Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Аз обединих някой от нашите ястия през изминалите дни:

# 346

kostilq, слънчево цвете!   bouquet  chef
Тина-Рина с много вкусотии! Heart Eyes    bouquet  chef
mimi0585, не стига, че прекалих тая вечер, ами сега и лучник искам! Heart Eyes Embarassed Чудесно изглежда!    bouquet  chef

Шоколадовият сладкиш на Сладка хапка    bouquet във вид на мъфини,

пак тутманик на пръчици,

и пак солените мъфинки на Снежко.   bouquet

KaRoLa и тя с куп вкусни неща, аз се чудя защо не мога да публикувам! Heart Eyes Laughing  bouquet  chef

# 347
  • В градината...
m1ma, сладкишът с триците сигурно ще е много вкусен - непременно трябва да се пробва  Peace

# 348
на сладкото от ябълки какво съотношение слагате ябълки и захар? аз като ги нарежа н еммога да преценя newsm78

# 349
Аз карах на око и вкус,затова нямам съотнощение. Бърках, пасирах...каквото е станало, това е, много се изнервих,даже не знам що се хванах ама ми беше жал за ябълките.

# 350
Аз карах на око и вкус,затова нямам съотнощение. Бърках, пасирах...каквото е станало, това е, много се изнервих,даже не знам що се хванах ама ми беше жал за ябълките.

По принцип 1:1 плод - захар, но и аз карам на око и винаги слагам по-малко. Съобрази и с ябълките, дали са сладки или по-кисели. Peace

# 351
Mimi0585, може ли да помоля за рецептата за този лучник? Очите ми останаха в него, прекрасен е!
Благодаря предварително и хубава вечер! Simple Smile

# 352
  • Русе
Mimi0585, може ли да помоля за рецептата за този лучник? Очите ми останаха в него, прекрасен е!
Присъединявам се към молбата за рецепта! Разкошен е, mimi0585Hug

# 353
Присъединявам се към молбата за рецепта! Разкошен е, mimi0585Hug

Благодаря ви момичета.labrex  Hug Тестото направих от 1яйце+1белтък/жълтъка за намазване/300мл прясно мляко.2суп лъж кисело мляко.4суп.лъж олио.1суп.лъж сол.1ч лъж захар.1пък суха мая/аз предпочитам жива/около 700гр брашно.Плънката е от кромид лук.праз лук.червена чушка /подправки каквото обичате аз сложих копър и чубрица/задушени в мазнина.

# 354
  • при най-добрия мъж...
Indira , моля те дай рецептата за тази бисквитена торта? Praynig
Или ако някой друг я е правил!!! Simple Smile

Здравей,извинявай,че закъснях с рецептата,но не съм влизала събота и неделя.Рецептата съм  записвала пак от тук,но не помня ника на момичето.
Скрит текст:
Бисквитена торта
5-6 пак.по 155 гр обикновени бисквити
1 л.пр.мляко
1/2 пак.канела
1 пак.кр.масло
150 гр.пудра захар
200 гр.смлени орехи
200 гр.натурален шоколад

Бисквитите се трошат на едро,смесват се с канелата,захарта и орехите.Може да се добави и ром.Шоколада и маслото се разтопяват на водна баня и се смесва с бисквитената смес.Накрая се добавя и млякото малко по малко,докато стане мокра,но не течна смес.Поставя се в тортена форма и се оставя в хладилник,за да стегне.Декорация по желание

Сега видях,че и Дес е дала същата рецепта,наистина става бързо и вкусно.Изчезна буквално за часове  Grinning

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 11:06 от Indira

# 355
  • В царството на игрите:)
Покривче с маслен крем, медена торта, куркубиня и банички - мъфини

# 356
milmich, много хубаво покривче  bouquet аз съм го планувала за коледните празници.

labrex , останаха ли пръчици, толкова са апетитни ( аз месих нещо вчера, но хич не ми се получи и сега благородно ти завиждам  Hug)

Неделната ни закуска -Фунийки с бутер тесто и солена плънка - сирене, майонеза, кис. мляко

И една със сладко от боровинки за сина ми Peace

# 357
Здравейте! Приемате ли нови попълнения? Отдавна следя темата и често съм ползвала идеи за това какво да сготвя. От мен:
 Грах с картофи, Тиквички с ориз, Печени ябълки на фурна:

# 358
mimich  моляте пусни рецептите за покривче и медена торта ,че имам именник в събота съпругът! Grinning

# 359
  • В царството на игрите:)
mimich  моляте пусни рецептите за покривче и медена торта ,че имам именник в събота съпругът! Grinning
Покривчето е по тази рецепта, но отгоре не съм сложила течен шоколад, а натрошени бисквити
http://mycandykitchen.blogspot.com/2012/01/blog-post_03.html
А медената торта е смесица между тези две рецепти. Блатът е на втората, а крема е от квасена сметана и сгушенка.
http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/04/2.html
http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/04/blog-post_30.html
Стават много вкусни сладкиши
Скрит текст:
Някой знае ли дали дамата от блога с морковените торти пише тук? Страхотна е:)

Общи условия

Активация на акаунт