Заведения с детски кът - София (3)

• 249 011
  • 640
  •   1
Отговори
# 435
Преди няколко дни изкарахме чуден рожден ден на приятелско дете ето тук. Близо е до Младост, но не мога да помогна с никакви подробности, защото бяхме гости. Местенцето е изключително уютно и направено с много вкус и усет към всеки детайл...Детският кът е просторен и тогава имаше аниматорка...Не знам при посещения просто за кафе/храна дали има такава...

Намира се в Студентски град, близо до едновремешния "Бар на края на вселената" и недалеч от "четворката". Предимно правят рождени дни и наистина е много уютно, с много хубава храна (която приготвят на място), детския кът също е хубав и просторен. Ако отидете инцидентно обаче храна не се предлага, освен много хубави сладки.

# 436
Здравейте мами, интересувам се от детският кът в ресторант '' Лесковачка сръбска скара'' в Гео милев!! Скоро се преместихме да живеем, в квартала и ме интересува как е положението там,защото там ми е най-близо , а в този студ няма къде да мъкна детето...

# 437
  • София
Здравейте,

Интересувам се от заведение със спокойна обстановка и детски кът за семейна вечеря. Около центъра, Гео Милев.

# 438
Здравейте, може ли да ми кажете заведение с открит детски кът или поне с няколко катерушки или нещо такова на открито в Надежда или около центъра?

# 439
  • Някъде на път....
Здравейте, може ли да ми кажете заведение с открит детски кът или поне с няколко катерушки или нещо такова на открито в Надежда или около центъра?

В центъра мога да препоръчам ПицарелаPeace

# 440
Здравейте,някой има ли пресни впечатления за пица Виктория на Черковна?Има ли вътрешен детски кът или външен?
Благодаря

# 441
  • София
Здравейте,някой има ли пресни впечатления за пица Виктория на Черковна?Има ли вътрешен детски кът или външен?
Благодаря

От края на януари 2016 г.
Има вътрешен хубав детски кът. За него се плаща по 4 лв. на час независимо, че детето може да седи 15 - 20 - 30 мин. плаща се за час. Има човек, който седи при децата и ги занимава. За външен не видях да има.

# 442
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®  благодаря ти за информацията  Simple Smile А заведението има ли обособена част за пушачи вътре или градина,тераса тъй като сега времето позволява и сядане навън?

# 443
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®  благодаря ти за информацията  Simple Smile А заведението има ли обособена част за пушачи вътре или градина,тераса тъй като сега времето позволява и сядане навън?

Отвън има маси и столове и само там се пуши. Вътре не видях да се пуши.

# 444
  • София
Скорошни отзиви за Бижу в Младост? Мненията в темата са доста разлипни, пък и доста стари. Дали нещо се е променило в последно време?

# 445
 Здравейте! Не мога да търся заведение, след заведение, затова питам- лятна градина и детски кът ме интересуват. Август синът ми прави 2год и искам няколко дечица и майки да събера, а вечерта познати. Моля да ми предложите нещо

# 446
Здравейте мили хора,ето че дойде време за организиране  и на нашият 8 рожден ден.Кажете от личен опит някое хубаво място за детско парти в Дружба 1 по възможност?Ще Ви бъда много благодарна!  Grinning

# 447
Здравейте и от мен!
Търсим си спешно ресторант за празнуване на детски рожден ден, но ми се иска да има външна площадка за децата. По принцип сме в Младост и повечето ни гости са от там и би било хубаво, ако някой се сети за нещо готино там или в околността.

Бяхме резервирали и капарирали в Joy Station в Студентски град още миналия месец, но най-неочаквано ми се обадиха онзи ден, че не могат да изпълнят резервацията (разбирайте, получили са по-голяма поръчка и ние с жалките си 30 гости да си гледаме работата). Сега трябва да търсим подходящо място, а рожденият ден е на 19-ти юни - имаме по-малко от 20 дни.

Ще съм много благодарна за всякакви идеи Simple Smile

# 448
Платили сте капаро и въпреки това са ви отказали резервацията?!
Що за безочие #Cussing out
Погрижете се да разкажете за тяхната "коректност" по форуми и други публични платформи....

Съжалявам, че не мога да се включа с идеи за Младост. Знам за един ресторант-градина "Йоли"  в Дървеница.

# 449
В Студ.град бих препоръчала ресторант Simons има детски кът и площадка отвън (по-скъпо е обаче от Joy station). Друго, което можете да видите също е O`кафе, има отвън голяма пързалка и люлки.

Общи условия

Активация на акаунт