ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
tkirilova ще раждам при док. Илиева, препоръчаха ни я Simple Smile

# 496
А на нас ни препоръчаха Жекова.

# 497
Добро утро !
Аз пия Огестан.
За мястото на раждане още не съм решила къде ще е. Предния път раждах в Сливен в Хаджи Димитър. Сега може и в Бургас да си остана и да раждам в Дева Мария. Ще го мисля.
И да се включа и аз в отбора на болните  Sick . Боли ме гърлото и съм хремава. Сега пия чай от шипка с мед  morning Coffee  После мисля да излизам за носни кърпички и ще си купя лимони. Дано ми се размине болестта  Praynig
Хубав ден от мен

# 498
Гинеколог ни я препоръча, жена му е раждала при нея. Като цяло из нета четох добри отзиви за екипите там, ходила съм вече 2 пъти/ не съм влизала в родилна зала/ всичко е чисто и подредено. За съжаление аз ще раждам секцио. Хубав съботен ден Simple Smile

# 499
Добро утро !
Аз пия Огестан.
За мястото на раждане още не съм решила къде ще е. Предния път раждах в Сливен в Хаджи Димитър. Сега може и в Бургас да си остана и да раждам в Дева Мария. Ще го мисля.
И да се включа и аз в отбора на болните  Sick . Боли ме гърлото и съм хремава. Сега пия чай от шипка с мед  morning Coffee  После мисля да излизам за носни кърпички и ще си купя лимони. Дано ми се размине болестта  Praynig
Хубав ден от мен

Оф, мила! Пази се, много е коварно това време! Sad

# 500
Аз живот и здраве мисля да раждам в Майчин дом заради неотанолозите,апаратурата и ремонта на родилна зала  и след родилна за бебовците...Мисля да раждам без екип и без епидорална упойка...
Още не знам как ще раждам,иска ми се нормално,но имам травма на гръбнака и много тесен таз.
     Аз съм с тесен таз и по тази причинах раждах със секцио първа бременност, ама и така предпочитах.... Rolling Eyes

# 501
Здравейте, аз още не съм решила точно къде ще раждам, колебая се м/у Шейново и Майчин дом.
Относно настинката.... много е гадна- вече седмица и половина не ми минава Sad ужасно е

Хубав ден  Simple Smile

# 502
Здравейте мами...Днес е "Вечното Дерби Левски/ЦСКА" аз работя на 100 м от стадион Васил Левски....Следователно цял ден слушам от сутринта пияни и луди фенове крещящи и зеещи по улиците...Вие от кой отбор сте.
На темата с гъбите и аз имам страшно силно течение направо на момент се случва като при менструация да ми пропусне превръзката и да се намокря цялата...
Използвам само ежедневни превръзки,интимни мокри кърпи,бебешки мокри кърпи,интимен гел,крем бочко...Незнам как ще се отърва от него,но гинеколожката ми изписа "Гиназол" вагинален крем 2 пъти през 5 дни...
Иска ми се да кача снимка да ви покажа нещо ама не знам тук как става ако някой може да ме открехне.

# 503
 smile3521 ЦСКА smile3521 и аз нз как става това с качването на снимки Simple Smile

# 504
MonikaBurmova кликваш на  втората икона от втория ред (то пише "вмъкни изображение") и пействаш линка на снимката между скобите. Наример снимката ти от фейса я отварях с десен бутон , да ти е само тя на екрана и копиташ горе линка.  Дано си ме разбрала , че малко объркано го написах.

# 505
Привет и от мен!
За раждането  съм се насочила към Тина Киркова или Майчин Дом,тепърва ще обсъждам с моята Док за да видим кой лекар от коя болница ще ми предложи,тогава ще решим.По принцип клоня към ТК защото тя работи и там та ще съм по спокойна.
Тия гадни настинки  #Cussing out дано да  минат леко  Praynig

# 506
Здравей те мами аз съм решила да раждам в 2ра грацка в Пловдив при д-р Карагьозян за сега чувам само добри отзиви за болницата и него . За настинката и аз я минах нямаше как бях и на лекар той ми каза да си сваря 150 мл вода с една кафяна лъжичка сол и с един каткомер да си слагам в носа по 1 2 капки в едната и другата ноздра не вреди на бебчо също ми каза да пия много чай с мед още кашлям , но поне си дишам спокойно .
 Искам да попитам на някоя мама да и е хлътнало коремчето ,щот миналата вечер съм заспала по корем и от тогава не е както си беше преди , но бебчо си се движи , но все пак трябва ли да се притеснявам ?

# 507
  • Пловдив
Хайде и аз да споделя...
Живот и здраве ще раждам в АГ Селена в Пловдив при аг-то, което си ме следи още от самото начало. Имаше питания за болницата и за обстановката. Има ден на отворени врати и може да се разгледа и пита каквото те интересува. За информация най-добре по телефона да се попита.

Пазете се от тези настинки ей. На мен ми е лесно -  аз никъде не излизам освен за преглед.
Приятни почивни дни ви желая.

# 508
Да, аз съм се насочила към Селена, д-р Карагьозов.

Пиех Огестан, но имат проблем с вноса и никъде го няма. Навсякъде чета, че е по-добре да не се пият тези химии (каквито и да било синтетични витамини), и ако ядеш редовно плодове и зеленчуци било достатъчно. Но какво значи редовно плодове? Примерно колко на ден трябва да ям, за да се счита за достатъчно?

# 509
Момичета, бързо включване от мен към софийските мами - намерих си готини дънки за 28 лв в някакъв магазин за преоценени стоки. Има само два модела - светли skinny дънки и тъмни прави дънки, защото по принцип не е магазин за бременни. Размерите също са ограничени, на мен една приятелка ми каза, след като си е купила и тя такива. Магазинът се намира на Княз Борис до един куку магазин, на няколко метра от пресечката с Екзарх Йосиф, но имат и други магазини на Оборище и на Екзарх Йосиф. За жалост нямам идея как се казва магазинът, но ако минавате по тези улици, може да се пробвате.

Общи условия

Активация на акаунт