Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, страхотни сте! Вдъхновение сте за толкова вкусни и нови рецепти.
А ето нещо скромно и от мен  Blush

и за десерт:
Последния ми любим сладкиш Grinning

# 361
  • В царството на игрите:)

ExquisiteS, последният ти любим сладкиш е....??? Flutter Изглежда много апетитен!

# 362
Разногледа станах, много вкуснотии отново.
Мими, облизвам се на този лучник, вече 3ти ден   bouquet.
Вземам си порция воденички и крилца от Карола, от Лабрекс си грабвам мъфина (много са хубави тези на Снежко, у дома само тях правим, слагам и кашкавал в сместа, стават чудни)
milmich , става ли мазна куркубинята? Отдавна и се каня и все не стигам до нея. Много хубав покрив.
lu4a, много хубави фунийки, на мен не ми стигат нервите да ги завивам  Blush
Fortuna, апетитни ябълки.
ExquisiteS и аз се нареждам за рецепта, сладкиша изглежда много сочен

От мен Добуш торта

Скрит текст:

Остатъка от крема

Печени ребра с картофи

Пиле фрикасе

Гъбена супа с припънки

# 363
Куркубинята става много вкусна и на мен поне не ми е мазна. След като се извади от мазнината я сложих на хартия.

# 364

ExquisiteS, последният ти любим сладкиш е....??? Flutter Изглежда много апетитен!
Благодаря! Наричам го "Какаово изкушение",а ето и рецептата:
http://kulinar.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0 … _l.r_i.45528.html

# 365
  • София
ExquisiteSможе ли да споделиш рецептата за чушките  Praynig
Скрит текст:

# 366
  • София
След като се извади от мазнината я сложих на хартия.

Чудих се известно време ама нали уж в рецептата пише, че веднага се слагат в сирипа.  Rolling Eyes

# 367
ExquisiteSможе ли да споделиш рецептата за чушките  Praynig
Скрит текст:
О, няма нищо сложно, рецептата за панирани пържени чушки! При мен се получава тази пухкава коричка, понеже овалвам в брашно и топвам в яйцето по 2 пъти. Също така оставям ги известно време (10-15мин.) преди да ги метна в тигана да престоят с панировката, за да залепне по-добре.
Успех Blush

# 368
Леко нескопосана снимка, но пък стана страшно вкусно!
Кус-кус със зеленчуци и сурова наденичка:
Скрит текст:

# 369
Mimi0585, много благодаря!  smile3525

# 370
polly с теб веднага правя бартер торта добуш/може и крема/за лучник  Heart Eyes Hug.ExquisiteS сладкиша изглежда много апетитен.От мен палачинките на Селма И кекс който трябваше да стане по ефектен но жълтъците ми изиграха лоша шега толкова бели бяха.

# 371
# 372
След като се извади от мазнината я сложих на хартия.

Чудих се известно време ама нали уж в рецептата пише, че веднага се слагат в сирипа.  Rolling Eyes

Говоря пълни глупости, т.е. пиша....Естествено че се слагат в сиропа веднага след пържене, а след това ги сложих на хартия.

# 373

polly , мъфин (права си, че са много вкусни Heart Eyes) срещу чашка с кремче! Grinning  bouquet
Fortuna, добре дошла!  bouquet Любимото ми грахче, като бях студентка, всички му се мръщеха, само аз бях доволна! Laughing
mimi0585, в пастелни тонове ти е кексът, но пък е много апетитен! Heart Eyes  bouquet

Сладкиш с карамелизирани ябълки, круши и орехи.

# 374
polly  Изглежда страхотно  тортата Добуш  ,  може ли рецептата  Praynig

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт