  Rolling Eyes

Цените, особенно на бижута ще сме благодарни ако вие посочите. Много ни е трудно с ценообразуването, винаги се стремим всичко да отговаря на времето, старанието и ангажимента на всяка от вас. Определено не правим магазин за 1 лв, дори напротив, но още преди години решихме, че всичко е ръчно изработено и няма как да го продаваме евтино Hug

Общи условия

Активация на акаунт