Заведения с детски кът - София (3)

• 250 296
  • 640
  •   1
Отговори
# 465
  • София, България
Момичета, връщам се да чета, но първо да си задам питането:

Моля да ми препоръчате хубав ресторант, с детски кът на открито, и в близост до метро станция! Помагайте  Praynig и пишете скоро, че трябва да запазвам за петък.

Детския кът може да се замени с музика на живо всъщност. Мамето празнува 60 години и иска да отидем на някое хубаво място до около 30-40 лв на човек. Ходих вчера да гледам Перфето в Бояна, много приятна обстановка, но цените ми се сториха малко височки, не е близо до метро, а и с тия двете улици които го заобикалят ме притеснява леко. Та сега мисля други варианти.

И понеже зачетох темата - пицария Палермо в Красно село, вече е Seven7a, но не откривам сайт, за да ви пусна линк. Но аз лично не съм впечатлена, както и преди. Голяма хубава градина, но нещо не могат да го нагласят както трябва.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 14:57 от радос

# 466
  • София, България
Пак аз - за да ви ориентирам пиша горе долу на кои заведения съм се спряла:

1. Пица Перфето, на Чепишев, в Бояна
2. Ресторант Лебед в Панчарево
3. Воденицата в Драгалевци
4. Мистър Пица, на Черни връх

Ако можете да се включите с нови подобни предложения, или пък с мнение за някое от споменатите ще съм много благодарна  Peace

# 467
Snake в Люлин 7 има хубав детски кът с батути, но за хапване трябва да се провери как е. Близо е до метростанция Западен парк.

# 468
Пак аз - за да ви ориентирам пиша горе долу на кои заведения съм се спряла:

1. Пица Перфето, на Чепишев, в Бояна
2. Ресторант Лебед в Панчарево
3. Воденицата в Драгалевци
4. Мистър Пица, на Черни връх

Ако можете да се включите с нови подобни предложения, или пък с мнение за някое от споменатите ще съм много благодарна  Peace

От изброените от теб няма нито едно заведение до метро - може би евентуално това на Черни връх.

60 години на майка ми отбелязахме във Фиоре до градинката Света Тройца - септември 2014 г. Много сме доволни от яденето, наличните деца + моето дивяха в детския кът. Имаше и какички в детския кът - синът ми беше на 2 години тогава. Изобщо много добре беше, дано не са го развалили.

Друго място, където ходим, е При Лео на тенис кортовете на Малееви, ама там е много криво с транспорта. Само с кола е удобно, иначе ходенето пеша е доста. Детски кът няма, но пък децата могат да тичат по ливадите (зависи колко са големи, де). От яденето сме доволни и като цяло са толерантни към деца. Имаме счупени 2 чинии там и въпреки това продължават да ни приемат с усмивка.  Laughing

Спаго също ми се струва подходящо за деца, но сме празнували само в това на Св. Наум преди 3 години. Беше за първия РД на сина ми. В Спаго-то на мола Сердика само съм оставяла детето да го гледат, докато пазарувам, но като интериор ми се видя симпатично.

# 469
  • София, България
Много ви благодаря  Hug

# 470
Да добавя само, че мисля да пробваме Спаго-то в Сердика през септември за РД на сина ми - тази година пак ще бъдем в БГ по това време. Ако някой има отзиви как е като храна и организация, ще съм благодарна.

Ако решиш в Спаго-то, внимавай с цените. Преди три години ни пробутаха някаква италианска минерална вода по 7 лева бутилката. Просто им казах, че искаме вода и те не ми питаха каква искам и сложиха някаква си на масата. На моите протести при плащането на сметката ми казаха ''Ама вие не сте ни поискали друга!'' Нахалници - така че внимавай. Иначе бяхме доволни от манджата, организацията и детския кът.

# 471
  • софия

60 години на майка ми отбелязахме във Фиоре до градинката Света Тройца - септември 2014 г. Много сме доволни от яденето, наличните деца + моето дивяха в детския кът. Имаше и какички в детския кът - синът ми беше на 2 години тогава. Изобщо много добре беше, дано не са го развалили.

Фиорето има нови собственици и качеството е спаднало. Детският кът е вътре и е подходящо за празнуване, когато е по-хладно. Лятото е грехота да завреш децата на климатик.

Скрит текст:
Света Троица е паркът.  Peace

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:41 от zvanche

# 472
Е, жалко за Фиоре-то.

От кога Света тройца се нарича парк?! Винаги сме му викали градина, а аз там съм отраснала - живеем съвсем наблизо. Кварталният парк е Западният парк.

# 473
  • софия
Парк е синоним на градинка/градина и това не го прави ТроЙца. И аз съм отгледана там, но това няма нищо общо. Mr. Green Името на парка идва от името на църквата, което идва от Библията/православието.

# 474
"Спаго" на "Св. Наум" вече е "Петрус". Миналата година - сештември бяхме там на детски рожден ден. Храната беше много добре, но не мога да кажа за цени. Има детски кът, даже имеше малък батут. На мен ми хареса и съм си го заплюла за някой празник.
Намерих и линк: http://petrus.bg/landing/bg

# 475
  • София
Snake в Люлин 7 има хубав детски кът с батути, но за хапване трябва да се провери как е. Близо е до метростанция Западен парк.
В снейк ремонтираха ли нещо по детският кът - обновен ли е ? Защото миналата година беше в окаяно състояние - само Батутите ставаха

# 476
Явно нещата са доста динамични в тази София.

Звънче, благодаря, че ме осветли за градинката/парка и наименованието, че 30 години съм живяла в заблуда. Значи, като се приберем в началото на август, ще си прекарваме времето в парка ''Света ТроИца'' и евентуално ще кръстя детето в църквата ''Света ТроИца'', ама да видим къде ще ядем след това - 'щото си мислех за Фиоре, ама явно няма да стане.

# 477
  • софия
Скрит текст:
Нищо динамично няма. Нещата винаги са си били едни и същи, правописът и правилата за него също, а поправката на името беше абсолютно добронамерена, но ти си в правото си да я приемаш, по какъвто искаш начин. Peace За това и беше в спойлър, но..
Какво и къде ще правиш световно не ме вълнува.

# 478
Говорейки за динамика, имах предвид заведенията  - затвореното Спаго на Св. Наум и падналото качество на Фиоре.

И абсолютно добронамерено приемам поправката. Дори проверих какво пише на личната ми карта.

# 479
  • София
Здравейте,
Бихте ли препоръчали ресторант в центъра - бул. Витоша, Граф Игнатиев, с детски кът и градина?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт