Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Пита и разрез на торта Династия.

# 331
Eто ги солените пръчици в мое изпълнение,да не видя нещо и аз Mr. Green Много се харесаха и на деца и на мъж:)

# 332
Бисквитената торта на Индира много ми прилича на тази на Fresa която правих преди време.а именно:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443744.msg20634346#msg20634346
Дано Индира се включи да сподели и нейната рецепта Peace

Дес, благодаря за рецептата! Тези дни ще я пробвам.   bouquet

# 333
  • София
Да не видя нещо, видях от Росонера гьозата,но и други подобни гледах - едни варени, едни пържени, едни на пара , та накрая една комбинация от няколко рецепти.

Дес,  newsm10 !

# 334
От мен - мусака с елда.Идеята ми е от тук http://magyclub.com/musaka-s-elda/.Аз прибавих и 100 гр. топено сирене.Заливката е тазиhttps://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png.Вече я правя само по този начин,става много вкусна и пухкава.

за десерт - отново нещо с трици  Embarassed.Взаимствах от тук http://forum.say7.info/topic68782.html,но промених доста рецептата.Освен морков,сложих настъргана ябълка и круша и повече трици....

Стана много сочен и вкусен сладкиш.

# 335

баница

мусака от тиквички

реване

агнешко с картофи в гювеч

# 336
Мими0585 страхотни тортичка и пита   bouquet
Лабрекс и при теб както винаги е много вкусно-може ли рецептата на тутманика на пръчици,много е апетитен,а у нас тестените изделия са на почит
За Лабрекс и всички останали bouquet Hug newsm51 smile3525 smile3501

а у нас тези дни-баничка със салам и сирене и домашно кисело мляко

кекс със сладко от зелени смокинки

гювеч

бутчета с картофки

макарони със сирене

мекички

омлет с гарнитурки

Весел и топъл ден на всички!!!

# 337
  • Бургас
Добра Неделя!
Изумително вкусно при всички!  chef  bouquet

У нас Рибена чорба

и Сладкиш с круши

# 338
  • София
Трицветния крем, който коментирахме преди няколко дни

и соленки и сладки с крем сирене от тук

# 339
Картофени крокети със салатa и закуски

# 340
Здравейте!

Roh Alby , V.A.V.A  извинявайте за закъснението  Embarassed, ето моята рецепта
Скрит текст:
аз правя макароните тип изчистване на хладилника: изсипвам  макарони (спагети, фусили, пене или каквато паста имате) във вряща подсолена вода и варя до готовност, може малко по-сурови, но не и да се разварят.
В отделен съд на котлона ( по възможност дълбок, защото добавям макароните накрая при соса) слагам малко масло да се разтопи и какъвто колбас имам нарязан на кубчета (шунка, филе, кренвирши), нарязани гъби и задушавам леко, след това изсипвам течна сметана, разбърквам изчаквам да заври леко и добавям сирена, пак каквито имам (бяло саламурено, топено, синьо, кашкавал или каквото обичате) бъркам да се разтопят и добавям изцедените макарони, разбърквам леко и това е – сервирам с настърган кашкавал отгоре.

Madla благодаря!  Hug

Видях чудни питки, торти и ястия - БРАВО момичета възхищавам ви се как успявате   bouquet

Аз май само събота и неделя успявам да снимам нещо - отново сандвичи и купчинките от кайма на labrex  Hug много са вкусни и са любими вкъщи, както впрочем всичко което съм пробвала от рецептите ти - labrex ти си знаеш от преди, че съм ти фен   bouquet

Скрит текст:
до скоро, сега отиваме отново в парка да се порадваме на слънцето, че имаме и домашно, като това което правихме до сега

# 341

...Лабрекс[/color] и при теб както винаги е много вкусно-може ли рецептата на тутманика на пръчици,много е апетитен,а у нас тестените изделия са на почит
дорка, това си е традиционният за нашето семейство ТУТМАНИКЪТ НА МАЙКА, само използвах оформянето , което видях при росонера и Тайна  bouquet. И взе та се оказа, че тутманикът на пръчици бил по-вкусен от оня завития на охлюв. Grinning Можеш да си използваш тестото, от което правиш тутманик, да разточиш на правоъгълник, но не тънко, да намажеш отгоре с разтопено масло, да сложиш смес от яйце/а и сирене, но да не е течна, по-гъста да е, захлупваш едната половина върху другата, режеш на ленти, усукваш ги и това е. Аз оставям да втасат (само това им е втасването), мажа с яйце+прясно мляко+олио, (понякога и не мажа с нищо) и пека. Бързо ми стават, за 15 мин в моята фурна.  bouquet

vesi_nn, ти правиш храната на художествено произведение, каквото и да поднесеш, все ще се приеме в тоя вид. Радвам се, че сте харесали купчинките, отдавна не съм ги правила, но наистина стават вкусни!  bouquet  chef

dii_ana, срам не срам, захласнах се в муцунката от последната снимка! Много е сладка! Heart Eyes  bouquet

Дес, всичко е неустоимо!  bouquet  chef

huliganka , на 200% ти вярвам, че е невероятна тортичката! Heart Eyes  bouquet  chef

# 342
От мен тестено цвете с кашкавал

и още една снимка Simple Smile

# 343
 kostilq, много красиво цвете!

От мен - мекици

баница-пица

нарязана

телешко винен кебап

свинско със сос от топено сирене и орехи

мъфини с банани

# 344