Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Швейцария
deizy13, подаръка сигурно е за теб  Laughing

# 526
  • София
Мария    bouquet благодаря за преводите.
Значи щом ще има събитие да чакаме над 300 снимки с всякакви фенове  Laughing

# 527
Мария   bouquet благодаря за преводите.
Значи щом ще има събитие да чакаме над 300 снимки с всякакви фенове  Laughing

+1 за благодарност към циркаджийката със свободния вход   bouquet Joy Joy Joy Ето новината от къде я везх: http://www.liquida.it/gabriel-garko/bestof/news/?id=26752795

300 снимка ще стигнат за 2-3 теми hahaha

Влизаш в дупка, накрая на дупката...светлина! Simple Smile

# 528

....да живееш не е лесно..... Wink

# 529
Здравейте  Hug
Дейзи, пожелавам ти скоро да се оправят нещата при теб. Успех  Hug
Кали, писала си, че предпочиташ европейското кино - следиш ли някакви сериали? Rolling Eyes

# 530
Eмили в момента не гледам сериали.
Чакам тези на Гарко.
(На вълна италиански филми съм).
Точните ми думи бяха, че има какво още европейско да гледам, та може после и корейските да подкарам...

Момичета, пускате страхотни песнички.
Благодаря!
Повтарям се, ама италианската музика си остава такава, почти без изменение.

Довърших един филм. В последните му минути звучеше ето това:

Италианско, та и отгоре.

ВАСКО РОСИ - QUANTI ANNI HAI

# 531
"Romanzo criminale" 1, хубав филм Peace, по действителен случай Thinking Микеле Плачидо се е справил много добре като режисьор и втори сценарист Peace Тъжна история Thinking Дори не знам от къде тези хладнокръвни убийци извадиха трайни чувства Thinking

- големи сладури Peace, но безскрупулен убиец /Леденият/ - великолепна игра Peace

- това е в общи линии най-страшното трио Twisted Evil

# 532
Добро утро! Twisted Evil  bouquet

Днес съм в разход.....но искам да благодаря на Кали Hug още веднъж за превода и субтитрите на Anche libero va bene  newsm51 Малкото момченце  много ме развълнува, какви очи само Peace И каква майка.... newsm78 Но при такъв избухлив мъж....буквално за всяко нещо, което не е по неговата гайда, и аз трудно бих издържала.....те му викат снимаш колата, той обаче не...щял да снима първо камилата Joy Joy Joy Joy, много голям щурчо, а иначе много си обича децата, а и не само newsm78

Скрит текст:

# 533
  • София
Добро утро   Hug
Лиа   Hug благодаря ти за кафето   bouquet и направо ме изуми поста ти по това време на деня Shocked

# 534
Добро утро! Twisted Evil  bouquet

Днес съм в разход.....но искам да благодаря на Кали Hug още веднъж за превода и субтитрите на Anche libero va bene   newsm51 Малкото момченце  много ме развълнува, какви очи само Peace И каква майка.... newsm78 Но при такъв избухлив мъж....буквално за всяко нещо, което не е по неговата гайда, и аз трудно бих издържала.....те му викат снимаш колата, той обаче не...щял да снима първо камилата Joy Joy Joy Joy, много голям щурчо, а иначе много си обича децата, а и не само newsm78

Скрит текст:

Лиа , на коя страница е този филм с бг субтитри ?
Извинявайте ако въпроса ми е тъп , но тези дни не съм много в кондиция .

# 535
  • София
Лиа  Hug е в разход, за това ти отговарям аз  Laughing http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90554&thanks=1
Кали newsm51

# 536
Лиа  Hug е в разход, за това ти отговарям аз  Laughing http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90554&thanks=1
Кали newsm51
Мога да влизам само в докса и транзита.
Мастерса не го отварям . Sad
Ще погледна напред дали Кали не ми го е дала , че съм много разсеяна тези дни .Като нищо да съм го изтеглила , а сега да не се сещам. Tired
Не , сега си гледах всичко изтеглено до момента.
Такъв филм изобщо не съм теглила .
Сега ще погледна на предните няколко страници дали Кали не го е пуснала линк от транзит или докса ? Praynig newsm78

# 537
  • Швейцария
Добро утро   Hug
Лиа   Hug благодаря ти за кафето   bouquet и направо ме изуми поста ти по това време на деня Shocked

Добро утро!!!   food010 момиченца-кокиченца

Shatzi  Hug, кой е в болница?  newsm78 Надявам се всички да сте добре  Praynig Hug Hug Hug

# 538
  • София
Mari@K   bouquet
Ауу, така е, като човек не разбира какво пише  Crazyпо добре да не поства такива картинки. Видях аз "бонджорното" и викам това ще е, а то  ooooh! 

# 539
  • Швейцария
Няма нищо, важното е че всички са добре, че като чуя “болница“ и изтръпвам  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт