Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Включвам се за малко и пак изчезвам Mr. Green, забравих да ви пиша, че изгледах и много лекото и приятно филмче Under the Tuscan sun Peace, то като гледаш 2-3 мафиотски имаш нужда и от такъв приятен филм, с хумор и чудни снимки от Тоскана Peace Peace

Шаци Hug, изумена си от моя пост, аз също hahaha hahaha hahaha
Мария Hug, Гарко се възстановявал в болница, ми може да иска малко покой от фенки, да си събере мислите и енергията за да посрещне нас Heart Eyes smile3534

След 15 минутки пак изчезвам за втори рунд на деня Mr. Green

# 541
Eмили в момента не гледам сериали.
Чакам тези на Гарко.
(На вълна италиански филми съм).
Точните ми думи бяха, че има какво още европейско да гледам, та може после и корейските да подкарам...

Съжалявам, не съм те разбрала правилно  Crazy Hug
И аз чакам с нетърпение филмите с Гарко.

# 542
  • София
Много ми хареса  Heart Eyes

# 543
Лиа , на коя страница е този филм с бг субтитри ?
Извинявайте ако въпроса ми е тъп , но тези дни не съм много в кондиция .
Лиа  Hug е в разход, за това ти отговарям аз  Laughing http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90554&thanks=1
Кали newsm51
Мога да влизам само в докса и транзита.
Мастерса не го отварям . Sad
Ще погледна напред дали Кали не ми го е дала , че съм много разсеяна тези дни .Като нищо да съм го изтеглила , а сега да не се сещам. Tired
Не , сега си гледах всичко изтеглено до момента.
Такъв филм изобщо не съм теглила .
Сега ще погледна на предните няколко страници дали Кали не го е пуснала линк от транзит или докса ? Praynig newsm78

"Защитник" - също е добре (с вградени субтитри)

http://dox.bg/files/dw?a=972d406786

Соло за пиано (вградени субтитри)

http://dox.bg/files/dw?a=da18ea8a38

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 21:06 от kali_georgieva

# 544
Тази вечер качих още един филм.  Hug Hug Hug

Този актьор ми отне съня. В истинския и преносния смисъл на думата.
Добре, че имах късмет да ги открия на руски. Удовволствието е изцяло мое.

КЛЮЧЪТ ОТ ДОМА

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90687

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 21:07 от kali_georgieva

# 545
  • София
Тази вечер качих още един филм.  Hug Hug Hug

Този актьор ми отне съня. В истинския и преносния смисъл на думата.
Добре, че имах късмет да ги открия на руски. Удовволствието е изцяло мое.

КЛЮЧЪТ ОТ ДОМА

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90687

Кали    bouquet  bouquet  bouquet
Много интересно звучи резюмето, аз обичам такива филми.

# 546
Влизам в темичката ни и отново чудна изненада, ново филмче, Кали Hug    bouquet newsm76. Свалям на секундата newsm68
Аз пък догледах Twice born /Дойде на света Rolling Eyes/ с Пенелопе Круз Cry Дали заради нея, дали защото се разглезих, но очаквах много повече и то не откъм сюжет....всичко си беше наред, но откъм представянето пред зрителя Wink Твърде дълги моменти на кадъра, понякога до 15 секунди гледаш един кадър с някоя напълно излишна реплика newsm78

Шаци Hug, клипът ти на Гарко съм го гледала, направо разкош в съчетание с музиката Peace Утре пак да го пуснеш, няма да ми омръзне...ама я почакай 2-3 дни все пак Simple Smile

# 547

есен - Верона, Италия

# 548
Влизам в темичката ни и отново чудна изненада, ново филмче, Кали Hug    bouquet newsm76. Свалям на секундата newsm68
Аз пък догледах Twice born /Дойде на света Rolling Eyes/ с Пенелопе Круз Cry Дали заради нея, дали защото се разглезих, но очаквах много повече и то не откъм сюжет....всичко си беше наред, но откъм представянето пред зрителя Wink Твърде дълги моменти на кадъра, понякога до 15 секунди гледаш един кадър с някоя напълно излишна реплика newsm78

Шаци Hug, клипът ти на Гарко съм го гледала, направо разкош в съчетание с музиката Peace Утре пак да го пуснеш, няма да ми омръзне...ама я почакай 2-3 дни все пак Simple Smile

Лиа, бях написала, че ще изкажа мнение, но да не съм първа.
Ами моето мнение се препокрива с  твоето.
Права си, може би защото е Пенелопе Круз, явно очаквахме повече.
Не мога да кажа какво, но има нещо което не ми допадна...
Не ме "грабна". Тежкият сюжет си е едно на ръка,  но нещо хаотично ми се стори всичко...  newsm78 newsm78 newsm78

# 549
Кали, благодаря ти !!!!  bouquet Hug Peace

# 550
  • Швейцария
Добър вечер момичета  Hug

Виждам, че сте коментирали филма  “Venuto al mondo“, който на мен ми хареса.
И аз да се изкажа по филм, който сте го гледали, а на мен ми направи силно впечатление  Peace

Да, хаотичен е филма, защото действието се развива в три периода от времето - сегашно време, преди войната в бивша Югославия и след войната. Докоснаха се три основни теми - любовта, майчинството “на всяка цена“ и ужасите на войната.  Имаше много страстна любов / Джема и Диего/, драмата от безплодието / най-голямото наказание/, и войната, която унищожава съвестта на човека /“чудовището“ на човечеството/. Изобщо, гледайки филма, могат да се породят смесица от чувства, и мисля че режисьора  Castellitto се е справил много добре. Къде се смях  Grinning, къде си поплаквах Cry а на места и се учудвах  newsm78 за решенията, които взимаха някои герои ...Абе с една дума мен ме грабна. От кастта само не ми хареса момчето, което играеше сина на Джема /като игра/ изкуствен ми стоеше. Не че на външен вид е кой знае какво, но с игра можеше да компенсира и да не е толкова дразнещ /за мен де/
Пенелопе Круз, според мен, се справи отлично. Също много ми хареса и турската актриса, особено в последните сцени, успя да ме докосне с разказа за личната си драма.

Ех, разписах се, размечтах се  Thinking и така до утре  Hug на кафенце.

Да видим, коя ще го сервира  bowuu

Лека нощ  smile3524

# 551
 Hug Hug Hug
Мале, какви сме полиглотки...коментираме филма с Пенелопе Круз: Twice born, Venuto al mondo, Дойде на света hahaha, добре че си знаем за кое филмче иде реч smile3521

Мария Hug, много хубаво си разделила и описала периодите, мен това изобщо не ме притесни, идеята на филма, поставените житейски проблеми на фона на войната в Сараево и зверствата, всичко това е чудесно замислено....дано правилно съм се изразила, на мен не ми хареса таймингът, ако мога така да кажа....имаше едно излишно провлачване... newsm78

# 552
Да сложа по едно морско кафенце, че още е слънчево newsm44

# 553
  • София
Мария  Hug благодаря.
Дупката беше много дълбока, но подаръка от Габриел ме извади  Joy
Изпуснах ви много аз , но ще чета назад да видя какви ги вършите  Heart Eyes

Скрит текст:
Добре, че съм добиче та се извадих сама...инак лоша работа момичета

# 554
  • Швейцария
Добро утро момичета   bouquet
По едно позакъсняло сутрешно кафе, но при мен е 10ч.
Скрит текст:
deizy13    bouquet само така, напред и нагоре  Peace
Цитат
Изпуснах ви много аз , но ще чета назад да видя какви ги вършите
Бяхме много примерни и послушни  Whistling Whistling Whistling

Лиа  Hug разбрах те какво не ти е харесало и съм съгласна с теб, но аз не обърнах много внимание на това. До като провлачваха някой кадър, аз неволно се хвърлях в размисли и страсти  newsm78

Толкова от мен, няма да разводнявам темата / до следващия филм, който ми хареса/

Аз изчезвам... по една китка за всяка от вас smile3525 и лек ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт