ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер . Току що си направих регистрация . Иначе ви четях ,но може би от суеверна гледна точка ( малко съм суеверна) и не се включих до сега . Но мисля че вече е време  Simple Smile .
Казвам се Иванина на 23г. от София , това ми е първа бременност , чакаме момиченце  stork-girl , с термин 04.02.  Heart Eyes . Много съм щастлива , усещам бебка нещо като гъделче от вътре , и малко по ясни ритничета хихи  много приятно чувство . Като цяло бременността ми е малко по тежка , от начало имах проблеми и си лежа в къщи . Ще се радвам ако ме приемете сред вас  Hug .

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 18:53 от iivetto

# 511
добър вечер и от мен:)
Добре дошла на  iivetto  и леко бременеене тук при нас.
Как сте бе момичета?Гледам обсъждате раждания аз все още не съм говорила с доки по този въпрос,но мисля ,че е и раничко.
Аз съм на тема детска стая и тези дни само за това се ровя.Някой ако го вълнува може да споделя идеи.Това е от мен,лека вечер ви пожелавам Hug

# 512
добър вечер и от мен:)
Добре дошла на  iivetto  и леко бременеене тук при нас.
Как сте бе момичета?Гледам обсъждате раждания аз все още не съм говорила с доки по този въпрос,но мисля ,че е и раничко.
Аз съм на тема детска стая и тези дни само за това се ровя.Някой ако го вълнува може да споделя идеи.Това е от мен,лека вечер ви пожелавам Hug

Добро утро дами и добре дошли на новите мами   bouquet  Аз досега все се размотавах,но като ви чета май е време да се замисля и аз за детската стая-колебая се дали да бъде дървено легло или сгъваема кошара,вие какво предпочитате?Всяка идея за обзавеждането е добре дошла.Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Hug

# 513
доБРО УТРО МАМИИИ
Ние вече взехме дървена  1crib , и много ми харесва според мен е по добре за стаята ,а за път сгъваема кошара (или за гости на баби )

ЛЕК и Усмихнат ден  hahaha newsm51

# 514
  • NE
Здраейте и от мен!

Ние сме харесали също дървената кошара. Peace За нашо щастие са ни обещали една такава, а матрачето ще си го купим при всяко положение ново. Peace

# 515
  • гр. София
Здравейте мамчета,

Добре дошла на iivetto с пожелания за лека и спокойна бременност.

Аз днес си поспах до 11:00. Вчера ни беше много активен ден - ходихме цял ден по магазините за бебешко легълце. В Икеа нищо не ми харесва, супер нестабилни ми изглеждаха, но си харесахме едно в центъра. Искам да е без чекмеджета и най-ниското ниво да е възможно най-ниско Simple Smile От този магазин ще вземем легълцето и непромокаем протектор за матрак, а матрака от друго място ще го търсим Simple Smile Даже после съжалявах, че не го капарирахме, защото изработката е до 4 седмици, но другия уикенд ще идем да го платим Simple Smile

Вчера вечерта ходихме на Марокански ресторант с приятели и беше много забавна вечерта.

Днешния ден съм го определила за домакинстване Simple Smile Сега слагам един гювеч да се готви и после ще чистя и подреждам Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички !

# 516
Здравейте момичета , радвам се че ме приехте сред вас  Hug . Много ще сте ми полезни за напред .
Гледам че обсъждате кошарки .Ние сме си харесали 2 модела, но само за сега само тук сме ги гледали не в магазина . Ще ви ги пусна да си кажете мнението  Hug

Вие пазарувате ли вече? Ние още не се купили нищо , а нямам търпение вече да пазарувам  Rolling Eyes .
Виждам че и за раждане коментирате , аз искам да родя по естествен път , стига да нямам показания за секцио . За сега вървя за естествено , пък ще видим има време , да сме живи и здрави  Hug .
А колички харесали ли сте нещо ?

Обсъждали ли сте килата ? Аз съм +7  Embarassed . Похапвам си не се оставям  Simple Smile .

Ние с мъжа ми отиваме на разходка че е приятно време .Лек ден и по късно пак ще се включа  Hug

# 517
Аз съм +10. Мисля си, че задържам вода и съм по-скоро надута.

# 518
  • NE
Аз съм +6 кг, но се чувствам добре. Засега май вървя нормално за моята структура.
iivetto Втората кошара на Cangaroo я хвалят много. Общо взето е на първо място от сгъваемите кошари. Peace
Количка си избрах оня ден. Колебаех се и накрая отидох в един магазин където имаха трите варианта които си заплюх и веднага избрах. Марката е полска - Baby design sprint plus. Лека, ниска и удобна и страхотно качество. Цената също е добра. Много ми допадна, че се пере цялата и коша за новородено е изцяло от памучен плат. Heart Eyes

# 519
Flower Fairy - Сега погледнах количката изглежда супер . И благодаря че изказа мнение за кошарата  Rolling Eyes .
Аз съм си харесала ето тази http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=463 , но и нея сме я гледали само тук , като обиколим магазините ще видим дали ще ни допадне и на живо  Rolling Eyes .
Ако трябва да съм честна ,ето тези двете много ми харесват ,ама и цените им са огън  #Crazy #Crazy #Crazy
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=450

http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=658

# 520
Мамчета днес водихме котенцето ни на док...
Доктора му направи преглед огледа му реакцията на очите,цвета на лигавицата,опипа го и го премери...Оказа се,че е смъкнал 100гр което не е опасно имайки предвид,че е болен,лигавицата е розова и добре реагират очичките,по-активен е,по жизнен...
Биха му инжекция против повръщането,засега спираме със системата а утре сутринта трябва да го заведем да му вземат кръв да видим показателите дали са се повлиали...
След прагледа на котето и аз трябва да отида да си взема резултатите от лабораторията и да ходя на ЖК в Майчин Дом...И за капак после съм на работааа...ЧУДЕН ДЕН А?
Стискайте палци...

# 521
Аууу, тази Myo Tronic , даже бих преглътнала, че е с помпещи гуми, ама и парите й......
А тази на Кам е тежичка...

А то ние 1вата година няма да ползваме летен кош, нали така? Щото бебето ще е още малко до края на лятото и ще трябва да си е в бебешкия кош за новородени.

# 522
Аз пък много харесах Cam Dinamico. Една продавачка в Хиполенд ни убеждаваше, че била една от леките Thinking Другите модели, които харесвам са на Jane, също и Quinny.

# 523
Аууу, тази Myo Tronic , даже бих преглътнала, че е с помпещи гуми, ама и парите й......
А тази на Кам е тежичка...

А то ние 1вата година няма да ползваме летен кош, нали така? Щото бебето ще е още малко до края на лятото и ще трябва да си е в бебешкия кош за новородени.

Влюбена съм Myo Tronic миличка  Simple Smile ,ама цената е  #Crazy . Нямам възможност за нея просто .

# 524
  • NE
iivetto Лупото е страхотна количка. В темата където пиша най-често почти всяка втора мама има такава количка. Тя беше един от трите ми избора, но се оказа малко висока за мен, но като качество е невероятна. Peace
Тази Cam съм я виждала, но този сребрист цвят ми идва в повече. Принципно не съм фен на скъпите колички. Peace
True Blue- Мисля, че тъкмо към края на лятото ще можеш да ползваш летен кош. Най-добре избери количка, която е със зимен кош. Peace Едни приятели с мартенско бебе наското купуваха втора количка зареди този кош.
Моника Стискам палци за котенцето. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт