Заведения с детски кът - София (3)

• 247 964
  • 640
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви!

# 541
  • София
Миналата седмица бяхме на рожден ден в едно заведение в Борисовата ( до Маймунарника ). Имаше батут и го бяха ангажирали за рождения ден.

Ако се сетите как се казва, ше съм благодарна, и аз съм му хвърлила око.

ЧУдя се сега къде да празнуваме РД на дъщеря ми, хем искам на открито, хем да има опция да сме вътре, ако завали.

# 542
  • София
моля препоръчайте ми ресторант с детски кът в кв. Лозенец или кв. Хладилника, подходящ за малко семейно тържество Peace

# 543
Не съм била тук, но отговаря на условието да е в "Лозенец" и да има детски кът.

# 544
  • София
Благодаря!

# 545
Преди да стане "Мелниците" беше "Добро" и аниматорките се справяха много добре. Някой знае ли сега как е детският кът? Единствените впечатления от заведението на мои познати бяха, че било същото, но по-скъпо.

# 546
http://bodega.bg
Това също е в Лозенец и има хубав детски кът. Но самото заведение е доста голямо и концепцията му за консумиране и заплащане е по-различна. Плаща се 25лв на човек и се консумира храна на корем. Отделно обаче се заплащат напитките.

# 547
Здравейте,
прочетох доста от мненията Ви и се спрях на детски клуб Casita. Да поясня - за рожден ден на 2 годишно става въпрос и предишният го правихме в ресторант с роднините - тя и нищо не разбра особено то е ясно, та съм нова в това. Но сме били канени на детски рожденни дни -
В Монтесито - много голямо с много игри първият етаж, а родителите и масичката за децата на втория, но не ми беше много уютно и не ми хареса особено.
В Принцес аутлет на Младост - пак много голямо и калво ли нямаше билиард боулинг ... но пак не ми беше по вкуса. (може би на по-големите деца им харесва)
И накрая, в Морско конче в Бояна - което най-ми допадна от всички. Уютно, с вкус направено детския кът е срещу масите на родителите и всичко се вижда.
Но за да не се повтаряме с приятелите си - няма да го правим там. Разбрах и, 'че има разлика между детски клуб и ресторант с детски кът. В ресторанта купона е за родителите (има повече храна, до по-късно може да се седи), а детския кът за децата (повече игри, могат да викат на воля без да се притесняваш, че пречиш на някои други гости на заведението, защото в повечето случаи клубчето затваря само за вас.
Недостатъците му са, че всички са с фиксирани часове от 18 до 21 за вечерно парти и кетърнига не става да си наядеш възрастните гости. Та ВЪПРОСА МИ Е --> знаете ли детско кътче с купон от 19:00 до 22:00 например или просто да не е фиксирано поне горе долу, не да стане 21:00 и да ни пришпорвт да си ходим? Благодаря

# 548
Първо ние празнувахме РД на моята дъщеря в Касита и съм много доволна.
Аз, когато търсих избрах Касита по няколко причини. Единствено там времето за игри е три часа и е включено в цената. На другите места времето е два часа, цената е същата. Второто там храната е по-различна, ни обичайните пици, и се оказа много вкусно. И последно обстановката много ми допадна, много уютно, много светло и наистина все едно се намираш в детска къща. За вашия проблем мога да ви посъветвам да говорите с момичетата и да попитате може ли да продължите престоя в къщата. Предлагат тази възможност, ако няма парти след вас. Единствения проблем е, че е малко по-късно, а след вас къщата трябва да се подрежда, но говорете. Ние с тези момичета, които бяхме бяха много чаровни и диалогични.

# 549
И на нас Касита ни е любимо място - уютно, кокетно, с безкрайно любезен персонал... Различно!!! Все едно си вкъщи (даже и пантофи си нося като ходим там 😉). Топлата домашна обстановка мога да сравня донякъде с Морско конче, но в Касита е доста по-светло, по - ново, по - комфортно. Всеки рожден ден, на който сме присъствали в Касита, включително и на моето дете, е бил истинско забавление за децата и удоволствие за възрастните. Става въпрос за по - старото клубче Касита, на ул. "Цар Асен". За жалост то е подходящо за деца до 3, максимум 4  годинки. Възлагах много надежди на новия клуб Касита- в Сите Жарден,като предназначен за по - големи деца, но останах разочарована.Момичетата и там са страхотни, но не ми допадна обстановка. Няма я топлотата и домашния уют, присъщи за другото клубче Касита на Цар Асен.

# 550
  • Sofia, Bulgaria
моят въпрос е малко по-различен Simple Smile Търся заведение в центъра и периферията, за скромен обяд от 15 души и 5-6 деца от 0 до 10 години. Ще ми се да има някакви катерушки или да е в парк, за да има къде да дивеят зверчетата. Кухня за предпочитане скара и да е по-обикновено и непретенциозно. Цените също да са народни Simple Smile Благодаря предварително

# 551
И ние търсим ресторант/пицария с хубав детски кът или градина отвън в западната част на София - Овча купел, Бояна, Кр.село, Ман. ливади....? Отпада ресторант Фантазия, тъй като имат изискване за минимална консумация 25 лв./човек..... Гледахме някакъв р-т Бъфало в Люлин....?

# 552
И ние търсим ресторант/пицария с хубав детски кът или градина отвън в западната част на София - Овча купел, Бояна, Кр.село, Ман. ливади....? Отпада ресторант Фантазия, тъй като имат изискване за минимална консумация 25 лв./човек..... Гледахме някакъв р-т Бъфало в Люлин....?

В Горна Баня (също е западна част  Mr. Green )- ресторант "На Върха". Имат голяма поляна за игра + люлки и батут

# 553

В Горна Баня (също е западна част  Mr. Green )- ресторант "На Върха". Имат голяма поляна за игра + люлки и батут
Да, изглежда добре. Благодаря за препоръката.

# 554
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали ресторант с детски кът - с батути напр, хубава градина. Живеем в Младост, но може и в Студентски град, Дружба, Слатина) Синът ми става на 6 скоро, та се чудя къде да празнуваме?

Общи условия

Активация на акаунт