Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Catalunya
tortilla Simple Smile

# 616
  • София

Най- любимите  Hug Лабрекс, страхотни са. Препоръчвам да правите двойна доза  bouquet

# 617
  bouquet Ще ги пробвам! Благодаря!

# 618
Соленият кейк на Росонера изглежда фантастично  Grinning
Лабрекс, идеята за бутерките със спрайт ме грабна - пак ще имаш кулинарно присъствие на нашата трапеза  bouquet

пеп-4o, от теб си заплювам еклерите с бананов крем...много обичам еклери Simple Smile
 От мен нещо, което съм правила и друг път, но май не съм го качвала тук - Морковен кейк с глазура от сирене Филадефлия

http://cuisinaria.blogspot.com/2013/01/1-14-2-2.html

# 619
Добър вечер, в новата седмица Hug...
Страхотни неща сте направили всички, през уикенда и преди него! Peace

mimi0585, моля те, моля те, моля те Praynig Praynig Praynig...сподели как направи тази изумителна, карамелена тиква! Crazy Не ми излиза от ума, откакто съм я видяла! ooooh! Crazy
zornitsa, Честит ти рожден ден, макар на патерици!  bouquet Чудесна тортичка си си направила! Peace
Честит рожден ден и на момченцето на stefi_sv  ura.
Capt_Flint, много харесвам нещата ти, Peace както и тези на rossonera и lanvinka! Peace Peace
На Madla, кренвиркашкавалките са чудесна идея и в най-скоро време ще се правят! Crazy
Пепи и Лабрекс, както винаги, с много изкушаващи предложения! bowuu Peace

А пък аз се заиграх отново с Конфитюра от червени чушки и комбинирайки го с Картофени кракери по Йоли, получих чудесно предястие за гостите на неделния ни обяд. Blush

Конфитюра....

...Кракерите...

и резултата Grinning (Кракерите са намазани с Филаделфия под конфитюра)

Освен това, правих и...
Бобат...много ни е любим! Благодаря, Лабрекс! bowuu  chef

Салатки

Последно - масата (имаше задушено телешко с гъби, в компанията на Пилаф, но не снимах по-нататък, а и вече досадих ...пък дори нямаше определен повод за този обяд) ooooh! Blush

Хубава вечер на всички! Hug

# 620
Ох Ели как ме разсмя с тази тиква  hahahaВеднага ти я казвам и можеш да я почваш.Няма нищо особено и съм сигурна че всички са я правели.Карамелизирах в тава захар /повечкоооо/и още преди да се е втвърдила слагам предварително нарязаната на парченца тиква с кората на горе.Малко вода в тавата и печеш.Това е.Може да направим бартер с конфитюра

# 621
Ох Ели как ме разсмя с тази тиква  hahahaВеднага ти я казвам и можеш да я почваш.Няма нищо особено и съм сигурна че всички са я правели.Карамелизирах в тава захар /повечкоооо/и още преди да се е втвърдила слагам предварително нарязаната на парченца тиква с кората на горе.Малко вода в тавата и печеш.Това е.Може да направим бартер с конфитюра

Аааа...смей се ти, ама аз мира не мога да си намеря Joy...така си я докарала, чеее smile3555 Laughing...супер е направо! Peace
Иначе и аз така я пека, уж, обаче не ми се е получавала чак толкова карамелена...явно ще трябва да увелича количеството захар Crazy.
Конфитюр не остана (пак) ooooh!...няма да правя скоро, че изчезва за отрицателно време, въпреки че още не съм открила за себе си, с какво най-добре ми се връзва newsm78...

# 622

Всичко, което сте публикували е много вкусно и разнообразно!

Червена палачинка, пълнена с черна леща Белуга

И като салатка с мини палачинки (остатъка от тестото, което не стигна за цяла палачинка)

# 623

Конфитюр не остана (пак) ooooh!...няма да правя скоро, че изчезва за отрицателно време, въпреки че още не съм открила за себе си, с какво най-добре ми се връзва newsm78...
с печена патица и дивеч най-много ми хареса  newsm53 Хващай гората, Ели  Hug

# 624

с печена патица и дивеч най-много ми хареса  newsm53 Хващай гората, Ели  Hug

Пепи, мерси за идеите Hug...гората може и верно да я хвана, че нещо нерви ме тресат ooooh!, но не и по това предназначение, че лова е една от дейностите, които не са за мен...
Мисля го конфитюра с дроб  Thinking...патешки да речем Heart Eyes Crazy...ще видим...засега има мораториум за известно време в/у него Naughty Laughing

И понеже тъй и тъй не излизам от тук тая вечер ooooh! Crazy...да не е само спам - соления кейк (стрък праз, сирене, малко Едам, шарена сол) и лимоново-шоколадовите ми мъфини от съботната задушница:

bouquet

# 625

Докато още има пресни тиквички -  студена крем супа от тиквички

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/06/blog-post_10.html

и пиле с лимони

https://cdn.bg-mamma.com/xOwO/749478d9.jpg

Хубав ден!

# 626
Класика в жанра имаме у дома! Кюфтета с доматен сос

# 627
Японска гьоза

# 628
rossonera, благодаря ти за рецептата. Непременно ще го приготвя.
Ели, благодаря ти. Това същия солен кекс ли е?Страхотно изглежда. Може ли рецепта за солените крекери? Много вкусни изглеждат.
Бети, много красиво и стилно.
Гисчо, бодвам си едно кюфтенце.  Laughing

От мен рецепта за най-вкусната Френска селска торта със сладко от боровинки с постъпкови снимки как да я приготвите.

Да ви е сладко! Слънчев ден   chef  bouquet Hug

# 629
  • В градината...
lanvinka, невероятна торта  Peace

Гисчо, ще ги сънувам тези кюфтета  Blush

Росонера, не бях виждала такива "равиоли", непременно ще се пробват. Би ли споделила твоята рецепта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт