Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Кюфтетата на Гисчо още довечера ги почвам Peace  bouquet, но ще сънувам кракерите на _Ели_ филаделфия и чушки Heart Eyes
lanvinka, прекрасна торта  bouquet

Гювечета от снощи

# 631
lanvinka, много хубаво изглежда тортата ти. Само сметана ли слагаш?

# 632
  • При децата ми

Lanvinka, може ли и рецептата за тортата? Изглежда страхотно!
Как го правите това със скрития текст? newsm78 Пробвах, пробвах и се отказах...

# 633
  • В царството на игрите:)
lanvinka, и аз да се присъединя към въпросите. погледнах рецептата в блога ти, но не можах да разбера защо тестените топки са 8, а само 5 се използват за блатовете. Какво правиш с останалите 3 топки? newsm78

# 634
Ето рецептата за Френската селска торта:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/11/blog-post_5.html

Hug  bouquet

# 635

lanvinka, сигурно е вкусна тортата, направена по този начин! Влюбена съм във френската  на Канея, нарочно спрях да я правя, изчезва за нула време. Heart Eyes  bouquet

Lanvinka,

Hrispa76, пишеш каквото искаш или слагаш снимка, маркираш написаното и кликваш на 8 иконка от първия ред.  bouquet

Лучени хризантемки.

# 636
Слънчева питка Simple Smile
http://mousseofcoloursanddreams.blogspot.com/2013/11/blog-post.html

Прекрасни са всичките ви предложения, момичета! Слънчев и усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 637
  • София

Усукана питка със сирене и масло.

# 638
Благодаря ви, момичета! bowuu  bouquet
(момчетата нещо ги няма напоследък newsm78...)

lanvinka, не знам с кой да е същия соления ми кекс newsm78 ...ако имаш предвид този на rossonera, не, не е същия.
Моя е по рецепта, която често ползвам и винаги се получава добре:
Скрит текст:
3 яйца
400г кисело мляко
1ч.л. сода бикарбонат
1/3 ч.ч. олио
2 ч.л. сол, шарена сол, щипка черен пипер (по желание)
200г натрошено сирене
100гр. кашкавал, нарязан на кубчета
2 ч.ч. брашно

Разбиват се яйцата, добавя се киселото мляко с разтворената в него сода, олиото, солта, подправките, брашното и накрая сиренето и кашкавала (в този случай използвах Едам и добавих 1 стрик, ситно нарязан праз лук). В кексова форма/или тавичка/ се изсипва сместа слага се в загрята фурна на средно положение на скарата.
А рецептите за конфитюра и кракерите са над снимките, дала съм линкове, защото и двете неща не съм ги измислила аз. Peace

Гисчооо, страшни кюфтета! Peace Добре ме подсети, че скоро не съм правила подобни!  chef
Лабрекс, ако тоя лук е толкова вкусен, колкото е красив, значи е цяло чудо! smile3501
На rossonera гьозата, пак е много примамлива! Crazy
lu4a, чудно гювече...ще трябва да изровя и моите, отдавна не съм правила Blush Peace...

Пък у нас имаше...

Супа от праз и бекон със сметана

Пилешки хапки със сметана, заквасена сметана и копър, в компанията на Фокача с газирана вода по Пеп-4о

Приятна вечер!  bouquet

# 639
Лабрекс, ако тоя лук е толкова вкусен, колкото е красив, значи е цяло чудо! smile3501

_Ели_, повече е вкусен, отколкото красив лука, ама то, щото такъв го докарвам. Все си викам ще съм по-търпелива и внимателна, когато го приготвям, но май все гледам по-набързо да стане. Е, някой път......може би..........
А погледни ТУК какви са красоти. Peace

Много апетитна супичка си приготвила! Heart Eyes  bouquet

# 640
# 641
  • Русе
lanvinka, страхотна торта!
labrex,красив е този лук наистина,а по-назад едно желе от дюли видях чуднооо!  Crazy
На пеп-40 да не забравя да спомена еклерчетата,които много ми харесаха и в сладък и в солен вариант.  Hug
Сладкиш по рецепта на Capt_Flint, при мен с ябълки и грозде.Благодаря за рецептата! Hug

# 642
  • В царството на игрите:)
Ето рецептата за Френската селска торта:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/11/blog-post_5.html

Hug  bouquet
Благодаря за рецептата..Аз честичко посещавам блога ти, но пак не разбрах защо топките са осем, като блатовете за тортата са 5. Какво става с трите отделени топки? newsm78

# 643
milmich, аз съм писала и в публикацията, че съм стъпила на рецептата на сладкарница Канея по отношение на блатовете: http://www.kaneia.com/topic/4/
И там тестото се дели на повече топки, а за тортата са нужни само 5. Останалото тесто можеш да разточиш и изрежеш с формички за сладки и да направиш меденки за децата или да разточиш и да използваш за пай с тиква например.  Peace

# 644
  • При децата ми

Lanvinka,

Hrispa76, пишеш каквото искаш или слагаш снимка, маркираш написаното и кликваш на 8 иконка от първия ред.  bouquet

Ааа, маркирвам значи! Simple Smile Е те това съм пропуснала!
Лабрекс, благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт