Петокласници - 2

• 50 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • I want it all and I want it now.
Ние  се мъчим с неправилните глаголи по английски.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 08:57 от Syn

# 601
  • София
по география се очертава тест върху природните зони.
Голямо объркване настъпи, трябва още да ги преговаряме.

Направете си една табличка с осем клетки по хоризонтала - климат/почви/местоположение/релеф и т.н, по вертикала зоните, и да си я попълни сам, много по-лесно се запомнят.

# 602
  • Бургас
и ние сме на последния урок от раздела по География, днес щели да правят преговор и следващата седмица - тест, през трите почивни дни ще преговаряме, при нас Географията се очертава най-лесния предмет,   17 деца имаха 6 за срока, останалите 11 деца -5,  при вас така ли е, предметът ли е лесен  или просто на нашата госпожа е ниско нивото

# 603
Вие ме стреснахте с тази География, въобще не съм гледала до къде са от Декември. Питам го има ли нужда да го изпитвам, казва- не, тоест ясно му било всичко. То в такива случаи на контролните лъсват нещата.

Бети,Чудесни постижения, поздравления!
Какво като е тогава Рд? Ще бъде със съотборници и приятели, а  с вас ще го отпразнува като се върне.

Syn, според мен може да завърши с двойка срока, но няма. Peace

# 604
  • I want it all and I want it now.
Според госпожата така ще ги стимулира да учат повече  Mr. Green
Иначе не може да овладее класа и в часовете и е хаос.

По география и ние имаме 6.

# 605
  • Варна
Географията е един от най-трудните предмети за моето дете и за класа като цяло. Доколкото знам никой няма 6. Има няколко петтици и останалите са 4 и 3. Детелина има 4. Имат господин  и като ги вдигне на устно изпитване си забравят и името. Голям стрес е. Детето казва, че само като си чуе името и почва да трепери. Вече правиха теста за областите. Утре като го върнат ще кажа какво е включвал.

# 606
  • Бургас
Деспина, Географията е един от най-трудните предмети за моето дете и за класа като цяло
явно от преподавателя зависи, нашата госпожа е готина, а за втория срок, понеже е само 1 час, каза, че почти няма да изпитва устно, така че трябва да се постараем за теста,
моля който има вече има върнат тест, нека да сканира и пусне в пощата

# 607
И при нас се оказва труден предмет географиятя. Преподава директорът и е много взискателен. Единствен той изпитва и устно. Повече от 5-ца на устно изпитване не е писал. Иначе детето не го затруднява материалът, но резултатите не ме задоволяват. Първият срок нямаха срочни оценки.
Gerka, права си, и аз така си помислих, че можем семейните тържества да ги отложим със седмица. Laughing

# 608
Може ли и на мен паролата за пощата на лични..Благодаря предарително  bouquet

# 609
И на мен, ако може да ми пратите паролата. Благодаря.

# 610
  • у дома
Какво харесват момичетата на тази възраст?
Момчета?  Mr. Green
Предложенията на gerka са супер.

Аз на последните два РД,но на момчета  подарявах това http://www.sportsdirect.com/dunlop-suitcase-20-inch-709901?colcode=70990103 -пожънаха невероятен успех  Embarassed

По география последно учи за океани и течения,обаче те имаха  първия срок 1 час седмично-няма много шестици в класа,на родителските срещи имаше все недоволни от оценките от тестовете-моето има като оценки 6,5,като теста,на който има 5 го пратих в пощата и за мен си е за 6,ама не се задълбочавам...Обаче и той ще прави контролно в четвъртък и ако някой има предишно контролно  от тези които са с 2 часа седмично моля да го качи в пощата за упражнение...

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 23:23 от svetlaem

# 611
  • Бургас
сега сканираn и пуснах в пощата тест по Гео от нашите Тренировъчни тестове, на материала от Релеф до Природни ресурси ще бъде нашето контролно, днес имаме Ист. и с ужас установих, че наближаваме последния урок от раздела  и скоро ще имаме тест и по История., значи ще трябва основно да преговаряме 2 предмета, особено по история е голяма мъка с тези безброй имена и дати, добре,  че ще почиваме 3 дни, та да има време

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 09:06 от asya02

# 612
  • най-шареното място
Светле, много интересен подарък.
На момичета малки чантички тип портмонета/калъфи за телефони жънат успех, аксесоари разни за коса при дългокосите. За момчета PC игри.
Детето пита директно и/или проучва дали е удачен подаръка. Понякога при липса на отговор сме купували и книги. Знам, че колкото и да са хубави не го броят за подарък, най-често, но поне са забавни когато нямаш никаква идея.

И при нас географията е два часа този срок. Нямам идея докъде са стигали.
И контролните не са обявявали май. В очакване на баба Марта и националния празник съм, за малко почивка.

# 613
по география се очертава тест върху природните зони.
Голямо объркване настъпи, трябва още да ги преговаряме.

Направете си една табличка с осем клетки по хоризонтала - климат/почви/местоположение/релеф и т.н, по вертикала зоните, и да си я попълни сам, много по-лесно се запомнят.

благодаря Шарки. Ще го направим.

# 614
Добре мина родителската снощи. Нямаше конкретни оплаквания към моето дете този път. Вече ги познават учителите и поименно казваха какви са им впечатленията. Доволна съм, похвалиха го почти всички. Само не дойде директорът, по география, а ми се искаше да чуя той какво мисли за него.

Общи условия

Активация на акаунт