Благодаря на всички! Честито на бременелките!
Тихичко да кажа,че и аз съм в тази група. 
Еск, усещам,че описа първи клас такъв,какъвто ще бъде за Адичка.
Благодаря на всички!
Тихичко да кажа,че и аз съм в тази група. 

Писах в предния пост,че съм pebs. 

), радвам се, че си добре и ти желая лека и прекрасна бременност!
И за мамите 
Какво хубаво раздвижване в темата 

Така се зарадвах, Ани и Саморасличе уж във фейса пишат, но не сме и предполагали (поне аз де ). Пебс, честито и на теб,миличка. Колко се радвам на всички, които се навиват за 3то
И аз съм мислила, но засега май не набирам смелост
Иначе ние сме добре, децата растат, щуреят и двамата. Анито завърши 2ри клас отлично, госпожата много я хвали, учи добре, почти изцяло сама. Силата й е математиката. Тренира Таекуон-до, след 2 седмици има изпит. Щура си е, както винаги, но в училище е тиха и кротка, дори госпожата ми каза, че била свита и да сме я поощрявали
а вкъщи е нещо друго...
от сорта, че не трябва много да го прегръщам и целувам, че трябвало да се жени иначе за мен, и само ми се сърди ако го правя пред други хора
мъчно му ставало, че тати ще остане без мен, ако той се ожени за мен, ей такива 

Нали съм на възраст 35 плюс и всичко се удвоява като прегледи
), надявам се Ади да мине много по-леко пренастройката в първи клас. Толкова се радвам и за новината за третото бебче
И за теб и за Саморасличе, и за Ани! На всички ви желая всичко да мине леко и безпроблемно и да си гушкате здрави бебчета след няколко месеца

!
. Като му кажа "Хайде да почетеш малко!" го възприема едва ли не като наказание, а то не може без това. Книгите му за лятото са прекрасни и се надявам поне половината да ги "пребори".