Заведения с детски кът - София (3)

• 249 182
  • 640
  •   2
Отговори
# 225
Момичета, здравейте! Миналата година от вас научих за Спаго на бул. Свети Наум - там празнувахме първия рожден ден на детето и бяхме много доволни. Сега ще ви помоля за малко инфо, за да си актуализирам данните.

Гледам, че са отворили ново или не толкова ново Спаго с детски кът в Сердика мол. Имате ли впечатления от там? Търся място с детски кът за 2-годишни деца, където обаче се грижат за децата - искам да почерпя 4-5 приятелки с техните деца за втория рожден ден на моя чаровник. Нямам възможност за обикаляне и гледане, та общо взето разчитам на снимки и хорско мнение.

# 226
Здравейте,
Търся ресторант с детски кът/площадка на открито. След броени дни ще празнувам моя РД и ми се иска детето да се забавлява някъде около нас /на 2 години е/ без да е нужно да тичам постоянно след нея.

Нединка, ние празнувахме в парти клуб Елмо, на Пиротска, имат сайт. Не е ресторант, а специализирано клубче за РД. Много съм доволна от аниматорката и изобщо цялото внимание и обслужване. Аз си избрах менюто за децата, което беше извън стандартните пица/сандвич, имаше подарък за всяко дете накрая, снимки, дискотека, ревюта.....

# 227
Nedinka, били сме с моите мацки в това Спаго. По същото време имаше организиран РД на по-голямо детенце, но и при по-малките имаше аниматорка. Като че ли не бяхя особено усърдни и няма-няма и доведат при нас някоя от госпожиците, но може ние така да сме случили. Има 2 отделени помещения за децата, вътрешното е за по-малките.
Менюто не ме впечатли особено.

geni_66, новият Mr.Pizza в Младост 1 не е лош вариант. Само няма аниматор.

# 228
  • София

geni_66, новият Mr.Pizza в Младост 1 не е лош вариант. Само няма аниматор.
Може ли малко подробности и координати. На сайта им няма нищо в Младост  Confused

# 229
Младост 1А,  до Пикадили. Адресът е ул. Йерусалим 22. Мястото е бившият ресторант Абажур, в който също имаше открит детски кът.
Сега има 1 по-големичко съоръжение със спираловидна пързалка, едно за катерене, една баланс-люлка, пластмасова къщичка и друго не се сещам.

# 230
Мерси, Кафенце, ще го имам предвид, но трябваше да уточня, че сякаш ми се иска да е в другата част на Сф, от широк център, към Люлин, Надежда, ОК...  Mr. Green

Някой ходил ли е скоро в Бъфало /Люлин/ или Фантазия /ОК2/?

# 231
Snake в Люлин?

# 232

Какви са забавленията за деца, има ли маси в близост до тях?
Сега разглеждам сайта, но не виждам такива.

# 233
В Snake не е детски кът, а си е направо голяма площадка.
Има два-три батута, една голяма пързалка и люлки - и обикновените, и такива единична пружини, пясъчник, ако не се лъжа. Изобщо е доста голямо нещо и да, разбира се, има маси в близост и навсякъде е оградено така, че детето да не може да излезе от никъде. Моят съвет е направо да отидеш да го видиш, сигурна съм, че ще ти харес.
Намира се точно до Хепи в Люлин.

# 234
В Snake не е детски кът, а си е направо голяма площадка.
Има два-три батута, една голяма пързалка и люлки - и обикновените, и такива единична пружини, пясъчник, ако не се лъжа. Изобщо е доста голямо нещо и да, разбира се, има маси в близост и навсякъде е оградено така, че детето да не може да излезе от никъде. Моят съвет е направо да отидеш да го видиш, сигурна съм, че ще ти харес.
Намира се точно до Хепи в Люлин.

newsm10

# 235
  • София
Благодаря, Café con leche!
Някой има ли впечатления от Fish&Grill в Редута? Интересува ме дали в детските кътове (ако не бъркам има и вътре и вън) има какички, които наблюдават децата

# 236
И от там имам Simple Smile
Без да съм на 100 % сигурна, вътре няма аниматор, а една какичка, която прави едни ателиета с рисуване и оцветяване на фигурки.
Навън аниматор не съм виждала.

(мале, голяма компетенция по заведенията се извъдих Simple Smile )

# 237
Кафенце и Geni, много мерси за информацията! И парти-клуб Елмо ще видя какво предлага. Ще го посетя все пак това Спаго предварително. Май ще им станем редовни клиенти - майка ми ще празнува юбилей следващия месец и като се има предвид възрастта на внучето, което пък тя държи да присъства, май ще правим следобедно парти. Тъкмо повод да вляза и в Сердика мол, че там още не съм била.

Кафенце, и вие пораснахте! Да са ти живи и здрави госпожиците! Няма лошо да си компетентна по заведенията, напротив това показва само хубави неща - и ние сме хора, и ние имаме нужда от развлечения  Laughing

# 238
на моята девойка не й хареса в Спаго, но си изкарахме страхотно на бийч бара, днес я водих в мол България, хареса ни. Към къта има и заведение, готвят и предлагат нещата на много добри цени.

# 239
на моята девойка не й хареса в Спаго, но си изкарахме страхотно на бийч бара, днес я водих в мол България, хареса ни. Към къта има и заведение, готвят и предлагат нещата на много добри цени.

Колко е голяма твоята девойка? Моето дете не може да говори, така че дори да не му хареса, не може да си каже  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт