Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Калифорния, САЩ
  Момичета, извинявайте, но не успях да открия рецептата за баницата на тиган, бихте ли ми помогнали?
   Благодаря предварително!

# 661
Дребни сладки и хляб

# 662
Извинявам се, че само ще се запиша, но да ви следя за идеи. Направо ви завиждам, да ви кажа. Горкото ми семейство - никаква фантазия нямам за готвене  Embarassed
Ако може да помоля и за съвет какво да им приготвя утре за имения си ден? Имам едно пилешко филе, като по-деликатесно да го приготвя, че рядко го ядем. Благодаря предварително!

# 663
  • В царството на игрите:)
  Момичета, извинявайте, но не успях да открия рецептата за баницата на тиган, бихте ли ми помогнали?
   Благодаря предварително!

Аз също не можах да се сетя къде бях видяла рецептата за баница на тиган и извиках неволята Mr. GreenТигана намазах с масло и после наредих кръгообразно корите, които бях поръсила със смес от сирене, кисело мляко и яйца. Всичко това на око Laughing За тази баница ми отиде половин пакет кори. Отгоре сложих още няколко бучки масло и като се запече от долната страна я обърнах. Децата бяха във възторг, защото стана наистина много вкусна:)

# 664
# 665
Най-накрая и аз се престраших и направих сладко от зелени домати и стана супер!

# 666
  • София
Вчера, солени кексчета с кашкавал, топено сирене и маслини.

# 667
  • Под сянката на разлистените кактуси
Извинявам се, че само ще се запиша, но да ви следя за идеи. Направо ви завиждам, да ви кажа. Горкото ми семейство - никаква фантазия нямам за готвене  Embarassed
Ако може да помоля и за съвет какво да им приготвя утре за имения си ден? Имам едно пилешко филе, като по-деликатесно да го приготвя, че рядко го ядем. Благодаря предварително!

Тази рецепта ма пеп-4о от блога изглежда пододяща

Скрит текст:

Има и други много хубави с пиле, поогледай се там. И аз имам имен ден, ама съм на работа до 20ч....

# 668
дори само с песто да ги мариноваш и изпечеш на грил тигана са по-различни  Peace
Ако ти харесват с плънка - направи ги тази вечер, напълни, утре само ги изпечи.
Аз имам именник, тази вечер ще си направя млечна салата и  бобена, пък за основното  newsm78 не знам какво да извадя. Най-много да са бутчета по гръцки

# 669
  • Бургас

От мен една разкошна италианска Торта Капрезе. При това диетична - без брашно Simple Smile.

# 670
  • Под сянката на разлистените кактуси
Capt_Flint, разкошна е!

А мъжката Туна вчера като рече "Ядат ми се кифли с мармалад!" Въх, къде да му търся в Аризона? Трябваше да запретна ръкави и да ги произведа собственоръчно:

Остана тесто и за солени с кашкавал и сирене

# 671

tunata, страхотни кифлички си завила, не се учудвам на мъжката Туна! Heart Eyes  bouquet  chef

Capt_Flint, интересен сладкиш.   bouquet  chef

Закуската - тост на тиган.

# 672
  • Бургас
Благодаря ви, дами.
tunata - чудни са ти кифличките!
labrex , въпросче - снощи гледах същия тост в един сайт. Като гледам твоите снимки ми прилича като да е на сух тиган? Перфектно си стои яйцето в дупката без да се разлива!!! Та - има ли или няма мазнина в тигана? Чисто запичане или ....

# 673

labrex , въпросче - снощи гледах същия тост в един сайт. Като гледам твоите снимки ми прилича като да е на сух тиган? Перфектно си стои яйцето в дупката без да се разлива!!! Та - има ли или няма мазнина в тигана? Чисто запичане или ....

Тиганът е с незалепващо покритие, но все пак намаслих дъното с олио, по-вкусно ми е така. Laughing Peace

# 674
  • Бургас
Благодаря ти! И аз така го мислех.  Grinning
Навих се! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт