Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 029
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Мария Hug, право думаш Heart Eyes, само не разбрах защо криеш пейзажната снимка, заради гредата ли? Joy Joy Joy

Turin, Italy

# 586

San Gimignano, Italy

# 587
http://editorial.milestonemedia.it/event/it/1/187366/11-03-2013/ … o+nuovo+fidanzato

новина от март т.г. Козима с новия си годеник? Прилича на Гарко с къдрава коса Heart Eyes newsm78

# 588
Завърших Le chiavi di casa /Ключовете от дома/.  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45, ееее, не спрях Sad Направо се насилих да го изгледам до край Cry
Кали Hug, за превода и субтитрите newsm51.
Ким Росси Стюарт се справи добре, но не отлично, не винаги ми беше убедителен Peace Тежкият проблем, поставен във филма - отглеждане на деца с малформации - някак твърде повърхностно беше разгледан......всички възрастни ми се сториха твърде сговорчиви Thinking, реалността е много по-страшна от описаното....баща, не погледнал 15 години недъгавото си дете, за нула време го заобича неимоверно....и просто съобщи на жена си /имат бебе на 8 месеца/, че го прибира да живее с тях.... До момента за детето се грижи сестрата на починалата при раждане съвсем млада майка.....не искам да влизам в подробности, но филмът някак "олекна" /изгуби тежест, солидност/ в моите очи Stop Но пък smile3545 в къщи свършиха Cry

И песен от филма:

.Vasco Rossi - Quanti Anni Hai

# 589
Buongiorno a tutti! Hug

Не забравяйте да върнете часовниците си с един час назад! Heart Eyes

# 590
  • София
Добро утро  Hug
Във връзка с връщането на чосовника...станах в 8 и си викам бех как съм поспала, че даже гузна Simple Smile)
Отивам в хола и гледам ама то 7 #Crazy пууу е замесих едни мекици та да закусва домочадието поне кат съм са оцъклила толкоз рано  Joy

Хайде дойде си и зимата  #Cussing out
Хич не я обичам ... искам ха снимката на Лиа  Hug

# 591
Дейзи Hug, раздай по една мекичка, поне в хола някой ти е нагласил точното време, а аз заварих бележка с молба за корекция на часовниците, никой не си е мръднал пръста Heart Eyes, значи мекици  no no no smile3534

# 592
Лиа , не разбрах на какъв въпрос не съм ти отговорила ?
Признавам си , че тази седмица не ми е особено приятна и чета малко по диагонал .Нямам и особено настроение  да пиша.

# 593
Маркрит Hug карай, не е нещо съществено, имаше две питания към теб...да определиш Гарко с една дума и още нещо, но бога ми, не ми се връща назад Wink Не е било нещо жизнено важно Joy Joy Joy

# 594
  • София
Здравейте Hug

# 595
Маркрит Hug карай, не е нещо съществено, имаше две питания към теб...да определиш Гарко с една дума и още нещо, но бога ми, не ми се връща назад Wink Не е било нещо жизнено важно Joy Joy Joy
Това някакъв лексиконски въпрос ли е ?Анкета ли ще попълваме или какво. Laughing
Кво да кажа за Гарко , харесва ми визуално , но и дваж повече и като актьор . Peace

# 596
Точно, лексиконски въпрос за възрастни Joy Joy Joy Joy Joy, може дори с колажче за тези, които им идва отръки Heart Eyes
Маркрит Hug, много ти се радвам, колко сериозно питаш само...а аз като питах, ти дори не си прочела, щом още говорим за отминали неща newsm78 Нека спрем дотук Praynig Praynig
Хубав ден!
Шаци Hug и на теб!

# 597
Завърших Le chiavi di casa /Ключовете от дома/.  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45, ееее, не спрях Sad Направо се насилих да го изгледам до край Cry

Здравейте!

Лиа, аз пък на този филм не плаках.
Разбира се, че Джани има вина.
Но възприемам поведението му (след раждането), такова каквото е.
Човешко е да се греши. В изблик на гняв (загуба на Джулия) сигурно е мразил целия свят.
(не го оправдавам в никакъв случай).
Казват, че когато жена реши да изостави детето си след раждане, не трябва да го  вижда, защото трудно може да се раздели след това с него.
Да предположим, че и за Джани е била същата ситуация.
Срещата с Паоло го променя, преобръща живота му...

Края на филма го свързах с това, което му каза майката на Надин.
"Ако искаш да си до такова дете, първо трябва да се научиш да страдаш..."

Мария, това с дискотеките наистина е комерсиално, но явно е въпрос на договор????

Дейзи, и аз ядох мекички, но друг ги направи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Шатси,   Hug Hug Hug

# 598
# 599
Гарко вече не с руса коса.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт