ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 420

la vida loca, споко, аз се асоциирам с хипо и накрая викам, че ще съм кит. И баш дебела съм си станала, само корема да беше, ама не - и крака, и гъз, и липсва талия, и корем напред, и цици. Сещам се за бременните голи негърки в някои племена в Африка.  Laughing Само че, те поне са слаби в гъза и краката  Laughing

Как ме разсмя само  Grinning  и при мен е така.....едни крака-като родоските колони имам вече и на дупе и.....абе както казваш баш дбела си станах  Laughing  Всичко да е наред с бебоците пък килограми ще сваляме!
[/quote]

Laughing Така си е!! Аз вчера ходих да гледам в родилното и интензивното какво-що... Тази, операционната си ме стресна и май вече клоня към естествено раждане или поне засили дилемата ми. Видяхме с другите майчета и новородени бебоци, недоносени някои, други със здравословни проблеми, родилките.. Не знам, но всичко много ме разчувства, чак ревнах. Особено онова мишле, което се е родило килограм и 80 грама - едно мъничко мишле, сладко. С него осъзнах как изглеждат в коремите ни в 7-ми месец, почти може да се каже "сега". Много ме впечатли това и ме втрещи. Много силна гледка.

# 421
miloto73 Благодаря за линка, сега ще го разгледам. И мето ще го избираме на нас да ни харесва, т.е. със нишо и никой няма да се съобразяваме, ама ММ все вика "рано е още да го мислим" и на мен за това ми е тъпо. Квартири има на нормални цени, но са в комплексите, а ние от 10 год  сме в центъра, а тук са скъпи. Не желая да сменям мястото защото съм свикнала тук , пък и Мики си ходи на градина и си има приятели Simple Smile Иначе квартирата си я  търсим сами (бяхме питали и в една агенция , но не случихме на брокерка  Twisted Evil)
  iucka, свържи се с няколко брокери от по-читавите агенции и им изложи човешки проблема си, много от брокерите имат обекти, които се пазят за познати и ако решат да ти влезат в положението, току-виж изкочила квартира на разумна цена в центъра Laughing

# 422

Бимба, разсмя ме! Едно бебе не е окови, бре жена!Напротив имаш причина да се глезотиш повече WinkСамо да ти е здраво и цедиш-оставяш шишетата на таткото и дим да те няма-кафенце, приятелки, шопинг, спорт, каквото ти е по сърце Simple Smile

И аз така го виждам  Laughing - цоцкане от шишета, я на дядото, я на бащата  ... И дим да ме няма за 3 часа...

# 423

Бимба, разсмя ме! Едно бебе не е окови, бре жена!Напротив имаш причина да се глезотиш повече WinkСамо да ти е здраво и цедиш-оставяш шишетата на таткото и дим да те няма-кафенце, приятелки, шопинг, спорт, каквото ти е по сърце Simple Smile

И аз така го виждам  Laughing - цоцкане от шишета, я на дядото, я на бащата  ... И дим да ме няма за 3 часа...
    Оф, при нас всички работят все още, особено татко-дядото, но пък са самоотвержени и ще ги редувам....нали имаше един филм"запознай се с нашите" , където Робърт де Ниро беше дядо и си слагаше изкуствена гърда, за да гледа внука, голям майтап Laughing

# 424

И аз така го виждам  Laughing - цоцкане от шишета, я на дядото, я на бащата  ... И дим да ме няма за 3 часа...
   Оф, при нас всички работят все още, особено татко-дядото, но пък са самоотвержени и ще ги редувам....нали имаше един филм"запознай се с нашите" , където Робърт де Ниро беше дядо и си слагаше изкуствена гърда, за да гледа внука, голям майтап Laughing

Е, как, Роберт Де Ниро няма слаб филм. Simple Smile

# 425
  • Шумен
Трю-блу и аз се бях поразболяла миналата седмица и почнах с Осцилококцинум, но въобще не ми помогна. После ходих на док и ми предписа Цинабсин таблетки - смучат се на всеки час и спрей за нос Назик. Доста ми помогнаха за радост. Имах и зачервено гърло, ама си купих само Олипс с ментол и евкалипт. Дано се оправиш по-скоро  Hug

# 426
Момичета искам да ви попитам дали сте решили как да раждате?Всички,които са раждали около мен са на мнение,че секциото е по-лесен начин и по безболезнен.А при нормалното раждане болките били зверски,И ме съветват за секцио

# 427
  • NE
Аз съм на принципа, че ако няма сериозна предпоставка за секцио е най-добре да се роди нормално. Има леко или тежко възстановяване след секцио, същото може да се каже и за естественото раждане. Никоя бъдеща майка не знае как ще се възстанови тялото и не знае как ще протече самото раждане. Макар да съм с вероятност за раждане секцио поради проблем с очите, мисля че ще бъде чудесно да родя по естествен начин. Peace

# 428
Момичета искам да ви попитам дали сте решили как да раждате?Всички,които са раждали около мен са на мнение,че секциото е по-лесен начин и по безболезнен.А при нормалното раждане болките били зверски,И ме съветват за секцио
Ще раждам със секцио. Така родих и първия път.

# 429
Бих искала да родя нормално,да изпитам всяка болка от раждането на моя син,толкова желан Simple Smile Да,страх ме е ,но мисля че това е едно от най-естественото нещо на света:-)

# 430
Аз също смятам,ако всичко е наред да е естествено раждане.Има и жени при които естественото раждане не е толкова тежко и с ужасни болки.Моята снаха например роди за първи път за половин час,така че и аз се надявам живот и здраве да раждам така  Wink

# 431
Здравейте и от мен в този дъждовен и студен ден,
От понеделник съм си в къщи, но забелязвам,че хич не мога да си организирам времето,все не ми стига,а преди ходех и на работа и всичката къщна работа си вървеше. Мързел май ме е обхванал Thinking
myrkyy първия път родих естествено.Сега пак мисля така,ако няма медицински показания за секцио. Но този път ще си поискам епидурална упойка. Всеки е с различен праг на търпимост на болка,но за себе си знам, че няма да издържа втори път на тази болка. Благородно завиждам на всички, които са родили бързо,без шевове и т.н. Секцито, знам от приятелка,че боли после и възстановяването е по-бавно, след това трябва някой  да ти помага, поне в първите дни.  А при мен няма кой, така че съм за естественото раждане.
MonikaBurmova дано котенцето се оправи и да спре да се мъчи. Много обичам котките, но поради тая привързаност не искам да си вземам в нас. То си става член на семейството и раздялата е много трудна.
Цитат
Та мисълта ми е : Ще влияят ли болничните, които ще ми дадат след изписването на майчинските в последствие? Чух от някой,че оказвали влияние на първата година...дали е така?
Няма да окаже влияние, ако излезеш и нямаш прекъсване до 45 дни преди раждане.Болничния преди 45-те дни преди термина не играе, защото  се изчислява на база брутната заплата. Когато лицето е било в болнични в периода, от който се изчислява обезщетение за бременност и раждане, не се взема обезщетението по болест, а се взема осиг. доход от който е изчислен болничния. Така  ми обясниха на мен.
За имената какво да ви кажа, голямо лутане настава. Каката иска едно, аз друго, а бащата само вика-"НЕ, НЕ СТАВА". Веселбата е пълна.
Ами това от мен засега. Спокоен и усмихнат ден на всички.

# 432
Bimba-Timba в коя болница си ходила ?
Аз също съм планувала да раждам нормално ако няма причини за секцио разбра се.Също не понасям много на болка ,но както казвате всеки организъм е различен и кой знае може пък лесно да родя ,поне съм с такава надежда ,но и малко да се помъча няма да съм първата .

# 433
Мисля,че всяка жена, която предпочита секцио само защото "иначе щяло да боли зверски" не заслужава да бъде майка. Съжалявам, ама подобни твърдения са супер инфантилни. Много ясно,че боли, как са раждали всички жени по света преди да измислят секциото? Като не искате да боли изобщо не забременявайте.

# 434
E, по-спокойно де Grinning вярно, че хормоните бушуват, ама нека по-леко да го даваме  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт