ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Мисля, че пишеше повишени левкоцити или нещо подобно. Аз нямам оплаквания, но съм решила да попитам пак на прегледа.

Хм, не мога да си спомня, дали при бременност така или иначе левкоцитите са леко завишени, което е нормално в някакви граници или не са, което няма да е нормално, ако са завишени.
Мисълта ми е, дали пише примерно кандида или друго наименование на отделени такива?

# 481
Сега като се замисля, пишеше Candida. Слагах едни глобули, след тях още едни. Вече не си спомням как се казваха. Не съм имала някакви оплаквания, примерно сърбеж, парене, които са характерни за гъбички. В момента също нямам, но течението си продължава.

# 482
  • София
Здравейте,
и аз съм с течение. Изследваха ме , но е идеялно чисто всичко и ми казаха че е от бремеността и че било нормално.
За витамините аз пия сега матерна, защото от огестана започна да ми се повдига и ги спрях.
С хемоглобина съм екстра, храня се доста здравословно и честно казано доста хапвам плодове и зеленчуци, но все пак си взех и витамини да пия, тъй като сега вече започва да няма много плодове и зеленчуци и ще се налага да си набавям витамините допълнително.

# 483
Сега като се замисля, пишеше Candida. Слагах едни глобули, след тях още едни. Вече не си спомням как се казваха. Не съм имала някакви оплаквания, примерно сърбеж, парене, които са характерни за гъбички. В момента също нямам, но течението си продължава.

Ясно. Така може да е по време на цялата бременност. Важното е да се третирана умерено, да не е агресивно лечение. Те си знаят докитата.

# 484
И аз съм с постоянно течение, онзи ден пусках микробиограма и на резултата пише: "не се изолира патогенна флора", от което разбирам ,че всичко е наред , и просто ще си изкарам пременността с течение. Ползвам ежедневни превръзки и интимни мокри кърпички през деня и нямам дискомфорт.

# 485
Здравейте!
И аз имам течение, което е супер гадно. Доктора ми изписва някакви вагинални, но не ми минава. Следващия път когато отида на доктор ще настоявам за Микробиология, не мисля че е нормално да ми се назначава лечение без диагноза Simple Smile

# 486
Недопустимо е дори.

# 487
Здравейте!Много се активни,как ви се радвам.  Grinning
Bimba-Timba,питала си момичетата родили секцио преди,как са се чувствали след това.Аз родих първото си дете със секцио. Операцията ме болеше първите четири-пет дни,после лека-полека отшумя и някъде след две седмици усещах само придърпването,което типично и за следващите няколко месеца. Болката не е кой знае колко силна,но пак си я има и определено ще ти е трудно да ставаш от леглото.Трябва да намериш възможно най-удобния начин за себе си да ставаш колкото е възможно по-лесно. Wink Общо взето възтановяването не е леко.
Аз мисля да раждам във Втора Градска Болница-София. Няма да плащам за екип на този етап.
На мен в началото на бременността ми откриха трихомони. Лекувах се с вагинални таблетки и сега всичко е наред.Пак имам течение,но не е онова,което беше. Това е малко,прозрачно и не мирише.
Витамини пия по препоръка на моята АГ. Биозин Мама са моите,по едно хапченце на ден. Отделно и магнезий.

# 488
Аз пия магнезии,и утрогестан вагинално.  Относно раждането мисля в Света София ( Тина Киркова),не е кои знае какво ,но там е лекаря които ме следи от доста време и мисля.че мога да мъ се доверя напълно

# 489
И аз съм на магнезии и утрогестан (заради шийката),а от вчера и на биозин мама,още някакви глобули, защото микробиологията ми показа стрептококи тип б,за които четох,че били нормални при някои бременни.Моя лекар не ми обясни много,много,само каза че не му харесва резултата ...  Sad И аз се замислям дали да не раждам в Тина Киркова,имам добри впечатления от там,нищо че на консултации ходя в 3-та градска.И се надявам,че ще родя нормално (пу-пу,чукам на дърво всичко да е наред  Wink )

# 490
Виждам,че ще имам "колежки по раждане" в Тина Киркова,може да се засечем,живот и здраве.
Като гледам не съм единствената със силно бяло течение.Резултатите са ми екстра,и това течение е в следствие на бременността,не го мислете толкова.
Пия претанал и магнезий:-)

# 491
А някоя от вас ще ражда ли в Окръжна?

# 492
Аз ще раждам там.

# 493
Аз ще раждам там.

Аз също съм избрала окръжна. Ти с избор на екип ли ще бъдеш?

# 494
Аз живот и здраве мисля да раждам в Майчин дом заради неотанолозите,апаратурата и ремонта на родилна зала  и след родилна за бебовците...Мисля да раждам без екип и без епидорална упойка...
Още не знам как ще раждам,иска ми се нормално,но имам травма на гръбнака и много тесен таз.

Общи условия

Активация на акаунт