Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 133

• 98 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Aз да покажа последната ми тортичка,има доста недостатъци,ама.... За капак пратих мъжа ми да я свали от колата и да запалят една от тези димящите свещи като влизат,за да изненадаме рожденичката, е да ама вън започнало да прехвърча сняг и никой не се сетил да ползва чедър,та цялата торта е в снежинки,а аз не можах да я снимам преди това,защото ни изгоряха няколко крушки едновременно и светлината в къщи беше ужасна.Вътре е с ванилови блатове,маслен крем и много плодове(опитах се да направя нещо като плодовата пита на сладкарница неделя),получи се много вкусна. Рожденичката до последно не даваше да я отрежем,много си я хареса и каза че сърце не и давало. Mr. Green

Както се вижда боядисвах след като я покрих и изглежда ужасно,щях да правя шоколадово тесто за по-лесно боядисване,ама чак след като си направих моя фондан се сетих че съм объркала нещо.Предния път като се опитах да го оцветя в тъмно кафяво стана много ронлив и затова сега първо покрих и след това боядисах с гъбичка,ама много неравномерно стана,предполагам че няма и как да стане по -равномерно с този метод newsm78
A за обувката да кажа че правя за първи път и много останах доволна от резултата,нея си я харесвам.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 11:47 от babybu

# 541
Дитсан от цялата работа разбрах че не всички принтери стават. Трябва да си имат опция за ядливи касети с мастило.  Много ти благодаря.Значи зареждаш съответната хартия и печаташ  .
Тортичката е много сладка станала и пак силно те подозирам че си я направаила пак голяма  hahaha Heart Eyes

Бейбибу тъкмо се зачудих що е на петна то сняг . Бял кахър . Иначе не е много изпипана но пак е хубава. Може и по-чистичко да я барнеш ако я правиш втори път. Апък за боите и фондана ако ще правиш нещо което правения фондан не понася  по-добре да си купиш за да си оцветиш като хората. Щяла е да стане по-хубава тортичката. Най-важното е че са я оценили и са я хапнали с кеф. А обувките не са много лесни за правене . Браво . Heart Eyes Ох и да не забравя - продават се специални гъбички за боядисване с ядливи бои. С обикновенна дунапренка не става. Виж в онлайн магазините . Аз се пробвах ама накрая отидох и си купих една за 11 долара. Сърце ме заболя - тя е съвсем мъничка  Twisted EvilОбаче върши перфектна работа . Става равномерно и хубаво. И то с влачене а не с потупване .

Виж колко гладко можеш да боядисаш с това

Пам 73  честити първи китки на тел  Hug Сполучливи са макар че нямаш всички необходими материали и бая с озори  Hug Следващия път ще е по-лесно с материалите.

Бейбибу
я сега кажи как прави надписите и знаците на Луи Витан ако не е тайна  Laughing

Елч  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:33 от Felina

# 542
Felina виждала съм тази гъбка но си мислих че е за някакъв ефект с боядисването,а не че става равномерно с нея newsm78. Ще си взема една.Иначе надписи и всичко съм правила на ръка с четка.

# 543
Felina заинтригува ме с тая гъба Wink ще я сложа в списъка на чакащите неща,че последно време поръчвам доста и мъжа ми казва,че Китай за нас работел Wink  С какви бои я ползваш гъбата? Сухи или гел и не поема ли самата гъба доста боя  newsm78 Да не стане зян боята де Wink ,че и без това не са от най-евтините.

# 544
Бейбибу , зачудих се да няма някакви стенсили / Благодаря за отговора . Много добре си се справила с тях.   bouquet

Пам аз пък си мислех че Китай за нас работи хахахаха . Ей с този вид бои мажа но може би става и с друг. Има хубава покривност и не ходи много зян в гъбата. Ама не може без хич все пак Simple Smile нали боядисваш , има разход .

# 545
  • Русе/Germany
Да се разпиша и аз, че скоро не съм

metchopooh, много хубави бисквитки! Кръстчетата са уникални Wink Шарения фон и мен малко ме обърка в първия момент, докато фокусирам какво да гледам, но като ги видях ... Heart Eyes Влюбих се в тортата за РД-то на племенника ти Hug Много много хубава и много цветна и весела! Супер Simple Smile
teditoS, тортата за прощъпулника е много нежна и много красива. Обувките са станали страхотни. Браво!
Елч, имала си препятствия, но тортата е станала хубава. Харесвам нежните и изчистени торти Simple Smile
Felina, думи нямам  Hug Уникална си, и тортите ти също. Голям късмет си имала със сватбената торта, но важното е, че всичко е свършило добре и всички са били доволни  Wink  bouquet Свещите са много много хубави Simple Smile
МаринаД  newsm20 Не знам какво да кажа   bouquet Страхотни торти правиш!!!
ani_d, смърфовете са ти просто страхотни. Не знам какво има още да се желае от тях  newsm78 Всеки с физиономийка и много изпипани  Naughty
ditsan, те много инфо са ти дали за тази торта Whistling Супер са принцесите!
Pam73, и ти с препятствията Hug Хубавото е, че си измислила място за съхранение, че е грехота да се даде на лисиците  Naughty Суперска е!
babybu, браво и на теб! Нищо че е наваляна от сняг Hug
Аз си боядисвах черната торта с обикновена гъба за чинии  Embarassed на мен ми хареса как се получи, и мисля така да си карам Crossing Arms
Нямам къде да съхранявам вече всички сладкарски инструменти и чаркалаци, и съм се спряла малко. Поне докато си отида до България Naughty За жалост на моя мъж  Whistling
Сега си умувам за някаква идея как да си ги подредя по някакъв начин и да са малко по-компактни, че са в едни кутии.

Захванах се с една торта, свеки ще ни идва на гости и синчето ми като разбра каза "Мамооо бъзо бъзо, павим тота!" И аз какво да правя се захванах (само това чакам, повод да има). Сега направих  крем Ганаш (за пръв път), и се надявам да се разберем. Нямам си и на идея каква ще е украсата на тортата  newsm78 Ще мисля нещо бързо, че нямам ни едно цвете направено или нещо друго което да мога да използвам.  Crossing Arms

# 546
Snejinka Аз си държа нещата за тортите в ей такива кутии
Има ги в най-разлчни варианти на разделенията вътре. Имам 5 такива вече с кътъри , панделки и силиконови молдове и какви ли не още шашкании. Отделно имам 4 ей такива за по-едри неща . много са ми удобни защото събират много неща и са прозрачни виждам какво има без да трябва да ги отварям и да ровя. И отделно едно такова на колелца и си редя кутиите отгоре на него Вътре боички и всякакви други с по-особена форма държа и шрифтовете и тн . Така вкарах в ред всичко че беше лудница . Особено като почна да работя много се изнервях от тва ровене . А инструментите за моделиране  и четките , клещите и  точилките са ми в две вазички метални от Икеа и гутоу . Ако ти допадат такива кутии има в магазините за инструменти . Вероятно в магазини като Практикер и Бриколаж също .  

# 547
  • Русе/Germany
Felina, благодаря ти! И аз съм с такива прозрачни кутии, четки и малките инструменти са в несесер. Купих си една много хубава кутия онзи ден, само чакам да имам малко време без дребния и да я подредя. Ей такъв шкафче на колелца искам и аз!!! И да се заключва Naughty Държа кутиите на възможно най-високия рафт и шкафове, и като тръгна да смъквам става едно катерене ooooh! и моя мъж каза, ще търсим нещо на колелца и да се заключва.
Аз като знам колко много неща има на пазара, и като си представя, че много от вас имат повече и от моите чаркалаци  Whistling В следващата ни квартира ще си имам стая само за моите си неща Naughty

# 548
пам, много е готина бременната торта! много нежна и стилна. аз дори бих сложила още по-малко цветя, но и така е супер! искам и аз такова коремчееее! Simple Smile

бейбибу, браво, че са си харесали тортичката! предполагам, че има и някаква идея.

фелина, тази гъба ме впечатли! Simple Smile

аз засега си държа нещата в един от големите органайзъри за чекмеджета, но понеже в шкафа ми остава неизползвано пространство мисля да си взема някаква от меките кутии за съхранение, по-висока.
и да ви се похваля онзи ден от икеа си взех една въртяща се дъска за сервиране, която слятам да използвам за торти Simple Smile)) че все ме болеше сърцето да дам 60 лв. за истинска въртяща поставка за торта Simple Smile

днес смятам да направя един опит за шарен блат, просто опит. подариха ни това http://www.aromashouse.com/index.php?page=shop.product_details&a … id=94&lang=bg
ама нещо не ми е ясно как точно ще стане и по-точно как да разделя сместа, та мисля да пробвам сега, за да съм спец за рд на мм. той пък нещо се ослушва за празнуване. колкото аз си обичам рождения ден, толкова той не. не го разбирам аз това! Mr. Green

# 549
Ами идеята е че моята приятелка адски много пътува,всеки месец 1 седмица не е в бг.Много обича чанти и обувки(няма да ви казвам каква колекция има и от двете), а и това е любимата и марка.Та аз съм уцелила и цветовете,защото тя веднага извади същите чанти и голяма фотосесия падна  Joy

# 550
Влизам специално да благодаря на Mishoka за всичкото внимание и време което отдели да ми отговаря и обяснява най-подробно   bouquet -Благодаря ти!Златна си да знаеш  newsm53 !
Marieta пробвах крема и в твоят вариант стана невероятно вкусен   bouquet благодаря ти!
мегало тортата с орхидеята е страхотна.
мечо и твоите торти са много красиви.
Snejinkaaa нямам думи за първата ти торта,явно си талант!
Felina и твоите торти са много красиви,но Коледната ми е фаворит-като приказка е!
Маринад тортата за кръщенето е направо приказна   bouquet
Елч на мен пък ми харесва как са се получили малките тортички,много са нежни.
ditsan много сладка се е получила тортата със снимката,на мен този вид торти са ми много безлични,но тази се е получила с допълненията много сладко.
ani_d много сладки са се получили смърфчетата ти
Сега да ви покажа аз какво сътворих...пак да кажа с големи напътствия от Mishoka
- тази е на каката
-тази е на малката,като замисъла беше да е на 3 етажа,но в последния момент половината гости се оказа,че няма да идват и единия етаж си го хапнахме готов в къщи.

# 551
Влизам специално да благодаря на Mishoka за всичкото внимание и време което отдели да ми отговаря и обяснява най-подробно   bouquet -Благодаря ти!Златна си да знаеш  newsm53 !

Как ме изтипоса пък ти  Embarassed
Трябва да ти кажа, че си се справила просто страхотно! Особено тази с кукличката много ме кефи!

# 552
  • Русе/Germany
Чудих се аз на фондана на Felina, как се цели и как е мек, е днес видях за какво чудо иде реч.
Felina  newsm20 newsm20 newsm20 не те знам какви нерви си имала да покриеш голяма торта с такъв фондан!!!

Ето и моя много нервен опит, страшен целулит и голяма катастрофа от към обличане и измазване на торта. Едно че тортата не беше стегнала (нямах време да чакам) когато тръгнах да я измазвам с Ганаш (скоро няма да пробвам отново), второ с Ганаша не се разбрахме, трето фондана беше УЖАСЕН и четвърто имах помощник с две много бързи ръчички  Tired

Ето повече снимки: http://www.flickr.com/photos/107773513@N05/11306854365/

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 15:43 от Snejinkaaa

# 553
jiorjita Браво и от мен,страхотно си се справила,а тортата с кукличката е супер,много ми хареса.Кукличката само от фондан ли е? и балоните и те ли са само от фондан или отдолу има и друго!

# 554
жоржита, и на мен тортичката с куклата ми харесва много, особено долния етаж! много готина!

снежи, с целулит или не тортичката ти е много готина! много ме кефи идеята за отгоре! ама и дцетенцата са ти готини. изобщо красива е тортичката много! пък то е ясно, че понякога имаме проблеми, случва се. а как я направи толкова висока?

Общи условия

Активация на акаунт